![]() |
תוכנה חדשה שלי-לחברות אחסון
מה התוכנה עושה:
-כל פעם שיש עידכון התוכנה מריצה חלון קטן בצד -היסטוריה -דפדפן של החברה -*מערכת קטנה של אחד מחברי הפורום לניהול ההודעות של התוכנה אני בטוח שיש עוד באגים,וזה יסודר. אולי מישהוא רוצה אותה?|winky| |winky| אם כן נדבר כבר. ****בדפדפן זה יהיה אתר החברה**** קישור להורדה: להורדת התוכנה לחץ פה לכניסה למערכת לחץ פה לא מומלץ למחשבים בעלי לב חלש;-( ;-( זה מוריד הרבה קבצים..אז יש מצב לבאגים ולהגיד תאמת עכשיו-אני בקושי זוכר ויבי סליחה אם זה לא המקום מנהלים |
הכניסה למערכת לא עובד.
|
ציטוט:
|
לפחות תגיד שצריך לעשות שמור בשם -.-
תקעת לי את הפיירפוקס באמצע שהורדתי סרט, עכשיו הכל הלך קפוט -.- |
ציטוט:
להוסט..adasda|winky| |
נחמד מאוד
|
תוכל לתת קצת סקרינשוטים? ואולי קצת הרחבה על איך שזה פועל.
ובעניין קצת אחר, בלי האשמות כמובן. גולשי הוסטס, מה אתה עושים כשמצרפים ככה תוכנה - יש איזה דרך לבדוק שהתוכנה לא עושה שטויות במחשב? (בדיקה סבירה, לא מתחשק לי עכשיו להריץ סניפרים או מה שזה לא יהיה על כל הפורטים וכו'). לderey22, התוכנה נשמעת לי נחמדה מאוד. No hard feelings כן? |
תודה לכם
|
הועבר לפורום תכנות.
|
ציטוט:
|
באיזה שפה הכנת?
|
VB 6
|
ממש פשוט..., אבל עדיין נחמד =]
|
אז כך
נתחיל בזה שחמוד אבל בFORM4 שלך בשעון שעשית כאילו טעינה אז תעשה את זה טיפה יותר מהיר למשל תשעון במקום 1000 שהגדרת תן לו 100 עוד דבר עשית שFORM1 שלך שזה הדפדפן יפתח ראשון ואז בSHOW הוא מקפיץ את FORM4 שזה הטעינה אמממ למה ? FORM3 (ההגדרות) ההחל לא באמת עובד FORM2 שלך (חלון העידכונים שקופץ) עשית שהוא יקפוץ לפי ההגדרות של המחשב שלך זאת אומרת אתה רואה רזולוציה אחרת ! למשל אצלי הוא קופץ באמצע זהו אין לי עוד משהו להגיד רק שהמודול TransParentFunction.bas לא נראה טוב :X ואמממ מה הקשר שלך ל טיפטיפ ? ואחי http://talsoft.net/tal/bend.txt זה די גלוי למה שלא תעשה את זה עם מסד נתונים ועל קובץ PHP שמקבל מהתוכנה POST ואז יודע שזה מוגן |
החל כן פועל..אני יודע שפרצת תקוד.
וזה לא תמיד ב100% טוב. ואני יתקן מה שאמרת. אם תרצה אני יכול גם להראות לך תקוד.שהחל כן עובד. כל דבר אני יתקן |
ציטוט:
פרטים בחתימה אכמו שאמרתי חמוד רק סדר מה שאמרתי אני לא פורץ בשביל להרוס ! White Hacker :D |
ציטוט:
|
מה נראה לך משעמם לי בחיים ?
פרצתי כדי לעזור לו ובעבר הצלחתי לפרוץ ל spy doctor אתה מוזמן לשלוח להם מייל אם עזרתי להם או לא ובגלל שעזרתי להם יש לי רישיון לכל החיים לתוכנה וגם לרגיסטר משין אם אתה לא מאמין אוכל להראות לך שבשתי התוכנות יש לי משתמש על שמי + יש לי תאימייל שקיבלתי מהם עם הסידייקיי והכל (לא אני לא מתלהב) רק אומר שלא משעמם לי פשוט באתי לעזור לו סתם כי התחשב לי אסור ? וההגנה שאני יספק יהיה קשה לפרוץ אפילו יותר מנורטון ! אה שחכתי את נורטון כבר פרצו אבל זאת תוכנה שנבנתה .... |
ציטוט:
|
ציטוט:
וחוץ מזה הקוד נראה טוב? |
חמדמד
ואמממ לא אמרתי מומחה אבל אמממ אכן אתה מוזמן לקנא חומד ואיפה כתבתי שאי אפשר לפרוץ איפההההה למד קרוא וכתוב ! אמרתי שאי אפשר יהיה לעשות דיקומפייל ואמממ אני לא התפלא אם גם לפרוץ אי אפשר יהיה אז ביננו שב בצד ! |
ציטוט:
השילוב של המשלב הלשוני הנמוך, השגיאות הדקדוקיות והחסך בסימני פיסוק הכרחיים, הופך את הטקסטים שלך לקשים מאד לקריאה. דיקומפייל אפשר תמיד לעשות, השאלה היא מה מקבלים, והאם אפשר יהיה להשתמש בזה אח"כ. בדוט.נט, וגם בעבר, פתרו את זה באמצעות דבר שקנרא Strong Name Assembly ומפתחות הצפנה. אפליקציה שאי אפשר לפרוץ עליה - פה יש סיכוי (היות ומדובר באפליקציה מאד פשוטה) שתקשה מאד על הפריצה. אבל, אין כזה דבר אבטחה מוחלטת. ומי שמתיימר לספק אותה, הוא הדיוט בתחום האבטחה (שלא לומר אדיוט בתחום האבטחה). נ.ב. ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:20. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ