![]() |
פשש לא תיארתי לעצמי שאני אחזיק עד עכשיו (:
לא אכלתי כלום (שתיתי קצת מים).
סתם לראות אם אני מסוגל. נחמד |
חבל הפיצה הייתה דווקא טעימה :)
|
י'כופרים!!!!!!
טוב גם אני מה זה משנה? :P |
חחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי עכשיו :D
אני בכ"מ אוכל ושותה כרגיל בלי הגזמות ;P ד"א Xr0x הפיצה הייתה עם פפרוני נכון? |
אוך.. איזה עוף טעים היה :) התפוחי אדמה היו פצצות לגבות :) אבל הגלידה!!! אוך.. דבר מצוין :]
תמשיך ככה :), אתה עוד כמה שעות תרצה לאכול 100%.. |
זה לא כזה קשה
אני לא אוכל ומדי פעם שותה מים ואני רק רוצה לאכול אני לא ממש רעב אני לא "צם" בגלל דת |
חח אני לא רעב זה לא עוזר לכם |קורץ|
|
ציטוט:
לא נורא הצום יוצא היום בשש יש לי לצהריים עוף ותפוחי אדמה תנסה לדמיין את זה יאיר |קורץ| צום קל :O |
חח אני ממש רעב..
אבל מתאפק.. |
חחחח ואי איך גיריתם אותי עכשיו...
אני בשביל הכיף צם...אהמ גם לא שותה! אפילו מים. ואי אני רעב לאללה! המשך צום קל! |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחח ואמממממממממממממממממממ אוכל חחחח סתם אני לא צתם אבל אין לי מה לאכול בבית סתם שאריות של עוף שזללתי את כולו אתמול קצת פסטרמה וזהו יאללה אתם מוזמנים עלי לעושת על האש אתם מביאים את ההבשר הכשתיה העוגה הגחלים המצית אני מביא את המנגל חחחח |
ציטוט:
|
ציטוט:
טלוויזיה מחשב וכו' מיני שטויות |
ציטוט:
יש הרבה מאוד הבדל בין לצום ולבין לשמור את יום כיפור (כמו לשמור את השבת אנערף). בקיצור, יש לך מה ללמוד ;) |
אך נשברתי חחח.. צמתי מאתמול ב-4.
אין כמו סנוויץ' בלחמניה חומוס, סלמי, עגבניות וקולה קינג סייז חח 21 שעות החזקתי.. 21 שעות שכל העולם התגרה בי ופתאום העוף עם התפוחי אדמה שלכם חח אוף. שברתם אותי אתם פשוט מנייאקים חח |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בעיקרון רק את העכבר... איכככככככ הוא אוכל עכברים פויה! חחחחח מרוב שעמום אני מצחיק את עצמי |שריף| |
ציטוט:
אני כבר צם דקרה ו28 שניות ואני הולך לשבור את הצוד עוד חצי שניה :P דרך אגב פעם ראשונה כבר שנה ומשהו אני רואה את ההתחלה של הרשימה במסן ובאייסי ואת הסוף של המחוברים לא רציך לגלגל חחחחח אני כבר יומייים לא קם מהמטה פאק מחר בית ספר איך אין לי כח ללכת לשם מחר חח אם היה היום בית ספר הייתי חוזר עוד 3 שעות הביתה משעמם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
ציטוט:
|
ציטוט:
חג שמח! חח |
אח שלי התחיל להעיף פה שוקולד מול הפנים שלי אז אחרי 4 שעות של אתמול נגמר הצום שלי..
|
אתם ממש ממש גרועים..
אני צם כמו גדול.. היה טיפה טיפה מציק בלילה שרציתי לשתות אבל בקטנה.. עכשיו הפה יבש ואני רוצה לשתות אבל אני יחזיק מעמד בכיף, כולה עוד 4 שעות =) אוכל? אפילו לא מזיז לי.. |
אני מחמם לי פה בייקון עם גבינה ושרימפס, משהו משהו..
ליגה! |
ציטוט:
בייקון לא אוהב, טעם לא משהו.. אגב שרימפס עם רוטב שום זה בן זונה |קורץ| גם רוטב חמוץ מתוק.. מתישהו אני צריך ללכת למסעדת דגים פה בחיפה ולטחון ;P |
|
מאיפו אתם משיגים פיצות ביום כיפור? אני פה טוחן קורנפלקס =\
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחח
גם אני רוצה ארוחות כאלו עכישו אמא שלי הכינה סלט שנקרא אלביה טחנתי חצי קערה בבוקר קורנפלס ושטויות אני רוצה סטייק!!! חחחח אני בלי בשר לא חי יש אנשים שאולכים בשיבל לחיות אני חיי כדי לאכול חחחחחחחחחח |
|
ציטוט:
|
|
חחחחחחחחחחחחחחחחח טוב מה עשינו מזה אשכול תמונות?
תכתבו בכותרת זהירות 56K חחחחחחחחחחחחחח |
ציטוט:
|
איזה פורום של שרוטים חח
|
ציטוט:
|
|
סעמק שוב עשיתם אותי רעב הלכתי לטרוף איזה משהו :D
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:05. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6