![]() |
תוצאות ציוני בגרות...
|
88 סופי לשון
85 סופי היסטוריה א' 92 סופי מדעי המחשב א' |
בלא תודה =]
|
לא משהו הציונים שלי חחח
אבל יש לי מערכת השנה "משהו ביצוץ" שני - רביעי 4 שעות ראשון 3 (אחד חנ"ג :D) וחמישי 5 למי ששואל אני בי"ב |
ציון סופי :
לשון - 61 היסטוריה - 87 מחשבת ישראל - 69 אני עד עכשיו לא מאמין שעברתי לשון זה היה מקצוע אחד ה-ק-ש-י-ם-!-!-! אבל מחשבת ישראל יותר |Lol| |
עזבו אותכםםם:
|
3 יחידיות ראשונות מדעי המחשב- 99
|
ציטוט:
ואו כל הכבוד זה המקצוע הכי קשהה... |
שיט! אין לי את השם משתמש וסיסמה!!..
אני צריך לקרחת מהצבפר.. אני יודע רק ציון אחד.. =] מדעי המחשב: 100 סופי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
כל השאר אני גם ככה אבל לא קשה.. =] בלי מאמץ :) ואחלה ציונים :) , השנה לי בגרויות חח =] |
אחלה ציונים, יצאתי מרוצה.
יש 100 נקי וחלקלק עם הבניית אתרים :-) |
סופי:
- הסטוריה ב'= 64(לפחות עברתי) - מתמטיקה 004= 84 - מדעי טכנלוגיה= 87 - מדעי המחשב ב'= 72. הייתי יכול לצאת קצת יותר טוב. כנראה במדעי המחשב ב' אני יעשה מועד ב' השנה. |
ציטוט:
רק מועדי ב' לוקחים את הציון הגובהה מבין ה2 .. אני לא ידעתי את זה וגליתי אחרי שנגשתי למועד קיץ במתמטיקה אחרי שעשיתי חורף ;P |
לא כדי לכם לשמוע את שלי |מסמיק קטן|
|
ציטוט:
זה הדבר היחידי שביאס אותי בבגרויות השנה. |
מקצוע מגן בגרות סופי
הסטוריה א' 74 86 80 לשון א' 70 66 68 מד"מ (1 יח"ל) 98 100 99 (מורה טיפשה!) בהסטוריה למתכונת לא היה לי כח להתכונן ונכשלתי אבל הציונים של המבחנים בשאר השנה היו מאוד טובים אז המגן יחסית למתכונת מאוד גבוה... |
קצת התבאסתי.. אבל לא נורא העקר שעברתי..
לשון והבעה: ציון בחינה: 57 ציון בית ספר שנתי: 73 ציון סופי: 65 היסטוריה: ציון בחינה: 68 ציון בית ספר שנתי: 85 ציון סופי: 77 התבאסתי בהיסטוריה.. ממש חרשתי על זה ורק 77 \= אבל באמת שהעיקר שעברתי.. מספיק לי :) אגב, כמה זה עובר? 55 או 60? |
ציטוט:
|
חחח אני רואה שחלקכם לא מתכוונים ללכת לאוניברסיטה, או לפחות לא יתקבלו עם הציונים האלה. ;)
|
ציטוט:
ביחידה הראשונה אין מישהו שירד מ-95 נראה לי יבטלו אותה בסוף ... |
ציטוט:
|
יאללה איזה ציונים
עכשיו הבאתי ת'קוד סוף סוף היסטוריה 88 מחשבים 99 תנך 79 לשון 90 |
ציטוט:
|
היסטוריה כל השנה ישבתי על 40, הגישה אותי על 73 קיבלתי 85 בלי ללמוד לבגרות
לשון כל השנה ישבתי על 45 הגישה אותי על 64 וקיבלתי 69 סופי 67 היה שוק רציני |
מקצועות מגמה כולם בין 95-85
לשון - 62 פיזיקה - 78 ( אין לי מושג איך.. ) ועכשיו אני צריך את דעתכם בעיניין!!!!!!!!!!------------------- בהיסטרויה לא רשום ציון המגן ולא ציון המבחן אבל רשום בציון סופי 63. המגן שנתן לי הבית ספר היה 90, ובמבחן בגרות נבחנתי על ידי מורה מבית הספר בעל פה והיא ציינה בפני שהמבחן שלי היה טוב מאוד שאלתי אותה עם זה מעל 80 היא ענתה בחייוב. עכשיו, איך יכול להיות שקיבלתי בציון סופי? יכול להיות שזאת טעות הדפסה? אני צריך לפנות למישהו? |
ציטוט:
(חישוב מהיר: (50 + 80) / 2) = 65) |
ציטוט:
אני רוצה להגיד שוב תודה לאלעד על העזרה עם הפרוייקט ושהוא הסביר לי שמיקרוסופט חכמים מאוד ומאפשרים לעשות הרשאות לתקיות ואם לא מסדרים את זה לתיקיה של הiis כל הפעולות שקשורות לבסיס נתונים לא יעבדו. המורה שלי יצאה טיפשה ואמרה לי שהקוד לא בסדר ושאני אתקן אותו, הקטע שלא יכלתי לראות את הקוד כי לי הוא נתן שגיאה אחרת ממה שהוא נתן לה כי אצלה ההרשאות כוונו כמו שצריך. ניסיתי להסביר לי מה הבעיה שלי אבל היא "שחכה" להגיב לאימייל. אה אלעד, לא לשכוח שחצי מהקוד שלי היה מוכן ורק עזרת עם כמה בעיות קטנות כן? אני עוד ירגיש שזה לא הפרוייקט שלי B-) B-) |
בלשון במבחן בגרות 92, ציון משוקלל 96
הסטוריה במבחן מגן 75, בגלל שהיה לי בלאגן עם המורה הוא הגיש אותי על 65 וקיבלתי 70... |
ב"ה
לא ניגשתי במדעי המחשב אז קיבלתי מגן 100 וציון 1 בבחינה XD |
ציטוט:
|
ציטוט:
11104 ידיעת_הלשון_והבעה 1 62 70 66 22105 היסטוריה לימודי חובה 1 63 35001 מתמטיקה א_כחול 1 100 100 100 36101 פיזיקה 1 78 65 72 819266 מעבדה בבקרה במכונות 2 88 838102 מכ הנדסית א 1 79 90 85 |
ציטוט:
חכה שתרגיש את ההרגשה של אחרי השחרור ואז נראה אם תשלים ;) זה לא רק אתה, ככה כולם קשה ויקר להשלים אחרי צבא. במיוחד בגרויות כמו היסטוריה, לשון, ספרות וכו... ברור שאפשר, אבל עדיף לסיים עם זה בבית הספר (גם את הפסיכומטרי כדאי לעשות בין י"א-י"ב) ואז אחרי הצבא אתה יודע שאתה יכול לקחת כמה חופש שאתה רוצה כי אתה מסודר (לא כמה שאתה רוצה, פסיכומטרי לא תקף אחרי מספר שנים). |
ציטוט:
כן, 1. כי המגן מתבטל. תאמת אם לא מגישים את הטופס אז זה בכלל לא אמור להרשם שנגשת אז אני לא מבין למה זה רשום שמה את הציונים. |
ציטוט:
אחרי הצבא צריך כבר לחשוב איך להתחיל לפרנס את עצמך ולא לחזור לבית ספר |
הסטוריה ב' : 60 סיון סופי (המורה הגישה על 55)
תנ"ך: 69 ציון סופי (המורה הגישה על 70) מת"מ 3 יח"ל: 100 ציון סופי (המורה הגישה על 100) העיקר עברתי! |
ציטוט:
בכל מקרה, הייתי מעדיף איזה יחידה של שפה טובה מאשר הaccess המחורבן הזה. ציטוט:
ומי שמספיק חכם...גם יעשה דברים על חשבון הצבא..ששם יותר מסתכלים על אותו תחום ספציפי שרוצים אותך ולא על שאר הירקות....רק צריך שהוא יגלה את הפוטנציאל שלך.. |
ציטוט:
והבונוסים זה יפה ונחמד, תלוי גם בשאר המקצועות (אתה יודע, תנ"ך 2 יחידות, היסטוריה 2 יחידות, ספרות 2 יחידות ....) שזה מוריד די הרבה. תלוי גם מה אתה רוצה ללמוד, אם מדובר על רפואה או הנדסת חשמל למשל, אתה צריך הרבה יותר מ 80 בכל המקצועות |
מישהו יודע איך אפשר להשיג את הקוד שמבקשים ממך בהתחלה בשביל להירשם? הוא נאבד לי :/
|
חחח רון שנה שעברה קיבלתי 100 באינרטנט בלי להבין כמעט asp..
גם עכשיו אני לא מבין מה שעשיתי שם אבל בקטע של הבחונת צריך לדעת sql ולא asp אם באת מוכן מהבית. אחרי שראיתי ציונים של יב אני יכול להכריז בכיף שסיימתי עם הבגרויות לכל החיים!! |
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:51. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ