![]() |
עיצוב לפרוייקט SMF הישראלי
בקרוב יקום אתר ישראלי, רשמי וחוקי, עם תרגום למערכת הפורומים SMF.
הנה העיצוב שהכנתי. הוא טרי, הרגע יצא מהפוטושופ: http://img419.imageshack.us/img419/9771/smfheb7xr.png לא הקטנתי ולא כלום.. לא נראה לי שמישהו יכול לגנוב ולמצוא מה לעשות עם זה :D תגובות. |
אורי, ממש ממש מדהים!
ותודה רבה רבה לך על המאמצים ועל ההשתדלויות. עיצוב מדהים ממש הרשים אותי. בהתחלה לא רציתי שיהיה לנו אתר למערכת, ועכשיו ממש שיכנעת אותי ואני ממש מודה לך. תודה מעומק הלב, מושיק ברק. |
על לא דבר מושיק :)
שמחתי לעזור. |
ממש ממש יפה.. נורא מקצועי :)
|
נחמד מאוד כל הכבוד
אני מת שזה כבר יצא |
תודה רבה כולם.
|
נחמד אחי...יותר מדי אפור לא מתאים
אפשר תתמונה של האיש? :) |
|
פניתי לאתר הרשמי והם ענו לי בתגובה לשאלה אם יש להם נציגים ישראלים שהם לא יודעים על מה אני מדבר...
|
ציטוט:
זה תרגום שאמור לצאת, ואת הבקשה שלנו כבר ביקשנו מ SMF הבינלאומית. חוץ מזה, אני רק המעצב ומצוות התרגום.. |
ציטוט:
|
נראה אחלה עיצוב לאתר כזה. בהצלחה!! :)
|
תודה Dvirs.net.
|
וואי איזה נאחס!
אני התחלתי לעבוד על הרעיון הזה.....:( |
ציטוט:
אותו מקרה קרה לי, עד שפגשתי את מושיק.. אתה תמיד יכול לפנות אליו. |
אחלה עיצוב, בהצלחה בפרוייקט חברים.
|
תודה רבה Opacity.
|
מזה המערכת הזאת?
אה ואחלה עיצוב =] ד"א cdbank זה עולה כסף לא?? יענו אני יודע שאפשר להוריד גם ככה.. אבל בכל זאת זה ישראלי ויש יותר סיכוי שיגלו אתכם =\ |
פעם תירגמתי את אחת הגירסאות..
אתה מכיר את תומר?נראה לי הוא עדין הנציג ההישראלי |
איזה תומר?
אני מכיר הרבה תומר.. אני לא מכיר נציג ישראלי.. |
תומר הוא אחרי על התירגומים העברים של המערכת הזאת...
הינה זה אני מתכוון http://www.simplemachines.org/commun...profile;u=1176 עריכה: בדקתי שם בתירגומים יש שם תירגום עברי אחד של גירסא 1.0.2 שזה התירגום שלי ושל אחד בשם אור..הוותיקים מכירים אותו :P |
טוב תראו, לכל אלה ששואלים אם יש אישור או לא, אז יש אישור, ואם יש פניות שאלות ובקשות, פנו אליי ואני אסביר לכם.
לכל אלה שתכננו להקים קהילה ישראלית למערכת הנ"ל, אשמח אם תצרו איתי קשר, אשמח להכניס אתכם לצוות של הקהילה שתצא בקרוב מאוד. בכל אופן, לשאלות, בקשות, טענות וכו'. צרו איתי קשר. |
ציטוט:
|
זה התרגום הראשוני, שמורידים מהאתר של SMF.
לאומת זאת, התרגום שלנו יהיה מסודר לגמרי.. ועם כמה תוספות שיבואו, שאנו חושבים שהם נחוצות. |
בעיקרון לא ביצוע חזק
|
עיצוב נחמד , אבל מה הבדל בין " פורום תמיכה " לבין " עזרה ותמיכה " .??
|
ציטוט:
|
אהבתי
|
אני בספק אם אתה יהיה נציג רשמי למערכת.
אולי תרגום "רשמי" יהיה, וזה מפני שזה לא יזיק להם שיהיה תרגום עברי..הרשמי זה סתם תואר , אם יקום תרגום יותר טוב אז הם ישתמשו בו ולא בכם. בכל מקרה העיצוב ריק מאוד, הלמטה מאוד לא מתאים (איפה שההורדות) תוסיף שם משהו הבאר נחמד מאוד |
לא אהבתי
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:49. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ