![]() |
אינטרנט זהב מאיימת לנתק מורידי קבצים "כבדים"
החברה החלה לשלוח מכתבי התראה לגולשים המורידים קבצים בנפח של יותר מ-10 גיגה בייט בחודש, לפיהם ינותקו אם לא יצמצמו את צריכת הפס
לכתבה המלאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3296711,00.html |
ידוע שמתישהו זה היה צריך לבוא, לפני כמה שנים אחת החברות הייתה פשוט מנתקת את הקו למורידים כבדים, לא מנתקת את השירות אלא את ההתקשרות הספיציפית כך שהאינטרנט התנתק והקבצים לא הורדו.
|
הסוף לווארז? :) מצד אחד אני בעד צד שני נגד.
אני אחד מהמורידים הכבדים אבל לא קבצי ווארז. לא חושב שאני מוריד פחות מ 10 גיגה בחודש..כך שגם אני יקבל התערה :] |
אך...
ולחשוב שאני באינטרנט זהב... אם הם יישלחו מייל אני יודע שאני אתנתק מהם. |
בשביל מה אנחנו משלמים ?! חוצפה.
|
שונא אותם! התחברתי לאינטרנט עשו פול בעיות אמרו שההוראת קבע לא התקבלה וכ'ו ובסוף בעיה אצלהם.
בקיצור אין על בזק + הוט \ + 012 XD |
יופי, עוד סיבה לעזוב את אינטרנט זהב, ויש הרבה סיבות.
(ולא שאני מוריד כמויות כאלה בחודש) |
http://www.keytekk.net/Blog/comnet/81
(שי נתן לי לפרסם, עקב שלא ניתן להרשם לבלוג והוא לא מקור שמשתמשים מהוסטס ילכו אליו באופן תמידי). זוהי רשומה בנושא (מדובר על נטוויזן, 013, 012 ו015) ועל ההתמזגות הצפוייה והשינוי שהיא תביא איתה. |
אבל מה שמורידים זה לא תמיד לא חוקי, יש הרבה דברים חוקיים ואם מישהו פשוט מפציץך הוא סתם נדפק, אני נגד לזה
|
סתם שטויות הם לא רוצים להילחם מווארז או משהו
פשוט לוקחים מהם יותר מידי משאבים והם לא מרוויחים מיליארדים לשנה אלה חצי מיליארד לשנה ביגלל שצריכים להוציא על עוד משאבים |
פשוט חוצפה.. אם הם יתחילו לסגור חשבונות לאנשים.. חרא של חברה
|
הדבר הכי מצחיק פה שאם הם יגבילו באמת בהורדות הם לא שווים כלום.
אם איכשהו netvision תגביל אותי כאשר אני אחזור להוריד שיתחיל רבעון המשחקים הבא אני פשוט מתנתק ועובר לחברה אחרת. אם כל החברות בארץ יגבילו או שאני אתנתק מהאינטרנט המהיר או שפשוט אקח את החבילה הכי זולה, אינטרנט מהיר בלי הורדות? לא שווה כלום... |
מצידי לשלם עוד כסף... כל יומיים כמעט אני מוריד משחקים ל-PS2 שכל משחק זה 2 ג'יגה.. מה זה החר** ברטא הזה??
|
ציטוט:
אני לא יכול להשתמש באינטרנט במצב כזה, מכור להורדות. חצי מהזמן שאני על המחשב אני בהורדות. הם יעצרו אותי? למה מי מת? במידה ותהיה אכיפה של הסעיף בתקנון המצב פשוט מאוד: 5GB מהמחשב שלי, 5GB משל חברה שלי, 5GB מהמחשב שבבית של ההורים, 5GB מעוד חבר ואת השאר נשלים איכשהו... :-) |
אני חושב שאני לא סוגר את 2GB החודשיים,
אולי עכשיו כשנמלטים ואבודים (י)חזרו. |
אני ביום עושה יותר מ1GB :| אבל אני ב012 אז אני בראש שקט עכשיו חוץ מזה שרוב הדברים שאני עושה זה להאזין לרדיו, תוכנות מסרים, רואה סרטונים וכאלה שזה מה שעושה לי את ה1GB + ביום.
ועוד נקודה למחשבה מה בקשר לאתרים שמאפשרים הורדה חוקית של שירים? ועברתי את ה10GB בהורדות? או אתרים כמו 012FUN ועוד פורטלים שמאפשרים צפייה בסרטים און ליין תחשבו על זה... |
ציטוט:
|
ציטוט:
1. הגבלת הורדות הווארז 2. זה תופס להם רוחב פס שאין להם ולא בראש שלהם להתחיל לשלם כדי להרחיב אותו אז משתמשים בשיטה השנייה שהיא בעצם להגביל לנו את תעבורת הנתונים. ועוד משהו שעלה לי בראש...מה עם גיימרים? אתם יודעים מה עזבו לא גימרים בן דוד שלי עם המשחק הזה מייפל סטורי משחק רשת חינמי שחורש על זה כמה שעות ביום זה אוכל תעבורה...בכלל רוצים להגביל תגבילו ל100GB רק מה הם מפרים חוזה ברגע שהם עושים את זה (אלא אם כן נגמרה תקופת ההתחייבות - ואז פשוט עוברים חברה :)) |
ציטוט:
ציטוט:
|
אני מתפלל להגיע לחורף 2008 כבר, אני עוזב את 012 ואני ל-א חוזר!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
EDIT הכל אצלי דפוק כנראה, כי אצל 012 הכל מעולה. |
בטח מנסים להלחם בהם..
לא יצליחו |
ציטוט:
אבל יחסית למחיר שאני משלם להם (29₪) אני מרוצה חח |
לאחר שהבן אדם הראשון ינותק או ידרשו ממנו יותר כסף יתכילו לזרום תביעות וזה יפסיק. אין עוד מדינה בעולם שקיים אצלה דבר שכזה, גם לא במדינות עולם שלישי...
לי אישית לא אכפת ואף פעם לא יהיה אכפת, אני לקוח עסקי ולקוח עסקי בבזק. במידה ואני ינותק הם מפסידים בערך 20-30 מיליון דולר לשנה (העסקי הוא דרך החברה שאבי הוא אחד המנהלים בה ולחברה יש קווים אופטים בין המפעלים בארץ...). |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לא שווים שקך סמייל האלה(015)(אינטרנט זהב)
תעברו לבזק בינלאומי(014),הכי שווה מניסיון(!! הייתי ב012 הם חרא(לחכות 15+ דקות לתמיכה) וב014 עונים עולי 4-8 דקות שיש עוד עומס.. |
רק 012 לא עשו את זה, חכמים ככה הם יקבלו יותר לקוחות.
P: |
ציטוט:
אני מעולם עוד לא שמעתי על חתימה טלפונית... |
שינתקו..
נעבור ספקית כיאלו מזה משנה.. |
ציטוט:
|
מה זה השטויות האלה? אנשים משלמים,
ואם בא להם אז הם ינתקו אותם? מזלי שאני ב013 :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
נראה לך שבאמת חברות כאלה יעבדו בלי חוזה? אלה לא ילדים בני 14... ציטוט:
|
וואטטטטטטטט?
אין פלא שהאינטרנט שלי לא סוחב בשבוע האחרון אני עוד חשבתי יש בעיה בנתב :| שחכתי את הפרטים לאימייל חח :S ודוגרי זה לא טוב, לא כולם מורידים ווראז חח אפילו לינוקס לא נוכל להוריד! - שזה חינם.. זה לא טוב בכלל, וזה גם לא יעזור לבעית הווארז..! |
ציטוט:
אני הזמנתי לחבר שלי אינטרנט ואני אפילו לא הייתי הבעלים של הכרטיס אשראי. מעולם לא חתמו ולא כלום. הם שמחים על כל פראייר חדש שמגיע. האינטרנט בארץ עולה הון תועפות ביחס לחו"ל. בשוויץ (יש לי שם בית ואינטרנט, אז כן אני יודע...) עולה פחות מישראל בחצי ושם זה 10MBIT הורדה ו10 העלאה. |
ציטוט:
אי חתימה על חוזה לא תורמת לאף אחד, לא לך ולא לחברה. |
גם 014 לא עשו את זה..
|
איזה טמטום
יתקשרו אליי יגידו לי "אם לא תפסיק להוריד אנחנו ננתק אותך" ינתקו אותי, הם עוד בחוזה איתי על האינטרנט אני יכול לתבוע אותם אין להם שום זכות לנתק אותי על דבר כזה מקסימום אומרים להם אני יתנתק ויעבור חברה הם ישתקו כבר |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:29. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ