![]() |
בעיה בקוד php
שלום כולם
אני בונה עכשיו אתר כדורגל עם מערכת ניהול ב- php (עוד תשמעו עליו בהמשך) עשיתי דף לניהול טבלה של ליגת האלופות וזה הקוד שבו יש לי בעיה: PHP קוד:
HTML קוד:
<tr> (יחד עם החלק הזה יש עוד חלקים לבתים האחרים ולקבוצות האחרות) כשאני נכנס לדף זה כותב את זה: קוד:
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/idan14/domains/at-f.net/public_html/site/tables/champions.php on line 43 חשוב להגיד שבהצגת הטבלה זה מראה את כולם בלי בעיה מישהו יודע מה הבעיה פה? |
בוא תנסה כמה דברים.
קודם כל את השורה $res1=@mysql_query("SELECT * FROM `championstables` WHERE id='1' AND h='1'"); תחליף ב: קוד:
$res1=mysql_query("SELECT * |
" id='1' AND h='1' "
ID ו- H הם שדות טקסט או מספר? אם הם שדות מספר כדאי להוריד את הגרשים ( ' ) . עריכה: אולי הבעיה היא שהשאילתה לא מחזירה תוצאות? (בדקת אם היא מחזירה?) |
PHP קוד:
|
את כולם עשיתי char
ל- barlog כולם אותו דבר רק עם מספר שונה |
בוא באמת תנסה לבדוק מה שNight אמר - תבדוק אם השאילתא מחזירה תוצאות (אם יש לך PHPMYADMIN תוכל להריץ את השאילתא ישירות ולראות מה חוזר).
בנוסף - אני מציע שתשנה את האופן שהשאילתא רשומה כמו שהסברתי בהודעה הקודמת - ככה אם תהיה שגיאה זה יידע אותך. |
אם אתה רוצה להוציא את כל הרשומות תצטרך להשתמש בלולאת WHILE.
|
כבר ניסיתי את זה והכל בסדר
כמו שאמרתי גם בהצגת טבלה הכל פועל בסדר (הצגת טבלה בתוך האתר) ורק בניהול זה לא טוב עכשיו זה השתפר- שמתי את מה שאמרת (barlog) וזה פועל אולי זה קשור לזה וגם שיניתי מחדש את ה- id של הכל elad-a בכל שאר הדברים זה פועל בסדר לדוגמה בטבלאות של הליגה האנגלית, הספרדית.. |
אולי תראה לנו עוד קצת מהקוד?
|
PHP קוד:
PHP קוד:
וכאלה שעובדים |
אוי אוי אוי
יש סיבה שכתבת את הקוד מי יודע כמה פעמים במקום לעשות בלולאה? |
אה??? למה אתה צריך מסד נתונים חח עשית 900 שאילתות.. תעשה שאילתה אחת ששולפת לפי ה GET או משהו.
|
אני יודע אפשר לעשות את זה יותר פשוט אבל אין לי כוח
אז השארתי ככה ובאחרים זה עובד |
אני מציע שבכל זאת תחזור לעיין במדריכים של PHP, איך לעבוד עם לולאות ועם מסד נתונים.
בצורה הזאת הקוד לא יהיה קריא, ולא תוכל לעבוד איתו. |
בכל מקרה הסתדרתי זה עובד עכשיו
משהו מוזר היה שם כי כששמתי קוד שעובד במקום אלה שלא עובדים זה הופיע וכשהחלפתי לרגיל זה פעל :S ובקשר למה שאמרתם אני יודע איך לעבוד עם בסיס נתונים וזה פשוט זאת מערכת שבניתי ממש כשהתחלתי לפני חצי שנה בערך אז את הדברים הפחות חשובים לא שיפרתי |
פחות חשובים? 100 שאילתות בדף זה לא חשוב?
|
זה פועל בגלל זה זה פחות חשוב
כשיהיה לי זמן כשאני אסיים עם האתר אני אשנה את זה |
ציטוט:
|
סתם ככה, אני לא מרוכז ולא התעמקתי ממש בקודים שלך ו/או בתגובות, תנסה לשלוף ב-while.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:11. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ