![]() |
Extreme-serv חברה מומלצת? מומלץ לחשוב שוב
אוקי אז כמו שהכותרת אומרת האם Extreme-serv חברה מומלצת? מומלץ לחשוב שוב!
אני אבקש ממי שלא קרה עד הסוף לא להגיב.... אני יעמיד לצד החברה את הדברים הטובים שבה ואת הדברים שפחות טובים... נתחיל בבעד שרת חזק (שרת חזק מציב על יציבות? לא בטוח) תמיכה טובה (אומנם אתה מדבר ישירות עם המנהל אבל גם למנהל אין תמיד מה להגיד) מהירות... (טוב על זה ממש אין מה להתלונן FTP פשוט חלום) והכי חשוב מחיר בינוני שאתה מצפה ממנו לתמיכה טובה ולשירות טוב.... עכשיו החסרונות היציבות שם זה כמו לולין שהולך על חוט דק כל דבר גורם לניתוק או דבר כזה התמיכה נהדרת אבל לא תמיד יש לה תשובות מספקות או שלפעמים לא מאמין לי כלכך.... המחיר די בינוני בשביל מה שקיבלת.... ועכשיו לסיפור שלי.... אני וחברי החלטנו עם תחילת החופש הגדול שזה הזמן לפתוח אתר... (20.6) אז תיכננו על מה יהיה האתר חשבנו שם והכל והתחלנו בהתחלה לאתר קראו שרתון (ShareAton) מי שרוצה שם לאתר שיתוף שם מדליק (Share=שיתוף, Aton=Emule) התחלנו עם מערכת HEBNUKER ובוא נגיד שנכנענו די מהר למערכת המסורבלת הזאת ועם לא קצת באגים.... מבחינת פעילות השרת השרת פעל נהדר אבל במקרה התקנתי מוד שחשבתי שיגיד לי כמה זמן השרת באוויר ומתי הוא נפל... ובהתחלה לא יודע זה התאים לי למה היה כתוב לי שעה לא נכונה... התירגום גם לא היה נכון לאחר כמה זמן הבנתי שיש בכלל בעיה בשעון.... דיברתי עם אוהד בזמנו והוא טען שפועל סקריפט לסדר את התאריך הסקריפט הזה היה שווה בוא נגיד ככה "לא משהו" לא הפריע לי כלכך בהתחלה כי במערכת HEBNUKER אתה לא מרגיש את זה כלכך כי הפורומים שם פחות מורגשים אך בגלל המערכת המסורבלת לקחתי צעד נועז ועברנו למערכת IBheb שינינו את השם והכל היה בסדר. יש לציין שבכדי שלא נשלם מדי חודש שילמנו לליאור חצי שנה מראש. עד כה השרת פעל מצוין מהרגע שנתנו לליאור מספר אסמכתא פתח את החשבון נתן תמיכה כמו שצריך גם כשרצינו לשנות שם הוא שינה ברצון ושמח לעזור. חודש ראשון אין מה להתלונן נהדר... פתאום במערכת פורומים אתה מרגיש את השעון לא טוב... אתה לא יודע מתי נשלחה ההודעה כי אתה חודש יוני והוא כותב לך ה26 ליולי אז אין לך כלכך הרבה אפשרויות ואתה מנסה להבין מה חדש ומה ישן.... חודש ראשון הכל שוב פעל כמו שצריך אך בתאריך (1.7) השרת מתחיל לזייף הניתוקים החלו.... לא החשבתי את השעון כלכך הייתי משחק עם האפשרות לתוספת שעות במערכת IBHEB מי שמכיר את הפאנל ניהול שם.... עכשיו דיברתי על הניתקוים מדי כמה שניות יש ניתוקים אתה לא יכול לגלוש בפורום בשקט בצורה סדירה ומהירה... כל לינק אתה נכנס אליו עושה אתה לוחץ עליו לוחץ רענן וזה נכנס.... התלונתי לליאור והוא אמר אוקי נברר... בירר והניתוקים כנראה היו מהחווה 012. הסכמתי א בל זה נמשך דיי הרבה זמן כשבועיים עם ניתוקים אי אפשר ככה.... בינתים הפורום התקדם דיי יפה והשרת התחיל לעבוד יפה.... לאחר שבוע שהסתיימו הניתוקים עוד פעם השרת נפל ועשה ניתוקים... אבל הפעם ליאור לא האמין... פשוט ואני אומר לו ומתעצבן על אי האמון ובאיי סי קיו אני כועס והוא לא מאמין... עושה בדיקה לשרת וטוען שאין שום בעיה והחיבור יציב לחלוטין... לאחר חצי שעה של ניתוקים בלי להאמין לי הוא כמובן עושה את הבדיקות שלו... הוא קולט שבאמת היה ניתוק קטן (כמובן שהוא הכל בודק מהמחשב בו הוא גולש ולטענתו זה פועל חלק) לבסוף מה קורה? הוא מגלה במקרה שהCPU עבד על 100% =\ זה לא מעניין אותי שזה עבד על 100% מעניין אותי שזה לא פעל... הוא סידר את זה פשוט בשניה. בקליק. יום לאחר מכן זה חזר הוא אמר שהוא יושב עם הטכנאי והם עלו על כך שמשתמש מסוים הריץ סקריפט שגרם למעבד לעבוד לא טוב. אז מצידי שישביתו לו את החשבון למה אני צריך לסבול.... תראו אני מבין ברשתות אני עשיתי קורס לרשתות ומחשבים בכללי... אני מבין כל דבר שיגידו לי ואני לא דפוק אי אפשר לעבוד עלי... אני אוהב לשחק אותה דפוק ולראות מי מנסה לעבוד עלי... אוקי הגיע טכנאי חדש הראשון הלך להגיד לכם שבא היה יותר טוב? לא יכול להגיד את זה הוא אמר שהסקריפט לא עוזר בשעה טובה מישהו אומר את זה ולא מתכחש לכך אז הפיתרון שלו זה להחזיר את הזמן אחורה... עכשיו סך הכל זה נראה יופי לא תהיה בעיה אבל עכשיו מתחילות הבעיות... הפורום שלי היה עם 5000 הודעות לחודש ראשון לדעתי זה הישג מכובד לפחות הכי מכובד שאני השגתי... עכשיו מה הבעיות בלהחזיר את הזמן אחורה? כמובן לאתרי HTML אין שום בעיה עם זה אבל למערכות שפועלות עם מסד נתונים לדוגמא פורום ששומר את זמן ההודעות זה עושה בעיה. אחרי הכל איך פורום מראה לך מה ההודעות החדשות שלך? כאשר אתה נכנס לכל פורום מה כתוב לך? ציטוט:
כל ההודעות שלך רשומות על חודש אוגוסט כאשר עכשיו חודש יולי.... אתה נכנס לפורום השעון שינה את הזמן שלו וכתוב לך ציטוט:
ציטוט:
אז סגרתי את המערכת בתקווה לנסות למצוא דרך לתקן... ומה הדרך היתה לתקן למחוק לפורום מתחיל הודעות אחרונות התחלתי ב5000 את היום ומחקתי עם 6 אנשים 2500 הודעות זה המון לפורום מתחיל זה פשוט מכה האמא של המכה ואנשים יושבים ומוחקים הודעה הודעה ובודקים את התאריכים איך לשנות והכל... לשחק עם המסד נתונים הוא דיי גדול בשביל לשנות ואיך תוכל לעשות את זה? בעיה דיי גדולה מחקנו 2500 הודעות והעברתי את זה כמו כלום סך הכל אפילו אם הייתי עובר שרת זה לא היה מסתדר לי מה שכן היה קורה זה רק שהייתי מקדים את זה. אמרתי עברנו את פרעה נעבור גם את זה.... ממשיכים השרת בשעה טובה פועל טוב למשך 3 שבועות רצוף עובר הזמנים חודש אוגוסט מגיע ברוך השם ושוב ניתוקים אבל הפעם זה לא ניתוקים רגילים ניתוקים של 5-10 דקות... זה יותר מדי זמן לניתוק... הפורום חוזר.... מדי יומיים שלוש יש לך את זה מה איכפת לך.... אוקי במשך 4 החודשים שהייתי אצלם 3 פעמים להחליף DNS זה פשוט טירוף לדעתי... אני חושב באמת שבמשך חצי שנה אולי צריך להחליף פעם אחת DNS בלי לצחוק או להביע את דעתי או משהו כזה... ולכן כמו שאתם יודעים שינוי כתובת DNS לוקחת לך 24 שעות+- שיעבור לכל החברות.... 3 פעמים שינוי DNS שווה ל [CODE][24*3=72 שעות /CODE] אם אני מקבל את זה? בכלל לא אבל אתם יודעים 12 שעות ישנים שעות הבוקר כולם בבית ספר אז אתה מרגיש את זה סך הכל 6 שעות.... עכשיו הפורום שלי מפוצץ בגרפיקאים ואנחנו לא סובלים את IMAGESHACK אז שמים על שרתים ישראלים כגון Rar.co.il וכמובן Loading.co.il שעליו אתן דעה LOADING יושב על חברת אקסטרים סרב ופשוט השירות העלאה פועל אחלה אבל השירות של להציג למישהו פשוט זוועה הוא לא מציג תמונות למרות שהם קיימות השרת לא עומד בעומס של לשלוח 6 תמונות ביחד מכיוון שיש 4 אנשים מגיבים לכל אחד בערך 2 חתימות כולם יושבים על LOADING השרת פותח רק חצי מהם... טוב ממשיכים הפורום ממשיך נפילות קבועות כאלה.... דבר שאני תמיד שוכח ליידע את ליאור זה הדבר הבא..... דרך השרת נשלחים לי מיילים נגועים בווירוסים פשוט נורא אני לא נכנס לאימייל הזה... האימיל הבסיסי של nockout@nockout.net מלא בוירוסים קיבלתי דואר מזה מזה ומזה כולם מצרפים קבצים הכל באנגלית כמו וירוס אני בכלל לא חושב לפתוח אתזה במיוחד שאין לי אנטיוירוס..... נמשיך לפני מספר שבועות הייתה בעיה עם חברת שרתים וליאור.... ליאור עבר מחברה אחת לשניה האמת אנחנו לא היינו מיודעים לכלום כמובן הלקוחות מדובר והשרת הועבר כמובן חחח שינוי DNS השרת לא פועל גם ככה כמה שעות הכל כרגיל מה שלא פועל לא פועל עוד 6-8 שעות ועוד DNS הקיצר השרת לא פועל לכמה זמן.... עכשיו המתכון כמובן לשרת שלא פועל מהר עושה בעיות עובר מקום יותר מדיי שינוי DNS מאד מומלץ לעשות לו FORMAT יפה תודה שידעת אותנו בICQ ועל ידי הודעה בHOSTS... אז זה התחיל ביום ראשון אחר כך זה עבר ליום שני אחר כך בגלל החג זה שוב חזר ליום ראשון לא משנה בסוף גיבו כל הלילה פירמטו את השרת שיחזרו הכל הכל קרה עד השעה 4 בצהרים יום ראשון חבל שזה עולה על זמני גלישה של המשתמשים.... אבל אין מה לעשות פורמט זה פורמט עכשיו שוב כמובן DNS אז הפעם זה לחלק התעדכן מהר חלק פחות חברות 012 ו015 עד עכשיו אינן יכולות להיכנס לאתר.... פשוט סבל אני מרגיש בחיסרון כל משתמש אצלי בפורום זה יותר פורום נהיה משפחתי מאשר קהילתי וגדול... כל אחד מרגישים בחסרונו. עכשיו אני יכתוב את זה בבולט יאמר לזכותו של ליאור שכל הזמן הוא ענה למעט מיקרים בודדים אף פעם לא פחדתי שיקרה משהו או דבר כזה הוא נותן ביטחון ללקוח ועומד מאחורי מה שקורה זה שהוא לא מאמין לפעמים זה כי הוא לא מוצא הוכחה.... ליאור באמת עושה הטוב שביותר לחברה מבחינת תיפקוד שרת זה קצת בעייתי אבל אין מה לעשות... אם אני צריך להמליץ עליה? הייתי אומר לעשות שיקול נוסף לא לפסול אותה על הסף אבל לעשות שיקול נוסף מבחינת הכל... מה שכן התמיכה שווה את הכסף מקווה שאם ליאור קורא את זה שיבין שהכל נכתב מאמת לאמיתה ולא משנאה ועכשיו לאחר התנסות בחברות איכסון ההמלצה שלי אליכם היא לקרוא את התקנון פרט פרט בקשר לפיצוים לאפשרות שבעל השרת יסגור את החשבון וכל זה לעקוב אחרי כל דבר שכתוב שם לא לבחור בגלל המחיר לדבר עם לקוח קודם. שיהיה לנו שנה טובה חג שמח ומועדים לשמחה, Spooky |
אוקיי,
אני גולש בפורום שלו...וכמובן שהתקלות שהוא רשם נכונות. בימים אלו שהשרת עבר פירמוט, הפורום לא עבד, ולצערי כרגע גם איננו עובד לחלק מהגולשים שאחד מהם הוא אני. כמובן שהיו את המקרים שכל התקלות סודרו מהר מאוד ונהננו מהגלישה אך מידי פעם לא. אני רק רוצה להגיד שכמו שספוקי אמר כדאי לעשות חושבים לפני שקונים... המשך יום נעים LiorRD |
אוקיי ,
קראתי את הודעתך וכעת אגיב : קודם כל , בנוגע למה שכתבת על השירות - תודה . באמת רואים שהעניין נכתב מתוך ביקורת אמיתית וכנה ולא מתוך שנאה , דבר שני , הסברתי לך את זה בטלפון ואסביר זאת שוב , הוכרז ללקוחותינו בתחילה כי ביום א' , ה 23.10.2005 יתבצע פירמוט החל מהשעה 00:00 וייתכנו שיבושים בגלישה לאתרים . לאחר פחות מ 24 שעות שיניתי את זה ליום ב' אך לצערי הרב , אבי מ LSRV שביצע בעבורי את הפירמוט שכח כי מדובר פה בערב חג . באותו היום הייתי עסוק בסידורים ולא הצלחתי לענות לטלפון בזמינות יתרה ואבי הרים אליי טלפון והצליח בסופו של דבר לתפוס אותי בשעה 6-7 בערב . הוא הודיע לי כי את הפירמוט יבצעו באותו היום אך לצערי לא הצלחתי להודיע לכל לקוחות החברה . הפירמוט , או כך חשבתי לפחות , היה אמור לעבור בקלות . חלו סיבוכים והגיבוי ארך כל הלילה ורק ב 7 בבוקר לערך אבי יצא לביתו בחזרה והובטח לי כי הגיבויים יוטענו למערכת בחזרה . העניין הסתיים בשעות הצהריים , בין 2-4 , למרבה הצער . בכל אופן , מיד לאחר שכל הגיבויים הועלו , דווחו לי בעיות בכניסות לאתרים אצל חלק מהאנשים , לחלק נכנס לאתרים , לחלק לא . ביניהם - אתה דיווחת . מיד לאחר הפניה הראשונה , פניתי לאבי ונאמר לי כי מדובר בעידכון DNS . שאלתי אותו מה עושים , אמר לי , מחכים 3 ימים עד שה DNS ייקלט שוב בכל הספקיות בארץ . שאלתי אותו למה 3 ימים , לא הייתה ממש תשובה שונה מלבד "ככה זה עם עידכון DNS" אוקיי , עברו כבר 48 שעות מאז , מה שאומר שנותרו עוד 24 שעות לסיום העידכון . לי למשל , האתר שלך בכתובת nockout.net לא עבד אתמול אך היום פועל מצויין . אתה מתקשר אליי , ובא אליי בתלונות למה האתר לא עובד לך .. אני מסביר לי כי מדובר פה בעידכון DNS , התקשרת אתה בעצמך לחבר שמחוברל 015 והוא אמר לך שהאתר עובד . יצרתי קשר עם אבי , שממוקם ב 012 , אמר לי שכל האתרים אצלנו עובדים , כולל האתר שלך , למרות שדיווחת כי חלק מהאנשים שגולשים ב 012 מהאתר שלך , לא מצליחים להיכנס . ביררתי עם אנשים שמחוברים ל NETVISION - חלק עובד להם , חלק לא . ביררתי עם אנשים שמחוברים לברק 013 , כמוני - עובד לכולם . ביררתי עם אנשים שמחוברים ל 012 קווי זהב - שוב , לחלקם (כמו אבי) עובד ולחלקם לא . שוב , הסברתי לך בטלפון כי עידכון DNS לוקח 3 ימים ואמרתי לך מפורשות כי אם מחר האתר שלך לא עולה , זו אחריות שלי לוודא שהוא יעלה בכל מחיר . ושלא תחשוב שלא תקבל על כל בעיית ה DNS הזו פיצויים + על איחור הפורמט . אתה סה"כ בא אליי בתלונה כאילו זו בעיה שלי , שהספקיות בארץ לא באמת ממהרות לעדכן DNS לכולם בזמן . תאמין לי , שאם זו הייתה אכן הבעיה שלי ובאמת הייתי יכול להתקשר ל 012 , נטויז'ן , אינטרנט זהב וכו' ולומר להן שיופיעלו זאת עכשיו ומיד , הייתי עושה זאת , למרות שאני לא חושב שהדבר כרוך הלחיצה על כפתור . אני יכול להתערב איתך , שאם היית ממתין בסבלנות עוד 24 שעות בדיוק , היית מגלה כי האתר שלך חזר לפעולה בשביל עוד אנשים שמחוברים בנטויז'ן , אינטרנט זהב, 012 וכל אלו שדיווחו כי לא עבד להם . ברגע שזה יקרה , אני מאמין שאז תבין שזו לא הייתה בעיה שלי . במידה וזה לא יקרה , האחריות נופלת עליי ואני דואג לשבת רצוף על המחשבו לדאוג שהאתר שלך יחזור לפעולה מיידית , איך אני ? |
לול - אהבתי לקרוא חח
בתור בן אדם שפעם ניהל עם ליאור את אקסטריםסרב.. כיף לקרוא תאמת באמת כיף לראות שהוא לא השתנה אותו ליאור ח |
ציטוט:
תגובה עניינית לנושא ? לא קיימת . מספיק להתנהג כמו ילד קטן , תגיב כמו אדם בוגר . |
ציטוט:
ליאור אין לי בעיה אני מבין את זה דיברתי עם נטויז'ן בקשר לזה הם גם הסבירולי את אותו דבר שאמרת לי.... אין בעיה אני נתתי ביקורת כללית באמת ולא משנאה שידעו על השרת וידעו לעשות את הבחירה הנכונה לא כתבתי בסוף לא להסתכל עליה וכאלה דברים אמרתי לעשות חושבים לראות הכל שוב ולחשוב.... |
ציטוט:
כל ביקורות על החברה שלו אתה ישר קופץ עליו ומנסה להרוס אותו. חלאס ,זה כבר מעצבן. |
ציטוט:
ראית בעצמך שהיו תקופות מעולות לשרת ועל זה העדת בעצמך . בנוגעל תקופה האחרונה - נקטנו צעד והבעיה , אני מקווה , לא תחזור על עצמה . לקחנו את אחד מטובי המתחזקים בישראל (עובד כמתחזק ראשי ב GAMER , חושב שהוא מספיק טוב ..) ועשינו מאמצים בשביל לקוחותינו . על השיפור בשרת תוכל להעיד רק לאחר תקופת ניסיון של זמן מה ותאמין לי שאתה תהיה מרוצה (בלי עין הרע חח) סה"כ הבנתי את כוונת הביקורת , מקווה שתהנה מהשרת לאחר "טיפול העשרת אלפים" שעשינו לו . |
ציטוט:
האתר שלכם לא עובד לי עדין... קישור לתמונה: http://Www.Rar.Co.iL/files/Micro-1130278671.jpg |
שלום לך,
אפתח בזה שמה שאמרת לי זה נכון לגמרי לגבי LOADING ובקרוב תצא הצהרה רישמית בנוגע לאתר. דבר שני חברה אתם לא מאמינים כמה הוא צודק ליאור תמיד בא בשביל הלקוח תמיד מנסה לעזור אבל מה אני אגיד לכם לדעתי הוא לא מסוגל לעזור הוא אומר אני יעביר לתומכים ועד שהם זזים עד שעושים משהו יצא לך הנשמה. ולגבי הנפילה האחרונה והפורמט וכל מה שהיה זה הדבר הכי מעצבן שלליאור יש אתרים עם 1000+ גולשים ביום שמספיק שפעם אחת יראו שרת נפל כבר לא יכנסו והוא לא מודע לזה מבחינת נפל יום תקבלו יום פיצוי עד שאתה מעיר לו ומסביר לו ובאמת הוא אדם טוב ועושה הכל מטוב לב אבל לא מבין בזה לדעתי כלומר השרתים לא יציבים אפילו שהשרת טוב ואפילו שאבי מLSRV מתחזק לו תשרת ועוד ועוד השרתים נופלים מפורמטים האפצי נופל התיבות דואר לפעמים נופלות אי אפשר לעבוד ככה... ואני בדיוק באותה מחשבה כמו הלקוח הראושון אני לא בא נגד ליאור אני מקווה שהוא יפנים שהוא יראה שזה לא לקוח אחד זה שתיים וזה עוד ועוד... טל. |
ציטוט:
הבנתי שלא עובד לך , הפעם לצערך לא מדובר בנפילה , מדובר בעידכון DNS . הפעם את החגיגה עם חלוקת הסוכריות בבני-ברק תצטרך לשמור לעצמך , כי לא תהיה כזו על שום נפילה שלי . |
ציטוט:
הבעיה שליאור מביא תסיסמאות שלו לעוד כל מני אנשים שמנצלים לו תגישות האלה לרע ואחרי הכל הלקוחות סובלים מי זה.. עבדתי איתו בעבר אני מכיר אותו מכף רגל ועד ראש. |
ציטוט:
|
ציטוט:
חוץ מפעם אחת :qqb010: אבל בכללי הוא מבין כמעט בכול דבר שזז |
:qqb006:
ציטוט:
|
ספוקי:
לפי מה שאתה מתאר, אתה מקבל יופי של שירות מאקסטרים סרב.. אף שרת לא חיי לנצח.. וכשצריך לעדכן מעדכנים, גם אם זה קרה הרבה לאחרונה(מה שחשוב שעושים משהו בשביל לסדר, היום תאמין לי זה מצרך נדיר), ובטח ש"אקסטרים סרב" לא אשמה בבעיות הדי אן אסים של חברות האינטרנט בארץ, בלי לציין שמות יש כמה חברות(2), שתוקעות שבועיים קאשינג בשרתי די אן אס שלהם, יש שיקולים חייוביים, בהררכיה העולמית, אבל כל הדיון הזה באמת לא קשור לאקסטרים. לגבות מחשב זה לא תמיד קל, יש תמיד דברים שאתה לא חושב עליהם (כמו השעון שלך בפורום), וכל הכבוד לליאור שמעניין אותו השעון שלך בפורום :) , כמו כן היו מספר פרטים\הנחות טכנייות לא נכונות שציינת, אבל זה לא המקום. אבי lsrv מספר אחד :) - אין עוררין. איל שרתים. |
ציטוט:
סיסמאות לאנשים שמנצלים ? תגיד לי איפה אתה חי ?! אני יסכן את הלקוחות שלי בשביל אנשים שאני לא מכיר ? עדיף שתפסיק להגיב תגובות מטופשות , פשוט חבל אתה מבייש את עצמך . אבי הוא ממש מתחזק טוב ואין איתו שום בעיה , פשוט שרת אחרי 7-8 חודשים בלי פירמוט ועמוס מידע ולוגים מפוצצים א תהשרת במידע שלפעמים גורם גם לבעיות ב APACHE , מה לעשות . אז צריך לפרמט . |
ציטוט:
ב. שרת עמוס אחרי 8 חודשים? מזה השטיות האלה חח בוא תשווה תעומס של השרת שלך (dual xeon) בקישור הבא http://84.94.230.206/status ואת העומס בשרת שלי (p4) בקישור הבא http://212.199.36.144/unix :qqb006: |
ציטוט:
א. לא הייתי ציני ב. כן , הגיוני . אצלך לא עוברת כמות המידע שעוברת אצלי . לא מעניין אותי השרת שלך ולא בא פה להשוות כלום . אתה לא מכיר אותי , אין לך מושג מי אני , כבר עברה בערך שנה מאז שהיינו ביחד וגם זה היה לחודשיים בקושי . תעשה לי טובה , שוב , תשאיר את התגובות התוקפניות שלך מחוץ לאשכולות . כנראה שהביקורת הזאת עושה לך סיפוק מיני .. מה עוד , שאנשים פה מצחיקים אותי .. כשיש עלינו ביקורת שהיא לא טובה ולא כתוב עליה במוכרזות , ביקורת טובה ! אז כולם נכנסים ומגיבים .. אבל כשיש ביקורת טובה ? זה מה שמצחיק , אף אחד לא מגיב .. כמה שאנשים פה צבועים .. עזבו צבועים .. קנאים ... |
ציטוט:
|
ציטוט:
באתר של amd הרישמי |
אני לא מאמין שזה מה שיצא מהדיון שלי?!?!?
מריבה של אוהד שהוא ברמה של מוח של נמלה עם ליאור כרגיל שניהם כועסים אחד על השני זה לא מעניין אותנו................... תבינו... |
ציטוט:
לסיום - אנחנו ממש לא בריב .. אנחנו דווקא ביחסים ממש טובים :-) |
ציטוט:
הוא לא רשה שום דבר באשכול.. ומה שכן לא הייתי משווה תמוח של אוהד לשל ליאור =) |
אוקיי כמה דברים ספוקי, קודם כל אין שום שרת ברשת, שלא נפל, ואין לו בעיות.
לכל חברה שתלך ואם זה אומר גם sPD , תמיד יהיה בעיות, תמיד יהיה נפילות מידי פעם, השאלה זה אם יודעים לטפל בדיוק במקום הנכון, ולעשות את זה בצורה הכי יעילה ומהירה שכמה שפחות תפגע בלקוח, אתה שואל את דעתי?! לפני דעתי ליאור אחלה בנאדם, וכמו שאמרתי יש לו גם אחלה של חברה. מי שראה את האשכול אני מרוצה מאד מהשירות שלו, נכון שלפעמים אי אפשר לתפוס אותו, אבל כשהוא מופיע הוא עושה הכל לטובת הלקוח, בכל זאת לא כולם נמצאים על המחשב כל היום ומחכים לבעיות של הלקוחות. לסיכום אני חושב שאקסטרים-סרב חברה טובה, אמינה, ועם מנהל מצויין! שכמו שאמרתי (אני מצטט חח) : "ליאור לקח את תחום ההוסטינג, למקום אחר. שאנשים אחרים שנמצאים פה בהוסטס לא לקחו, ולא הגיעו לשם עדיין ". ואם אתה שואל אותי, תמשיך להשאר בשירות הנפלא הזה, חח ועוד הוא מפצה אותך.. הוא לא עושה את זה לכולם :) בכל מקרה שיהיה לכולם חג שמח, ויום טוב! |
ציטוט:
א. הוא קנה ממך עיצוב ככה שבמידה מסוימת אתה מרגיש איזשהי מחוייבות כלפיו במידה מסויימת ב. לא בכל חברה יש נפילות, בכל חברה קורות נפילות אבל לא כמו אצל ליאור שלא פוסקות ג. כל חברה דואגת לתקן במינימום שעה וחצי גג אצל ליאור צריכים להתפלל שזה יגמר ביום למחרת ד. ליאור אכן עושה הכל ללקוח אבל התשובות שלו ממש לא עונות על שאלות ששואלים וזה תמיד ככה שואלים אותו משהו הוא עונה על משהו אחר שלא קשור ה. ליאור לא הביא את ההוסטינג לשום מקום ויש לו עוד זמן להגיע למקום אחר ובוא אני יגלה לך משהו...הוא אפילו לא מתקרב ולא בגלל שהוא לא עובד טוב או השרתים, הוא לא עובד מקצועי!!! בשביל לקנות משהו בחברה אחרת חותמים על חוזים וכו' אצלו לא חותמים ישר מקבללים וסלאמת אפילו תתנאי שימוש של החברה הוא לא הראה לי בעת הרכישה ואז לפני כמה ימים דיברנו על משהו הוא אומר לי "בתנאי השימוש לא כתוב כך וכך" אז אמרתי לו אבל אפילו לא הראת לי את התנאים אז הוא אמר התנאים מופיעים באתר יכלת להסתכל. אתם מבינים את האבסורד פה? אני צריך ללכת להסתכל במקום שייחתימו אותי על חוזה ידחפו לי תחוזה והכל זה לעבובד מקצועי ואם יש פה אחת שעובדת עד עכשיו מקצועי זה ACTSERV בעצם אני לא אומר שכולם אבל אני יודע שעומרי מאקט סרב עובד סופר מקצועי ולרמה שלו ליאור יצטרך להגיע בעוד הרבה זמן וגם עומרי עדיין לא לקח את ההוסטינג למקום אחר ואני מאמין שהוא אדם צנוע כמו שהכרתי אותו ויודע את זה לבד שזה לא עבודה של שנה שנתיים. ולסיכום אין לי שום דבר נגד ליאור הוא ניסה לעזור לי והכל אבל לא מספיק, אני הגעתי למצב שאני סופר את הימים עד שאני אעזוב וזה מצב מאוד חמור, אבל אני מקווה שהמעזיבה שלי ועוד שניים שלוש הוא ילמד הוא יתפוס את עצמו בידיים וישתנה ואם לא הפסד שלו עוד שנה אתם תראו לבד תתוצאות. |
טל, אני לא מרגיש שום מחוייבות, העיצוב נקנה לפני שבועיים, ואני אצל ליאור כ4 חודשים (הכוונה מתאחסן : 2 שרתים איחסון, ושרת רדיו) כל אחד ודעתו, אולי לך לא מספק השירות שלו במקצוע, אבל אני מרוצה ממנו, מהשירות, מהתמיכה, ולכל מה שקשור.
נכון שהיו נפילות, ואמרתי את זה בתגובה הראשונה שלי, נכון שלוקח קצת זמן לסדר אותם, אבל תחשוב על המצב שליאור עומד בו, אם זה שיש לו עוד דברים וסידורים לעשות, נכון שפותחים חברה צריך לקחת אחריות ולדאוג להכל, אבל לפעמים יש דברים טיפה יותר חשובים (אם זה משפחה, חברה, חברים, לימודים..וכו') אם אתה חושב שהשירות שלך לא מתאים לו (ונראה לי שאתה לא ממש מתאים, כי אתה צריך Uptime יותר גבוהה ממה שלאליאור מספק) תבחר לך חברה אחרת, בכל מקרה לא נכנס לזה, אני רק אמרתי את דעתי, ואני מרוצה מהשירות ומהאיחסון שלו. תודה ויום טוב. |
ציטוט:
איזה אורך אוי ואי.. דווקא שמעתי שהם עוברים למשרד וזה אבל אם אתה אומר אני משוכנע שאתה צודק. :D |
למה אתם רבים חתיכים שלי? שרת יכול ליפול אבל חברות נשארת לנצח.
|
ציטוט:
מה הוא אומר?? \ איזה קטע אתה משוכנע? , איזה לא? \ למה אתה משוכנע שהוא צודק?, אם אין לך כוח לקרוא אל תגיב.. לי אישית נמאס מביקורות כמו: "אם אתה אומר אני משוכנע שאתה צודק." (לא אישי כלפיך). או "שמעתי עליהם רק ביקורות רעות". זה לא צודק, הוגן, מוסרי, (וחוקי ברמה מסויימת). איל שרתים. |
ציטוט:
כי פה אני והלקוח הראשון מדברים על ארתים גדולים שאם הם נופלים ליותר מחצי יום זה כבר נורה אדומה...וכמו שאמרת אם לא מתאים לי אני אלך, וזה באמת מה שעשיתי אני מחכה שהחודש יגמר ואני עובר ברצון ובלב שקט ועם המון יאוש וצער ואכזבה מליאור לACTSERV יום טוב |
אני כמו טל סופר ימים בחודש וחצי שנישארו לי בשעה טובה אפילו אפשר להגיד בחודש האחרון.....
אני בכלל עכשיו גיליתי שחברת NETVISION אינה יכולה להיכנס לשרת מכיוון..... וכן ליאור לא היית מאמין אבל דיברתי עם חברת נטויז'ן והם עשו בדיקה יסודית עם הטכנאים שלהם.... ואפילו הגעתי לטכנאים הגבוהים ב012 בקשר לשרתים... ולא ידעו אף אחד מה להגיד לי בסוף לאחר כ...12 שעות שהשרת לא פועל נטויז'ן בטובה מחייגת אלי ואומרת שהם לא קיבלו אפילו בקשה לעדכן DNS זה נשמע לך הגיוני? אתה לא עונה בטלפון בבקשה תברר את מה שהם אמרו לי.... לקוח רגיל של נטויז'ן לא יכול להיכנס כי אפילו לא נשלחה בקשה לעדכון DNS.... |
נכון טל, וזה מה שאמרתי, שאתה זקוק לשרת עם Uptime יותר גבוהה, ממה שליאור מספק.
לי בכל מקרה נוח השרת, והאיכות עצמה, הוא מהיר בשבילי, ואני מרוצה זה הכל! כל אחד צריך לבחור את החברה הנחוצה לו, ואם אתה טל שיש לך שירות גובה ובאיכות גבוהה, שצריך להיות רוב הזמן ברשת, תלך לשרת אחר שמתחזקים אותו יותר טוב! בהצלחה. :) |
בשביל פורטופילו קטן גם אם יהיה 90% פעילות זה בסדר....
|
ציטוט:
להגיד שאני משתכנע זה בסדר גמור.. אבל אולי יש משהו במה שאתה אומר שהוא צודק.. |
ציטוט:
אני חושב שהכל פה לא נכון ושמחרטטים אותנו אבל כמו שאמרתי אין לי כוח לעשות תטלפונים שאתה עושה כי כבר ליאור מאס עליי והוריד לי את כל החשק בלברר הוא והתשובות הלא ענייניות שלו. התקשרתי אליו אמר לי עוד 10 דקות חוזר כבר שעתיים וקצת הוא לא חזר וניתק את הפלאפון מעניין... בקיצור חברה אל תעשו תטעות שאנחנו עשינו אל תכנסו לחברה הזאת כי שמה זה חברה שצריכה לקוחות שקטים לקוחות שאם נופל לשבוע לא יגידו כלום. יש המון חברות אפילו שפתוחוות חודש עם אחוזי אפ טיים הרבה יותר טובים ושירות יותר טוב ולא מתחמקים וסוגרים תפלאפון כול פעם שהשרת נופל כדי לברוח מלקוחות ועכשיו ליאור יגיב שהוא לא מתחמק וימציא כמה תירוצים טובים אבל זהו נמאס עליי זה לא עובד...ליאור תתבייש לך אם עד אתמול רק הבאתי ביקורת מתקנת עכשיו זה כבר רעה ואני אפתח על זה אישית אשכול בנפרד...שכולם ידעו איזה אכזבה להיות בשרת שלך |
אני הייתי עוד מתבייש להחזיר בתומך מטומטם כמו דודי....
ציטוט:
פשוט נמוך ביותר ליאור ככה נראית החברה שלך התומכים שאתה בוחר מציגים אותה... פשוט נורא ואיום... זה כבר עבר כל ביקורת.... |
ציטוט:
שלום לך , לפני שארים טלפון עכשיו לשתי חברות האינטרנט , NETVISION ו INTENET ZAHAV , רצוי שתדע דבר מה שאבי , שברשותו כבר 25-30 שרתים אם לא יותר , יודע יותר טוב ממני , הוא אומר כי עידכון DNS בחברות אינטרנט מתבצע פעמיים בשבוע . כמו כן , הוא אמר לי שלא בטוח שהם בכלל יסכימו להעביר לי DNS בו במקום , אך בכל זאת אנסה . שאלתי אותו למה דווקא החברות הללו מתעדכנות כל כך מאוחר - אמר לי כי מניסיון אלו החברות האחרונות שמתעדכנות לצערו . שים לב : ברק - עד לפני יומיים לא פעל , כעת פועלים כל האתרים . 012 - עד אתמול רק לחלקית מהמנויים עבדו האתרים - כעת עובדים לכולם בזק בינלאומי - עד אתמול רק לחלקית מהמנויים עבדו האתרים - כעת עובדים לכולם ACTCOM - עד אתמול רק לחלקית מנמוניים עבדו האתרים - כעת הכול עובד HOT בכבלים - עד אתמול לא פעל , כעת פועל . אלו החברות שעד אתמול לא הכול עבד בהן , כעת הכול עובד . החברות האחרונות שנותרו בתור : NETVISION+ INTENET ZAHAV . כרגע אני אנסה להתקשר לחברות האינטרנט הללו , לנסות ולראות מה אוכל לעשות בנידון . במידה ויסכימו לזרז את תהליך עידכון ה DNS לאדם זוטר שכמוני במדינת ישראל - אהלן וסהלן . במידה ולא - נאלץ לחכות עד שהעידכון יסתיים אצלן במלואו , אין ברירה אחרת .. אני לא שולט בשרתי ה DNS של החברות הללו . טל - לואדינג , הסיבה שלא חזרתי אלייך היא כי הפלאפון שלי בדיוק נכנס לתיקון כשאמרתי לך עוד מעט ויצא בשעה 7:10 הערב . חזרתי אלייך , לא ענית , השארתי הודעה במענה הקולי עם הסבר בדיוק כמו שמופיע כאן . תראו , אני נתתי לכם את מירב שירות שרק יכלתי . תשובות לא ענייניות ? נתתי לך תשובה עניינית , ש DNS זה לא האחריותי . תשובה עניינית בנוגע להתקפות ? אמרתי לך שבהתקפות ובמיוחד באיי פי ש 012 חוסמים אין מה לעשות , אין חסימה נגד התקפות מלבד חסימת איי פיים ורכישת פיירוואל ב 30 אלף דולר או יותר , שאינו עומד על הפרק . אני נתתי לך תשובות הכי ענייניות שיש , הבעיה היא , שאתה לא האמנת לי לאף תשובה שיצאה מפי . למה אמרתי לך "לך תשאל" ? שוב , כי לא האמנת לי , אז אמרתי לך - לך תשאל אולי תאמין למישהו אחר ולא לי . אני נתתי הסברים , ישבתי שעות מול המסך , פירטתי ונימקתי וראית שנשארתי איתך ואמרתי לך כי כל הבעיות שהיו לך באתר יתוקנו והן אכן תוקנו . השירות ללקוח כרגע הוא ב 85 אחוז מבחינתי , אני עונה לטלפון 85-90 אחוז מהזמן , אני נותן תשובה כמה שיותר מיידית , אני מנסה למצוא פיתרון כמה שיותר מהיר . לא כל בעיה טכנית אפשר לפתור בשעה וחצי , מה לעשות . אני נתתי הכול מעצמי למען הלקוח , רוצה לעזוב ? זכותך . לא אעצור אותך . אני רק שלם עם עצמי שנתתי לך תמורה מלאה למחיר ופיתרון לבעיות באשר הן . אני יצאתי פייר , ואתה ? |
ציטוט:
ואם אתה מרגיש שלם עם זה שאני ועוד לקוח שהיו אצלך חצי שנה מתים לעזוב בגלל השירות והשרת המגעיל הזה שנופל בלי הפסקה ועם האפצ'י בזמנו שנפל אז אתה יכול להתבייש לך אני לא מאמין איך אתה יכול להיות שלם עם עצמך רק אנשים שאין להם לב ואין להם מצפון שלמים עם עצמם במצבים האלו. ואני אפילו לא קיבלתי חצי למחיר ששילמתי לך אולי בגודל כן אבל באיכות ובאפ טיים ממש ממש לא אני מקלל תיום שנכנסתי לחברה שלך בכלל שאני לא יודע אם אפשר לקרוא לה חברה אני לא יודע אם היא רשומה בכלל או לא ואני לא ממליץ לאף אחד להכנס אליה אתם לא יודעים לאן אתם נכנסים לרשימה ענקית של תירוצים ושקרים שלא פוסקים וחברה לא מקצועים שלא יודעים לעשות את העבודה והיחיד שמקצועי שמה זה אבי מאל סרב שגם הוא נגש רק לנסות לפתור תבעיה אחרי 4 שעות מרגע הפניה בגלל שהוא עסוק ואין לי טענות כלפיו אבל אם הוא עסוק אז או שמחליפים או שמביאים עוד אחד ובנתיים אתה מתפאר בזה שהמתחזק השני האו של גיימר אבל בנתיים הוא לא פתר אפילו בעיה אחת בשבילי אז אל תבלבל במוח אתה תלוי רק באבי ולא באף אחד אחר... |
ציטוט:
תירוצים ? אני לא צריך לתת לך הוכחות לתיקון שלי כמו שאתה לא צריך לתת לי הוכחות לשו םדבר אחר בתקלות שלך שבאתר . רואה ? אתה שוב לא מאמין . בכל אופן אני מבחינת השירות שעשיתי השבוע עשיתי באמת כמה שיכלתי , פירמטתי את הקופסא אך ורק למען הלקוחות ולא בשביל עצמי , עם זה תסכים איתי . כדי לראות את השיפור של השרת זה לא רואים ביום אחד , זה רואים לאורך זמן , כשיש יציבות ואני בטוח שתהיה . זה שהתשובות שלי לא נראות לך מספיק ענייניות כשאני אומר לך שאין לי אפשרות לעצור התקפות אז זו באמת לא בעיה שלי . רוצה לא להמליץ ? אל תמליץ . אני עשיתי הכול כדי שתהיה מרוצה , אך שום דבר לא מספק אותך . אולי לך מתאים לעבוד עם חברות כמו LIVEDNS או WEBGATE או אפילו SPD . כשלהן יהיו תשובות ענייניות מספיק בשבילך . אני נתתי לך את הכי טוב שיכלתי , שוב , זה לא מספיק לך אז כנראה שיש פה בעיה .. לא בא אלייך בתלונות ולא בטענות . שיהיה לך יום נפלא , ליאור . |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:49. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ