![]() |
צריך את דעתכם על החברה הטובה ביותר
לאן לדעתכם כדאי לפנות?
יש כל כך הרבה... אני צריך איכסון רגיל של בערך 500 מגה. ( מנהלים, אם זה לא החדר המתאים אז תעבירו, תודה. ) |
ldfix אחת החברות היותר טובות !!
מנוהלת ע"י דור בן עמי בן אדם טוב ... שמטפל בכל לקוח כאילו הוא הלקוח הכי טוב שלו ~!!! מומלץ ביותר!! |
ממליץ לך על Lom חברה עם ותק ועם צוות מקצועי מצויין!
|
|
ממליץ על DNDhost.net אני מאוחסן אצלם מעל לשנה, וחוויתי אולי נפילה אחת וגם לגבי זה אני לא בטוח. אלכס בנאדם מצויין. השרת שלו עמיד מאוד וכמו שאמרתי לא זכורה לי נפילה אחת.
|
הנה רשימת חברות שאני אישית ממליץ עליהן:
expert-serv point-serv light-era dream-serv |
|
ממליץ לך על Storing.co.il
ועל Dream-serv.com |
|
ציטוט:
|
sPD.co.il
israel-serv.co.il והכי שעשו עלי רושם ראשוני טוב - joinweb.co.il hosting.co.il livedns.co.il בהצלחה במציאת העסק הטוב בשבילך! |
ציטוט:
חח סתם.אממ אפשר להציע את עצמי?:-0 לדעתי SPD חברה מעולה. שיהיה בהצלחה בבחירה דני |
|
lom.co.il מעולים!
|
www.LDFix.com
אתה לא צריך את אחת החברות הגדולות בשביל 500 מגה. |
SPD
FRESHSERV - החברה מתקדמת מצויין לדעתי לך עליהם גם המחירים סבירים יש גם את LOM (בלי להעליב אני אישית לא אוהב אותם) |
lom.co.il
|
LOM...
בתור לקוח לשעבר שלהם נהנתי מאוד... |
ציטוט:
ממליץ גם על lom.co.il חחח זה מה שקורה כשרושמים מהר כי צריכים לזוז לאכול :). |
ציטוט:
אפילו מאוד! |
www.HOSTING.co.il ;)
אחת החברות בשוק [חח .. בטח שוק] , מנסיון ! |
ציטוט:
וכן,פראש-סרב עסק מעולה!גיא השמן מנהל אותו כמו שצריך:) דני. |
.net
אחלה חברה היתי לקוח שלהם בזמן שטל היה מנהל שם |
אתן לך המלצה אמיתית ולא בגלל קומבינות....
מניסיון אלו המדורגים ממקום ראשון ועד האחרון אצלי: 1. sPD.co.il אחת החברות הרציניות ביותר בשוק, אבי מנהל נהדר ותמיד זמין אלא אם הוא בחווה. 2. FreshServ.net גיא בנאדם נחמד מאוד, יש לי אצלו ריסיילר ואחלה בנאדם בכללי. 3. Lom אבי בנאדם רציני ביותר, בניגוד לאחרים, כשהוא אומר משהו הוא מבצע אותו ולא מדבר יותר ממה שהוא יכול לבצע. ("דיבורים כמו חול ואין מה לאכול"). בהצלחה בבחירה. |
למה עלי לא ממליצים ?
|
|
תמשיכו להמליץ אחד על השני אפילו שאתם לא החברות הכי טובות בשוק...
|
ציטוט:
|
Light-Era.net ללא כל ספק.....
רשומים.. דומין עולה רק 30 שקל!!!!!!!!!!! |
ציטוט:
דני |
המלצות נהדרות, אני בטוח שרובן מסתמכות על זה שהעיצוב של החברה יפה או "שהמנהל בנאדם נהדר"...
|
ממליץ בחום על אקספרט סרב
|
ממליץ על style-host!
|
ציטוט:
עבדתי עם אותם עסקים / חברות והם היו אחלה.. אם היו אומרים לי על מי לא להמליץ הייתי נותן את השמות של העסקים שמדברים ללא עמוד שדרה אלה שעשינו עסקים ודפקו אותי בעסקים שלהם... |
כל אחד ממליץ על החברות פה בהוסטס ,
שלא תבין לא נכון אני לא מזלזל אתה לא רוצה שטח אחסון ענק שמי ישמע צריך ללכת לחברות הגדולות ביותר אתה תסתפק באחת החברות המונילות בפורום הזה . אבל אתה כן מחפש משהו גדול www.HOSTING.co.il www.sPD.co.il עושים רושם של חברות מליגה אחרת בהצלחה בבחירה . |
lom.co.il
expert-serv.co.il אחלה חברות שניהם ! |
אני רק רוצה להודיע.
אנחנו לא אחראיים במידה ותפנה לעסק שלא יספק את רצונך כתוצאה מן ההמלצות פה, מפני שרובן הם לא מלקוחות אלא מאנשים שמכירים את המנהלים שלהם. כך שבסופו של דבר, אתה מחליט. |
ממליץ על Pro-Host.co.il .
חח זה היה בצחוק כן.. אז ככה.. החברות המובילות בהוסטס הם : spd.co.il lom.co.il wserv.co.il החברה המובילה שהיא לא בהוסטס היא: Hosting.co.il |
spd.co.il
חברה גדולה ואמינה לפי רושם שנוצר. lom.co.il בחודשים האחרונים הרשימו אותי. בהצלחה במציאת החברה. |
www.Light-Era.net
ללא כל ספק. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:13. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ