![]() |
מישהו קיבל היום צו ראשון?
קיבלתי היום.
תל השומר ב6/12/2006 ב9 וחצי אוטובוס על חשבון הצבא :) |
אחי קיבל מקודם בדואר =]
|
פעורררר חחח
|
ציטוט:
8-) |
קיבלתי אתמול :)
ל24.1 |
אני קיבלתי היום
|
הרבה ילדים מהשכבה שלי קיבלו...
|
אחח הוסטס הצעירה.....................
בעעע יש לי שלוש שנים ללמוד :/ |
אני כיתה י"א ועוד לא בן 16 כי נולדתי סוף שנה.. 23/11/1990
מתי בערך אני יקבל צו ראשון? לקראת סוף י"א? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כמה מהשיכבה שלי(יא') קיבלו..
אם אני לא טועה, חבר שלי קיבל גם ל6.12 אני עוד לא קיבלתי(18.10). |
יש לי עוד זמן...שאת הזמן הזה אני הולך להשקיע בלימודים (לא שיש לי ברירה...)
|
חחח יש לי עוד זמן.. חח
|
ציטוט:
יש לי חברים וידידות שבינואר וקיבלו כבר, אז גם אתה עוד מעט תקבל.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
חבר שלי ב1.11 וקיבל ל4.11 לפני יומיים עוד חבר שלי ב2.11 ולא קיבל זימון בכלל.. אני ב23.8 חגגתי 17 ובמאי קיבלתי זימון ל24.7 אבל בגלל המלחמה דחו לי את זה ל21.8 ;P |
כן אני שנה מתחתיכם.. 18.10.1990, למרות שאני יא' :S
כנראה שיקח קצת זמן עד שאני יקבל צו ראשון \= |
באר שבע,
13.11 someone? |
אני קיבלתי את הצו הראשון שלי לקראת 17 וחצי ... די מאוחר
אבל מה איכפת לכם כל עוד זה יוצא על זמן לימודים ואתם מפסידים , קחו את הזמן ואל תמהרו לעבור מתחנה לתחנה ככה יזמינו אתכם לעוד יום כדי לעשות את המבחן הפסיכוטכני וזה עדיף על בצפר... אגב, ידידה שלי קיבלה צו לתל השומר לא זוכר מתי אם מישהו רוצה קיצור תהליכים, מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
דודה שלי, חבר ברשימה, ועוד שני דודים.
|
ציטוט:
יש לי ידידה ב 1.11 שקיבלה וגם ידידה ב 2.11 (רוצה שנפגיש ביניהם? חח). יהיה טוב. מי יתן והפרופיל יהיה 64.. |
ציטוט:
צבא מפגר כל-כך! |
ציטוט:
פעורי פה צ'ונגים צעיריםםםם ---- קיבלתי צו ל9.1 בחיפה, מי בא? |
ציטוט:
|
ציטוט:
פז"מ של שנתיים וחודש. עד מתי אוגוסט 4 ?? |
אני קיבלתי היום ל14.1 [29.01.90]
*אני עדיין בכיתה י' ויש לי שם אפשרות לבקש דחייה או משהו? יש טעם? וגם אם מישהו יכול להסביר לי, אני אמור ללמוד עד י"ד ולקבל תואר בסוף, בחוברת שקיבלתי עם הצו כתוב שמעל גיל 17 אסור ללמוד בעל תיכוניים או משהו בלי לידע את הצבא [או משהו כזה], איך אני מידע? מתי ולאן אני צריך לפנות? |
ציטוט:
|
קיבלתי... ב 15.1..
|
ציטוט:
אתם חושבים שאין אנשים יותר גדולים ממכם? מנוסים מכם?? אה.. שכחתי.. אתם הכי גדולים... היה לכם ניסיון בניהול חברת שרתים מצטער |: אני אומר לך ברצינות עכשיו תורידו את האף שלכם.. יש לכם לימודים גבוהים לעשות, למצוא עבודה, להתחתן, ילדים אתם כולה משרתים בצבא\מסיימים צבא ועכשיו יושבים מול המחשב בהוסטס עם נערים מתבגרים הבנתם את הרעיון בטח |
ציטוט:
מה הקשר נסיון בניהול חברת שרתים? |
ציטוט:
בכל אופן, היה מופנה למישהו אחר פה וגיא צודק, כל אחד פה משחק אותה כאילו עבר יותר מחצי מהחיים שלו.. אתם סה"כ בצבא! מקסימום השתחררתם מהצבא ועכשיו יושבים במחשב בהוסטס.. |
אני מבקש לא לדבר על דברים שלא קשורים לנושא האשכול! הודעה הבאה שלא תיהיה קשורה והאשכול ינעל!
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:28. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ