![]() |
שאלה קטנה בקשר למעבד של Intel ומעבד של AMD - פרטים בפנים!
שלום לכל המשתמשים היקרים,
לא רציתי בגלל שאלה כזו קטנה לפתוח אשכול אבל לא הייתה לי דרך אחרת לשאול. אוקיי בקיצור, שאלתי בפורום אחר איזה מבין 2 המעבדים הבאים יספק לי מכל הבחינות את הביצועים היותר טובים: האם המעבד: Athlon™64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore או המעבד: Pentium D 3.4Ghz, s775, 2x2MB Cache, DualCore ובקיצור אמרו לי בפורום שבו שאלתי שה-Athlon™64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore יספק לי ביצועים הרבה יותר גבוהים מהמעבד של Intel. שאלתי היא, האם זה באמת נכון? האם קיבלתי תשובה נכונה? (חשוב להזכיר מכל הבחינות) ובקשר למחיר, אני משיג את שניהם באותו המחיר, אז לא להתייחס. תודה רבה לכולם, אלי. |
תחת עבודה מקבילית ל950 יש יתרון, כל שאר התחומים ה4600.
|
ציטוט:
דרך אגב, מותר לי לדעת מה אתה היית לוקח?... |
ציטוט:
|
ציטוט:
שאלה אחרונה (באמת אחרונה), האם ל-950 יש היתרון גדול בעבודה מקבילה מ-4600? או שיש היתרון אבל לא כ"כ גדול או במילים אחרות לא כ"כ משמעותי. |
ציטוט:
ההבדל לא רציני. |
4600 עדיף למשחקים, הפנטיומים טובים יותר לעבודה משרדית וגראפית(תוכנות שונות, פוטושופ ועוד).
לומרות שהמעבד של אינטל שנתת, גם כן מצויין. |
ציטוט:
|
ציטוט:
מנהלים, ענו לי על שאלתי, או יותר נכון אימתו לי אותה ואז צורך שהנושא ישאר פתוח, אפשר לנעול. |
ציטוט:
זה דיון, כלומר צריך יותר מדעה אחת. |
ציטוט:
http://www23.tomshardware.com/cpu.ht...=437&chart=166 הייתי הולך על ה-AMD ללא ספק. |
ציטוט:
|
ציטוט:
חשבתי שהתכוונת למעבד של AMD, וכן טעיתי שהפנטיום טוב יותר לעבודה משרדית, כי לפי הבדיקות גם שם, ברוב המקרים ה-AMD מנצח אותו בקלות. |
יש הרבה מחשבים מבוססי Pentium לעבודות משרדיות לא כי הם טובים בזה, כי הם מספיק טובים לזה.
|
זה תלוי איזה סוג של ליבה כפולה אתה לוקח? את סדרת ה805?
יש הרבה סוגים, אני יודע שה950D לוקח את ה4600 של AMD. |
ציטוט:
|
צודק, חשבתי שהוא התכוון ל4600 חד ליבה (אין 4600 חד ליבה דרך אגב) ה4600 כפול ליבה יותר טוב מה950 כפול ליבה של אינטל.
|
ציטוט:
דרך אגב למי שלא יודע ההבדלים היחידים בין ה-950 וה-960 הוא ה-GHZ של ה-950 הוא 3.4 ושל ה-960 הוא 3.6 ג'יגה הרץ. כמובן לפי מה שכתוב באתר אינטל בכתובת: http://www.intel.com/products/proces.../pentium_d.htm |
עדיין ה4600.
|
ובאותו מחיר, אני הייתי הולך על ה Intel Core Duo e6400
|
ציטוט:
|
ציטוט:
עכשיו אני ברור יותר? |
ציטוט:
אולי את הדגמים האלו הוא משיג "זול במיוחד". |
ציטוט:
את ההשערות של "הוא משיג יותר בזול" או שהוא לא משיג יותר בזול אני מציע להשאיר לו. רלוונטי מאד לדעת שבאותו מחיר יש מעבד עדיף. |
ציטוט:
|
אתם רבים על שטויות |:
בקיצור הוא יכול לרכוש את סדרת המעבדים החדשה של אינטל בטווח מחירים דומה וזהו סגרו ת'וויכוח. ואולי במקום לריב על שטויות תעזרו לי מעט? (באשכול פה בפורום) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:24. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ