![]() |
נו מה לא נמאס לכם ?!?!?!?!?!? !!!
גם כן היצורים שכותבים ומקטינים תכתב שלהם כמו לא יודע מה בחיית מנהלים אלמוג שי בטלו תאפשרות שלהקטין פונט או להגדיל שישאר רגיל !
תגדילו איך שהוא ותבינו אותי !!!!!!!!!! נמאסססססססססס |
לא הבנתי על מה אתה מדבר...
חח עכשיו הבנתי, אפשר לדעת מה מפרעיע לך בזה? :P |
תלחץ על ctrl ותגלגל את הגלגלת...עובד?
|
עובד אבל תאי אחד מאלה שתמיד כותבים ככה ומקטינים בכוונה וזה מעצבן טילייייייייייייייייים
למה יענו משעמם לכם ? זה אשכרה ספאם זה כאילו אתם כותבים משהו אבל לא רואים אותו אשכרה הודעה ריקה ! |
ושאתה קורא חוזה זה גם מעצבן אותך?
|
ושאתה אוכל ארקטיק ? זה גם כואב לך ?
מה אתה קשור למה שדיברתי בחיית מה ? כתבתי שמצבן שלמשל תאי כותב תגובות אבל מקטין אותם יש כאלה שפותחחים אשכול ומקטינים אותו כדי שלא תראה או שתתאמץ זה מה שמעצבן ! |
כן מאוד כואב לי
והתכוונתי שבחוזה גם יש אותיות קטנות אבל לא משנה בכ"מ איפה ראית הודעה עם כתב קטן? :| |
ציטוט:
האמת שלא ידעתי את זה :) |
ראה דוגמא תאי !
http://www.hosts.co.il/forums/showth...883#post336883 |
ציטוט:
אני לא רואה אף אחד שכתב בכתב קטן...=\ |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בגודל הרגיל. ולמטה אין "נערך ע"י..." ככה שהוא לא ערך... לך לבדיקת עיניים חח |
אני יראה לכם ביותר ברור !
ציטוט:
לצלם לכם תמונה ? אה ובדיקת עיניים עשיתי לפני שבועיים יש לי 66 בוא נגיד ככה היית מת שיהיה לך ראיה כמו שלי ! לאלה שלא מבינים 66 לא שישים ושש אלה שש שש ! זה ראיה הכי טובה שיש יענו שימן שהעיניים מעולות :) |
ציטוט:
|
תצלם מסך בבקשה, אני בחיים לא הקטנתי טקסט, בטח לא בכוונה.
|
אצלי גם ב-FF וגם באקספלורר רואים אותו הדבר...
נראה לי שה-SIZE 2 זה הגודל בחירת מחדל אז למה אתה חופר? אולי כבר תביא תצלום מסך וזהו? |
חוץ מזה, יש לך בהגדרות של הדפדפן גודל של טקסט, פשוט תשנה אותו כל פעם.
אני לא עושה בכוונה כלום, הגודל שיוצא לי יוצא לי. מקסימום אני שם קן תחתון או מבליט.. |
משתמש בFF ובסקין offical hosts |Rolleyes|
|
http://kuchi.be/Fuckers.JPG
הנה וזה לא ברירת מחדל זה כאשר תשנה זה נשמר לך בקוקיז |
קוצ'י נראה לי שיש לך בעיות במחשב חח
|
כן המחשב אומר שמע זה תאי הוא מסוכן אל תראה תהודעות שלו
|
כי אתה משתמש בסקין המעוכר לא אנחנו ;P
|
אני לא יודע מה להגיד לך.
אני ממש לא עושה בכוונה, אני כותב! ואם אני מגדיל זה מופיע לי ענק! יש לך הצעות? |
ד"א יש מצב שמישהו שינה בCSS של העיצוב את ההגדרות של הפונט |:
עריכה: בדקתי עכשיו את כל הסקינים עברתי אחד אחד ובכולם הכתב בסדר זה בעייה אצלך במחשב כנראה |
איך בעיה אצלי אתה רואה בצמך בתמונה שאת של תאי אני רואה רגיל ! איך מה אתה עילג או משהו אחי ?
אה והיית מת למחשב כמו שלי :) |
ציטוט:
|
תבינו ! תאי כתב ! באותו אשכול עם גודל 2 עכשיו הוא כותב פה נורמאלי !!!
ישנם עוד אנשים כמוהו שכותבים הודעות לא תמיד אבל שהם רוצים הם כותבים ככה כמו שעכשיו אתם רואים קטן ! סמייל אם אתה קורא את זה סימן שהמחשב שלך דפוק ! חחחחחחח |
אני ראיתי את ההודעה האחרונה שלך רגיל.
אבל תן לי להבין, אתה לא מאמין לי שאני לא משנה את גודל הכתב שלי? |
ציטוט:
הכל בסדר איתו...ואני קורא את זה והמחשב שלי לא דפוק פשוט לי יש 77 שזו ראיה סופר על |winky| חחחחחחחח |
באותה הודעה כן שינית אחי :) עובדה את זאת של עכשיו ראיתי רגיל
וזה שהפונט אצלכם הוא גדול זה כי אתם הגדלתם עם קונטרול וגלגלת אז זה נשאר גדול ! מחק קבצי טמפ וקוקיז והכל כבה תמחשב מיצידי וכנס LOL אם ראית תהודעה שלי יענו תשורה האחרונה רגיל סימן שהמחשב שלכם לא טוב כי המחשב שלי לא ימציא בקוד מקור גודל כתב אה ? או שאצלכם האקספלור ממציא :O משהו פה מסריח איף |
77 זה עיוור LOLOLOLO רואים שאתה לא מבין בעיניים ! אומיגדדדדדד
|
מחקתי קוקיז והכל לפני חצי שעה אין לי עצבים למחוק שוב...ומה שכתבת עכשיו בגודל 1 ראיתי את זה בגודל 1 אבל לא הבנתי מה הבעייה עם האשכול שהצגת מקודם |:
|
ציטוט:
בכל מקרה גם אני רואה את זה קטן משום מה... משתמש בפיירפוקס.. |
אני יסביר לך כמו שאתה רואה פה ? אני רואה שם :)
עומר יתכן שלשנינו המחשב מקוקל ? לא ! תנו לי להסביר פירפוקס קורא תקוד מקור טוב יותר מאקספלורר אקספלורר מחפף + הורס תקוד מקור אוקי ? עכשיו אתם מבינים ? קיצור תאי וכולם לעבור לפיירפוקס מואהאהאאה תיחהיו עורים |
אני בפיירפוקס ורואה מצויין תפסיק ל*** ת'שכל
|
טוב אחי האשכול מתגלגל למקומות שלא כדאי שנגיע אליהם... כנראה הבעייה אצלך... תנסה לתפוס את אחד המנהלים הראשיים לבדיקת הענייין!
נעול! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:07. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ