![]() |
רוצהל עשות עגיל וההורים לא מרשים
אני רוצה לעשות עגיל בגבה וההורים שלי ממש נגד אבל ממש ואבא שלי בכלל לא רוצה לשמוע על זה
אמרתי להם שאם זה לא יתאים לי אני מוריד והם מתחילים "זה ישאיר צלקת" וכל מיני שטויות וקראתי הרבה על זה ולחלק זה משאיר 2 נקודות קטנות ולחלק לא וכלום לא עוזר אחותי הייתה עושה חופשי עגילים איפה שהיא רוצה בלי לשאול תהורים שלי וזה מעצבן אותי איך אני יכול לשכנע אותם שיתנו לי לעשות |
אחי יש לי עגיל בגבה הורדתי למשך שנה
האמת לא יודע למה חח ואני לא רואה עלי שום צלקת והחזרתי שוב תעגיל |
עשיתי לפני שעתיים בלשון. יש לי פס מפחיד באורך ס"מ באלכסון לעגיל, אני עוד שנייה מתמוטט פה.
|
ציטוט:
בלשון זה כואב ידידה שלי עשתה והיא לא יכלה לאכול דברים במשך 3 ימיםרק מרקים ודברים נוזליים כאלה |
השאלה אם אתה רוצה לעשות פירסינג או עגיל יש הבדל.מה הם לא מרשים?
|
אה.. בקטנה, וכן, אני לא ממש מדבר.
ואגב, אסור אבל ממש אסור לאכול דברים חמים, לדחוף גלידות, שלוקים, מים קפואים, רק לא דברים חמים (במקרה של לשון מנופחת על כל הפה, כמו אצלי). |
ציטוט:
אני רוצה לעשות בגבה |
פירסינג זה בגבה,לשון,בשפה,טבור.לא צריך להמשיך לפרט... ועגיל זה באוזן לא פלא שהם לא מרשים.תציג להם את זה כעובדה מוגמרת מה הם יעשו יתלשו לך את זה?
|
ציטוט:
יענישו אותי בעונשים כבדים 8-* |
בסופו של דבר אתה צריך להחליט.
וזכור שהרושם הראשוני נקבע תוך 30 שניות וכעמט אין אפשרות לשנות אותו. בהצלחה ! |
ציטוט:
אבל אני מפחד מהתגובה ששל ההורים שלי זה יהיהי הלם לא קטן שעשיתי כזה דבר בלי לשאול וגם אחרי שאמרו לי שלא מרשים לא יתנו לי לצאת מהבית ויורידו לי בלי לשאול אותי |
צלקת לרוב זה לא משאיר, ואם כן אלא אם כן תעמוד 10 ס"מ מהמראה ותנסה לחפש אותה אתה לא תמצא אותה גם. מה גם שזה תירוץ נורא דבילי...אז יש לך צלקת בגבה, מה זה אומר בדיוק? שאתה בן אדם פחות טוב? אולי בן אדם פחות אסתטי (ושוב, אם כן תישאר צלקת, לא יראו אותה כמעט), אבל שום דבר אחר לא.
תראה, בסופו של דבר לא מרשים אז לא מרשים. אני נגד ללכת בכוח ולעשות כי זה סתם יוצר אווירה רעה, תמשיך לבקש מהם ותגיד לה שלדעתך זה יפה, ושהצלקת לרוב לא קיימת בכלל אחרי שהעגיל יורד ושגם אם כן בקושי רואים אותה, ושאתה תשלם על כל העניין, ותדאג לשים כל הזמן משחה והכל כדי שלא יהיה זיהום (כדאי להקפיד בחודש הראשון לשים כל יום-יומיים את המשחה, מי חמצן ואלכוהול לחיטוי...ואחרי חודש אפשר כל שבוע בערך..)... אם אחרי כל זה הם לא מסכימים, וואלה..זה כבר עניין פרטי שלך. |
מניסיון, לא לעשות בלי אישור הורים.
עשיתי שנה שעברה בלשון, ואכלתי אותה. אם הייתי משאיר אותו, היום הייתי לומד שנה שנייה באלוני יצחק. |
ציטוט:
אצלי נדיר שנשארת צלקת אחרי פצע כלשהו אבל אני צריך כמה תירוצים טובים להגיד להם והאם כדאי לי לעשות בלי לשאול אותם בקשר לתשלום ברור שאני משלם מה שכן אחותי יכולה לקחת אותי לעשות (היאכבר מומחית בזה חחח) |
אורי, לדבר איתם ולהסביר להם - שלך זה עושה טוב, לדעתך זה יפה,
הדעות שלך שונות מהדעות שלהם, אתה חושב שזה יפה, וזה לא מסוכן. עשו את זה 1,000 לפניך, ויעשו את זה 10,000 אחרייך, תתעקש. |
צלקות בגבה? לא נראה לי.. הרבה חברים שלי עשו לא רואים להם צלקות.
אם זה בגבה, אולי 2 נקודות, אבל אחרי זה הם נעלמות. אל תעשה בגבה, ההורים שלך יקבלו הלם אם לא מרשים :S |
לא הבנתי אותך אתה רוצה לעשות פירסינג וכשאתה חוזר לבית אתה מוריד אותו? וכשאתה יוצא להחזיר??
|
מגיל 15 עשיתי בכל מקום אפשרי. אחרי שהורדתי במקום אחד החלפתי למקום השני.
כיף לכמה שנים אחרי זה נמאס (נשאר לי רק עגיל 1). אל תעשה בלי אישור הורים, בשביל מה אתה צריך לריב איתם? בגלל חתיכת מתכת? |
ציטוט:
אז לא עוד לא עשיתי ואני מתתתת לעשות אבל לא מרשים ואני צריך כמה תירוצים שהם ירשו כי אם אני יעשה בלי רשות אני יסבול לא מעט עד שאני יוריד לא יביאו לי כסף (לא שהם מביאים לי הרבה כי אני לא צריך אני עובד בישיל זה [פירסומת סמויה בחתימה |winky| ]) לא יתנו לי לצאת עם חברים וכו' למשל אני מעשן כל יום שישי נרגילה (היום היחיד שאפשר לצאת עכשיו) אני וחברים שלי קנינו זה אין לי בעיה הם לא יודעים והם לא רואים אבל זה הם יהיו חייבים לראות |
ציטוט:
|winky| משפט מאסקימו לימון - "אז תגיד להם שאתה הולך להתאבד" (הם ישמחו חח סתם בהומור) |
ציטוט:
אחותי לא שאלה אותם מה לעשות אף פעם ואני לא רואה שמשהו רע לה (כרגע היא כבר בת 19) ורק לי אף פעם לא מרשים כלום תמיד אני נידפק |
ציטוט:
|
ציטוט:
חשבתי על להגיד להם שאסור לי שבועיים להוריד אני צריך שאחותי תבוא איתי שיהייה לי את מי להאשים|winky| |
ציטוט:
לאח שלי נכנס העגיל בתוך הגבה (במשחק של חיפה כולם קפצו שם חח הוא קיבל מכה) ולא נשאר לו כלום.. הוא התגייס אז הוא הוריד והיה לו שבוע שני נקודות עכשיו כבר נעלמו.. |
ציטוט:
יותר נכון שבועיים עם חברים ואחרי זה עוד חודש עם דוד שלי ובן דוד שלי טסתי יותר מ 5 טיסות לבד במשך הטיול הזה והשדות תעופה שם זה לא צחוק זה דבר ענק ודיי קשה להתמצא שם הם ידעו שאני בוגר ואחראי ופה לא? זה פשוט מעצבן שהם לא מרשים לי לעשות כלום |
BHXHUI צודקההורים שלך רק דואגים לך,אבל אם אתה רוצה לעשות בכוח אני מניח שהם לא יורידו לך את זה.כמו שעדן אמר תגיד להם שתקבל זיהום.ליתר דיוק אינפקציה, זה באזור של העין אני מניח שהם יפחדו.אבל אם אתה חכם ואתה מעדיף לצאת ולשבת עם חברים בסבבה ואתה יודע שזה ידפוק לך את זה אל תעשה את זה.
|
אורי תעזור לי :)
גם אני רוצה תמיד היא אומרת "יש זיהומים שתיהיה בן 18 תחליט" אין לי כוח לזה אני חייב איכשהוא לתת לה משפט לייבש אותה מישהו יכול לעזור . ? היא עושה לי "יא ערס" לא קשור בכלל לזה .. יש גם אשכנזים עם עגיל בגבה |winky| מה לעשות ? |
ציטוט:
הורים זה כמו אלוהים, לך תבין את השיקולים שלהם. |
אפשר לשאול בן כמה אתה?
|
אבא שלי יקבל את זה קשה ביותר אמא שלי פחות אני מאמין
ודור בן כמה אתה? ההורים שלך מרשים לך לעשות עגיל איפשהו?? כי גם באוזן לא ממש מרשים לי |
קיצר אורי רד מזה עד גיל 18..
בגיל 18 תעשה, אם זה יתאים לך תאמין לי לא יגידו לך כלום. חבר שלי עשה וזה מתאים לו ואף אחד לא אמר לו שום דבר על זה. השאלה אם זה באמת מתאים לך, ולפי איך שאני זוכר אותך אתה לא אחד שמתאים לו עגיל לגבה.. |
ציטוט:
לא מתאים אני מוריד ובגיל 18 צבא :\ אסור |
אחי אם הייתי עושה עגיל לא משנה איפה עזוב עכשיו את ההורים שלי...
סבא שלי היה רואה אותה ככה ותולש לי אותו מהגבה ככה פלאק! בלי לחשוב פעמיים... חחח אצלי זה לא התירוץ של "זה ישאיר צלקות" לדוגמא רציתי לחמצן אז אמא שלי בהתחלה אמרה לי "זה יהרוס לך את השיער" אמרתי לה אין בעיה אני לא מחמצן את השורשים... רק מלמעלה... אז היא אמרה לי "סבא שלך יהרוג אותך". עכשיו לא יודע איך זה אצלך אבל במשפ' שלי לסבא יש את הכח חח זה כזה כבוד... אז פסדר לא עשיתי... אחרי זה בערב שבת ישבנו לארוחה עם המשפ' (דודים וזה) ובן דוד שלי בגילי בא עם חמצון בראש (בלונד כזה), סבא שלי ראה אותו קרא לו וזה התחיל להעביר עליו דאחקות חח ביעס אותו... היה מצחיק כזה. . . אבל ראסמי עגיל אני לא חושב לעשות למה לא בראש שלי לחורר את עצמי תחשוב על זה אחי אתה אומר "אם לא יפה מקסימום נוריד" אתה הולך לתקוע לך חור עם אקדח בגבה! מה השיגעון לעשות את זה??? לתקוע חתיכת ברזל בתוך הגבה =\ בהצלחה. |
תדביק משהו שדומה לעגיל בגבה שלך ואז תראה איך הם מגיבים.... חח
|
ציטוט:
ואצלי אבא שלי יתלוש לי מהגבה כל המשפחה תגיד למה.. וכל השטויות |
ציטוט:
|
ציטוט:
סבא שלי יהרוג אותי ואבא שלי לא יהיה לצידי חח |
יש מדבקות עלובות שמתלבשות כמו עגיל לגבה, זה כמו תירוץ נחמד לביה"ס...
תנסה. |
ציטוט:
אחותי עושה מאז גיל 12 מה שבראש שלה עגילים איפה שבא לה בלי לשאול אף אחד ואני לא יכול! לאחותי היו ריבים כל פעם אבל אז נרגעים ולא עושים כלום וממשיכים הלאה וזה מעצבןןן כי אני יודע שאיתי זה לא יהייה ככה ואני חייב למצוא תירוץ ממש טוב בישביל שיתנו לי|winky| |
אם אתה מכבד את ההורים שלך, אל תשים עגיל.
זה מה שיש לי להגיד בנושא ( תאמין לי שזה יעזור לך וככל שאתה תכבד אותם יותר גם הם אותך בכפילות). |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:59. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ