![]() |
מעוניין בממפרט למחשב החדש שלי
רצוני לקנות מחדש חדש
רק את ה"קופסא" בלי מלקדת מסך וכו' התקציב שלי עומד בסביבות ה3500 המחשב ישמש לדברים בתיים אני עסוק מידי פעם בגרפיקה מוריד סרטים משחק כשיש זמן פנוי עובד איתו מעוניין במחשב שיחזיק מעמד שנים על גבי שנים שדברים חדשים ילכו עליו לדוגמא אני יתקין וייסטה אז שלא היו בעיות אם אפשר להוציא מחשב פי הרבה יותר טוב אפשר לעשותחריגה קטנה מהתקציב תודה דן :) . |
הינה מפרט חמוד:
http://img204.imageshack.us/img204/4971/3500xl2.jpg אני לא יכול להבטיח לך שהמחשב יחזיק שנים על גבי שנים, מה שגם מפרט בשווי 7 אלף לא יכול. אבל המפרט יחזיק לך משהו כמו שנתיים. נשאר לך גם עודף, אתה יכול לשדרג את הכרטיס מסך או המעבד, החלטה שלך. ד"א, המחשב הזה לא יוכל להריץ ויסטה מכיוון שצריך לפחות 1.5GB זכרון, גם כן כרטיס מסך שתומך D3D10 (לא חייב אך מומלץ), וכרטיסי מסך כאלו לא זימנים בשוק כרגע. |
אמממ דיברתי עם עוד אנשים ורובם אמרו לי את המעבד פה:
http://files.tmp.co.il/mmm_tc3m33879.JPG זה אני עכשיו בניתי אין לי מושג מה דחפתי שם חוץ מהמעבד וכרטיס מסך אשמח אם תציץ בוא ני מחפש משהוש ימצא את כל היכולות שלו משהו בטכנולגיה חדשה שאם אני יתקין בעתיד משהו כמו ויסיטה לדוגמא זה יעבוד ולא היו בעיות:\ |
ציטוט:
|
ציטוט:
בטכנולוגיה החדשה |
ציטוט:
למה המפרט שניר הציע לך עתיק? |
"ד"א, המחשב הזה לא יוכל להריץ ויסטה מכיוון שצריך לפחות 1.5GB זכרון,"
לא הייתי קורא לזה עתיק אבל אני אוהב את כל השטויות האלו אני מתקין כאלו דברים ישר כשמגיעים אלי לידים משהו שיצליח להריץ אתז ה ב3500 שקל אי אפשר למצוא ושיהיה טוב? הנה משהוש חבר כתב לי: מפרט מעבדי AMD Athlon™64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE לוח אם רק גיגייבט לוחות אם מדהימים לא מתקלקלים מהירים GIGABYTE M51GM-S2G Socket AM2, DDRII 800 דיסק קשיח קידמת הטכנולוגיה SATAT2 Western Digital 160SATA II 7200RPM 16MB רק החברה הזאת -----------------------------------> Western Digital זכרונות בכפולה של שניים ולא סטיק אחד של גיגה אלא 512 כפול שניים שיעבוד ב DUALL DDR 400 1GB (2x512MB) או DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) מומללץ כרטיסי מסך חשוב מאוד שיהיה טכנולוגית PCI E NVIDIA 6600 PCI E אמרו לי שמהו פה לא מתאים למשהו אחר וזה תבדקו אותו בבקשה |
ציטוט:
|
ציטוט:
אולי תבנה לי אתה מפרט סוס|winky| |
ברר אזהרה :(
טוב אפשר בבקשה למחוק פה הודעות לא קשורות לנושא בבקשה ותאמת לא מעניין אותי המונה:\ אשמח אם תשדרג לי את הכרטיס מסך בתודה דן |
ציטוט:
או קודם כל צורב ובמה שנשאר כרטיס מסך? |
ציטוט:
או שצריך לקנות גם כאילו יש עוד משהו שאמור להיות במחשב וכו' למה המפרט נראה לי מצומצם שניה אני אחפש איזה מפרט מחנות לראות מה חסר וצורב DVD וגם כרטיס מסך ^_^ THANK YOU! אם יש לך מקום טוב לקנות את זה במחיר טוב אל תתבייש להגיד וגם איך אני יכול לעשות שלשתי המחשבים יהיה אינטרנט הראוטר שלי נשבר :( פעם עובד פעם לא עובד כולו כמו טראנס מהבהב זה מוזר הוא לא עבד כאילו באתי לבדוק מה קרה קמתי בטעות הזזתי את השולחן הוא נפל ופתאום האינטרנט עבד... גם יעזור מאד תודה:P עריכה: שאלה ATHLON 3200 ראיתי להרבה 3800 זה ישן יותר או חדש יותר אני יודע אני מנג'ז אבל אני רוצה את המחשב המושלם חחח |
Athlon™64 3800+ (s939) X2 DualCore
KN8 Ultra s939, nForce4U, GBL, SATA II 1GB Kingston CL3 400Mhz EN6600GT 128MB, TV, PCI-E 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II Vertigo-2 ATX MIDI 400W Silver 3405 ש"ח |
ציטוט:
2. לוח אם עלוב (פשוט סמוך עלי, החסרונות פשוט רבים מדי). 3. זכרונות פשוטים מדי (חרא של ביצועים). 4. חלאס עם חלקים ג'נרים. 5. ה6600GT הוא פסולת ארכיאולוגית. |
ציטוט:
לוסניר תמשיך8-) |
ציטוט:
|
ציטוט:
2) אני מוסיף לך צורב DVD אבל אז לא יהיה לך הרבה מקום לשפר את הכרטיס מסך. זה או 200 לצורב ו 200 לכרטיס מסך או 400 לכרטיס מסך. 3) לא חסר כרטיס מסך, תסתכל שוב לע המפרט, שמתי לך 7600GS. 3) בשביל לשתף שני מחשבים אתה צריך שיהיה כרטיס רשת בכל מחשב. וכבל רשת מוצלב לחבר בינהם וזהו (במידה והמודם הוא מודם רשת אז במחשב הראשי שני כרטיסי רשת). לצערי אי אפשר לשדרג את הכרטיס מסך אם אתה לוקח גם צורב DVD. הינה המפרט כולל הצורב: (אני כרגע מלינוקס ככה שיש לי בעיה עם העריכה) http://img62.imageshack.us/img62/8954/screenshotao4.png |
ציטוט:
2. באמת פאק עם הDDR אבל אין לוח אם שתומך שם 3. בתקציב שלו זה מה יש 4. למה התכוונת? 5. עתיק בשבילך אבל הביצועים שלו טובים יחסית :) |
ציטוט:
2. DDR הוא אחלה זיכרון, פשוט מה שאתה הצגת דפוק. 3. ניר הציג מפרט טוב יותר בתקציב זהה. 4. מארז + ספק ג'נרי. 5. עתיק לכל הדעות, ויקר מאוד יחסית לביצועים. |
לוסניר
זה לא יש לי 3500 . כאילו לא שרתי קופת חסיכון בצורת של חזיר ויצא 3500 זה מאבא שלי אמממ תעשה את שתיהם עד 4000 זה בסדר ולא הבנתי יש לי מודם חיצוני של בזק טלפון למודם ממודם לכרטיס רשת וכמו שהבנתי כאילו צריך שהמחשב שהמודם מחובר אליו צריך שיהיה דלוק כדי שהשני האינרטנט יפעל נכון אז אני רוצה שלמחשב החדש יותר יהיה מחובר המודם אז אני צריך לקחת עוד כרטיס רשת אליו ? יש לי כרטיס רשת מהמחשב הישן שעכשיו בחלקים התקינו ליא ותו כשחיברו את הראוטר הוא יתאים נכון וגם עוד שאלה אני יכול להעביר קבצים בין המחשבים? אם לא אז אני יכול לחבר את דיסק קשיח למחשב להעביר ולשים חזרה נכון תודה שוב על הזערה שלך בילעדך לא יודע מה הייתי עושה |
ציטוט:
2) צריך גם שבמחשב השני יהיה כרטיס רשת ככה שלא תוכל לקחת אותו (אלא אם כן זה מחשב אחר או שיש שם שניים). 3) בעיקרון תצטרך 3 כרטיסי רשת, 2 למחשב החדש (1 כבר מובנה אז צריך עוד אחד) ועוד אחד למחשב השני. בכדי שיהיה אינטרנט צריך שהמחשב יהיה דלוק, או שאתה יכול להשתמש בראוטר, ולא תיהיה תלוי במחשב (ראיתי כמה בסביבות 100 ש"ח). 4) אם תגדיר נכון את הרשת תוכל לשתף קבצים (בין וינדוס לוינדוס, לינוקס זה כבר משהו שונה). 5) אפשרות אחרת היא גם להעביר את ההארד-דיסק, אך זה סתם מסורבל ומסכן את הרכיב. המפרט עם הכרטיס המסך המשודרג: http://img167.imageshack.us/img167/8...eenshotuu2.png כרטיס מסך שודרג ל X1800GTO וגם ספק כח שודרג ל 400W. נשאר לך 2 ש"ח ל 4 חמצוצים! :-D |שריף| |
ציטוט:
זהו מושלם עכשיו איפה לקנות את זה |Rolleyes| להיסתחובב בחניות באיזור לחפש מחיר טוב וזה או...? |
ציטוט:
|
אמרו לי בבית ספר שהכרטיס מסך לא מתאים למעבד :S
זה נכון? תבדוק בבקשה אם לא תגיד לי מישהו יחטוף מכות מחר... |
ציטוט:
אין דבר כזה "לא מתאים למעבד". בכל מקרה, אתה יכול להיות בטוח שהחלקים מתאימים אחד לשני 100%. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:33. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ