![]() |
בקרוב בר מצווה מחפש מתנות לעצמי
כמובן בקרוב בר מצווה ואני יקבל כסף ואני מחפש מתנה לעצמי חחח..
אז תציעו לי דברים שכדאי ליקנות *ולא להציע לי ליקנות חברת איחסון חחח תודה ויום טוב. |
Xbox 360
מספר אחד. |
קודם כל מזל טוב :)
דבר שני זה תלוי מה אתה אוהב וזה תלוי מה יש לך עכשיו וגם כמובן תלוי בכמה כסף תקבל ;P |
שיהיה במזל טוב
|
מזל"ט, אם אתה חובב טכנולוגיה אני ממליץ על מכשיר UMPC.
|
מיני ייעודי?
מזל טוב! |
שמע לי, אל תבקש מתנות, תבקש רק רק כסף. עוד 3 וחצי שנים תיצתרך להתחיל לילמוד נהיגה, ליקנות אותו, הכסף הזה רק יעזור לך.
|
קודם כול תודה
ושנית אני יקבל משהו כמו 4 או 5 אלף שקל ולא יודע תציעו לי |
iPOD :]
|
PSP
הקונסולה הכי ש=ה בה' הידיעה |
יש לי MP4 זה מספיק לי לא צריך אייפוד אבל תודה
|
oreliaz צודק, PSP זה כיף לפנים. ;P
|
1. PSP , דבר סוס
2. XBox 360 3. אם אתה חובב רוק ומטאל גיטרה חשמלית וכל מה שאמור לבוא אם זה. 4. תשיג כסף ותשקיע אותו במקום שיגדיל. |
אני מחכה לקנות Wii
אולי תחכה ותקנה PS3 ^^ |
חח באמת מוזר אף אחד לא הציע מחשב
סתם אני לא צריך יש לי |
חחח תקנה אוטו, סיטרואן BX 1.9 TZS אוטו קטלני משנת 90 :-)
4000 שקל עם רשיון עם הכל :-\ משו בסט... שמור אותו 4 שנים עד שיהיה לך רשיון חחח סתם, מזל טוב אחי.. אממ אני ממליץ להשקיע בתחום אחד שאתה אוהב, מוסיקה או משו... תשקיע עד הסוך בציוד הכי טוב.. או שתשמור הכל בבנק. |
אם אתה אוהב מוזיקה
תקנה 2 קומפקטים cdj 100-s של פיוניר ומיקסר Vestax 4 ערוצים |
ציטוט:
יש מצב אני אקנה בעתיד :> |
אמממממ
מחשב חדש :) |
מה שחשבתי עליו פלאפון דור שלישי ומצלמת DVD
אז תציעו עוד דברים אולי אני ישתכנע לקנות משהו אחר |
אני פתוח להצעות
|
ציטוט:
עוד חצי שנה רשיון |Lol| בקשר למתנות, אשמח אם תתרום לי את הכסף.. חח סתם.. תיקח את כל הכסף סגור אותו בבנק פתח בגיל 17/18 יהיה לך פי 0.5 חיחי |
יעודי, ותשכיר אותו ;P
מזל טוב :) |
ציטוט:
מה אני יעשה אם יעודי חחח אני בונה אתרים וזה אבל אני לא צריך כול כך הרבה דברים |
ציטוט:
תקנה בודי מסאז' |
Zippo ;) אבל אני מניח שעדיין לא הגעת לזה...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ואם בא לך לעשות מה שאני עשיתי, לקחתי את כל הכסף וטסתי לארה"ב לחודש ושבוע..:D...וקניתי מכונית על שלט (על דלק...שעבדה כמה פעמים ואז ריסקתי ולא היה לי כח לתקן..עד עצם היום הזה שזה עלה משהו כמו 600$) אממ...אני לא מתחרט....אבל יכול להיות שהייתי עושה דברים קצת אחרת.. |
טוב ממה שראיתי פה עדיין נישארתי אם
מצלמת ווידאו דיגיטלית ופלאפון מה אתם אומרים שווה? |
ציטוט:
צודק :P, גם אני רוצה :) אני אוהב לשחק עם מצים :) זיפו קצת יקר אבל דבר יפה :) 300 בקטנה :) |
תשקיע בטבע..=]
|
בטבע?
מה קרה לך? |
ציטוט:
http://www.teva.co.il/hebrew/ החברה שנייה בגודלה בעולם ליצירת תרופות.. חברה בשווי כמה מיליארדים.. תשבקיע במניות שלהם.. עוד כמה זנים זה יגדל לך.. |
שיהיה במזל"ט
אם תמקבל הרבה כסף אז זה ייתן לך מוטיבציה לאסוף ככה תוסיף כל הזמן כסף וזה יכול להגיע לסכום גדול שתגדל תלמד נהיגה\קנה אוטו (הדבר הכי חכם לעשות). |
אה חחח
|
בתחלס, הכי טוב לאסוף לרישיון, תתחיל לבד, אם צריך ההורים ישלימו. זה מה שאני עושה. לך תידע אם תעבור בפעם הראשונה, אז אתה צריך ספר לעוד פעם אם לא יצא בפעם הראשונה.
|
מתנה לבר מצווה ?
אממממ יש כמה בובות ליד הבורסה קנה אחת לשעה LOL |
ציטוט:
|
אמרתי בובה והתכוונתי למה שאתה אמרת ...בובה ? = אישה בובה ... אממממממ
|
מזל טוב.. אני לא הייתי משקיע בפלא.. אם אתה אוהב צילום אז תקנה משהו ב 2000 ככה ואת השאר תשמור כשיהיה בא לך משהו
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:15. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ