![]() |
קוד אבטחה רנדומלי
במערכת חדשה שאני מפתח, התבקשתי להוסיף קוד אבטחה רנדומלי.
יצרתי סקריפט קל שיוצר קוד רנדומלי, ובודק אם הוא נכון, ומציג הודעה בהתאם. כתבתי את זה ב-XHTML תקין, ו-CSS (יש לי 2 אזהרות מפגרות). אם מצאתם חור אבטחה בתמונה עצמה, או בבדיקה, תודיעו לי בבקשה, אני צריך לבנות מערכת שמאובטחת עד כמה שאפשר, ותודה לרותם שתמך בי נפשית :P |
יפה מאוד אלי-חי :)
|
|
טוב המערכת לא תהיה פעילה למשך כמה דקות, עד שאני אסיים לשנות את זה. :)
EDIT טוב, יש לי בעיות עם האבטחה, לכן אני מוריד את המערכת קצת, ואני אערוך את ההודעה ואפרסם מחדש. |
http://elad.fire-serv.net/gd/elad.php
תראה איך עשיתי, אם אתה רוצה את הקוד כדי ללמוד אני יביא לך. (זה מאובטח מאוד) |
אוקי, הייתי צריך פשוט כמה דקות בשביל להריץ טסטים ולהתאים את הכל -
עכשיו זה מאובטח מפני בוטים. |
עכשיו יותר טוב :)
|
עדין לא מאובטח, בוט חכם יכול לקרוא את התמונה (לא סתם באתרים הגדולים הטקסט נראה כמו אשה שמנה אחרי שדרסו אותה ועשו עליה ריוורס) - הטקסט צריך להיות "מעוות" לצורה כזו שרק המוח האנושי יוכל לפענח אותו מצפייה בו. מה שעשית עכשיו, הבוט יכול לזהות רצף פיקסלים שחורים שמייצגים אות.
|
כיום, אין הרבה בוטים חכמים, אבל עדיף לא להסתכן ולנסות לעוות את התמונה קצת.
הייתי רוצה לדעת איך עושים את את מעוות |
צבע רנדומלי יעזור?
|
לעשות כל אות בפונט שונה
ולהביא פונטים מוזרים ולא פונטים פשוטים כמו אריאל, טאוהמה |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם למישהו יש אינטרס גדול בשביל לפצח את הקוד הרנדומלי הוא יכול (כמו שהוא נראה כרגע). לכותב האשכול, יש תוכנות שאתה יכול ליצור בעזרתם פונטים אני ממליץ לך לעשות פונט משלך, ויש תוכנה שממירה פונטים לפונט שעובד בGD משם אתה יכול ליצור קוד אבטחה יעיל כל עוד כל תהליך יצירת הקוד הוא מאובטח. |
ציטוט:
ציטוט:
אבל כמו שכתבו פה, אפשר לשים פונטים/ליצור אחרים, לשים לכל אות פונט אחר לשנות זוויות וכד'... |
אני עובד כבר כמעט שעתיים, אותיות בפונטים שונים, וצבעים שונים לכל אות, מקווה שיהיה מאובטח יותר.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:55. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ