![]() |
צריך עזרה עם משיכת נתון כלשהוא מעמוד מרוחק.
מדובר פה בPHP.
אני צריך רעיונות למשיכת "נתון" מקובץ חיצוני שיושב על שרת אחר. רק חשוב להדגיש שגם את קובץ שבשרת המרוחק אני יכול לערוך. למי ששואל למה? אני רוצה להפיץ מערכת כלשהוא שלי - וליצור על שרת אחר שיהיה שייך לי קובץ שאני יערוך מתי שאני רוצה - בקובץ הזה יהיה נתון כלשהוא שבמקרה הזה הוא גירסת המערכת. ואז כשמישהו יתקין על השרת שלו את המערכת שלי - אז הוא ידע אם יצאו גירסאות חדשות. |
אהההם...תעשה INCLUDE...
|
ציטוט:
תשתמש ב XMLHTTP (או במקבילה של זה ב PHP, לא יודע מה זה) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחח אשכרה...התבלבלתי קצת :(
אהההם...תנסה בעזרת JS לשלוף את הנתונים...כי תכלס לא ניתן לקחת מידע משרת אחד לשרת אחר...אחרת היתי גונב את וואלה ;P |
ציטוט:
|
התחברות דרך FTP?
|
ציטוט:
ועוד משהו - אני ממש רוצה למשוך מיני נתון - כי זה בקושי 5 אותיות, זה לא יעמיס על הטעינה של השרת? אני רוצה משהו מהיר ולעיניין. במחשבה שנייה זה גם לא יעיל במיוחד למקרה הזה - כי זה בקושי למשוך 5 אותיות וליצור התחברות וכדומה לפי דעתי סתם מיותר ויגרם לדף להטען יותר לאט. |
אני לא יציין בדיוק את הקוד ואת השם של המערכת אבל יש מערכת פורומים מתורגמת לעברית די מוכרת שהיא בחינם ומופצת ברשת שבדף הראשי של האדמין יש התחברות לשרת של הפרוייקט כדי לבדוק את הגירסא של המערכת ולעשות בדיקה שיש למשתמש את הגירסא הכי אחרונה .
תגיע לאתר של הפרוייקט ותוריד את המערכת מהדף הורדות ותכנס לתיקיה admin ושם לקובץ index.php אם עדיין לא הבנת איזה מערכת, תשלח הודעה פרטית ותקבל קישור =) |
למה אתה מסבכים אותו ?
בדף שעל השרת השני תעשה.. ECHO לנתונים שאתה רוצה ואז תשתמש ב file_get_content שזה מאפשר משיכה מרוחקת ותגמור עניין... |
אי אפשר לעשות פתיחת קובץ רגילה לקריאה? ולתת את הקובץ על השרת השני?
עם fopen אני מתכוון. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תראה מה עשית בשתי הקבצים.... ואני יראה לך איך אפשר למשוך את זה בלי בעיה.... |
הסתדרתי תודה :)
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:07. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©