![]() |
מחשב נייד
אוקי אז ככה התחלתי לחסוך למחשב נייד (עוד מעט אני קונה חצי שנה בערך)
עכשיו יש לי בערך כ2500 שקל עכשיו דיברתי אם אבא שלי(עובד במחשבים מנהל רשתות בחברה) ביקצור הוא אמר לי מחשב טוב 5 אלף אמרתי סבבה עכשיו אני רוצה שהמחשב אם רשיונות של xp או המערכת החדשה ויסטה (איך שלא קוראים לה) בקיצור השאלה שלי היא כזאת מחשב שאני רוצה אם רשיונות אופיס XP וכו' זה עוד תוספת כסף ואם כן אז כמה ?? מוקדם לשאול אני יודע אבל מתענינים..:) |
בימינו מורידים חבל לבזבז עוד אלפייה על רשיונות....
|
אני יודע יש לי הכל צרוב:) אבל אני רוצה מחשב אם קבלות רשיונות משהו טוב..
|
רישיון אמור לעלות עוד 600-1000 שח תלוי איפה אתה קונה
|
אם תתקין OFFICE צרוב תרגיש הבדל מOFFICE מקורי? לא נראה לי אבל זו החלטה שלך רק שתדע מחירי OFFICE 2003 נעים בין 500-1200₪ אז תעשה את החישוב לבד...
עריכה: הודעה 750 שלי :D |
עזובתך מי צריך רשיונות שימותו בשביל לכתוב כמה מילים ב WROD תשלם עכשיו 800 שקל?
|
עכשיו שחושבים על זה...וואלה למה סתם לבזבז כסף על משהו בחינם
אבל יש אופציה שבמחשב יבואו אם מערכת הפעלה |
יש דילים שאתה קונה מחשב אז "דוחפים" לך OS בעוד איזה 300-500 שקל אבל שוב בזבוז כסף.
|
אז ממליצים הכל צרוב אה?
|
ציטוט:
אחי זה סתם בזבוז כסף אם המחשב הוא לשימוש אישי ולא מסחרי תשים צרוב... |
ציטוט:
|
מסתומרת משחרי אני הולך איתו למשרדים וכו'
אבל הוא אישי שלי בעיקרון הוא להכל.. |
מסחרי הכוונה שהמחשב משמש לעסקים...נגיד אם הוא היה משמש כשרת...
|
אני אישית בעד ווארז, אבל זה שמישהו מעוניין לקנות חוקי למה אתם דוחפים אותו שיוריד? שיעשה מה שבא לו...
|
ציטוט:
|
בדרך כלל אתה מקבל רשיון לWindows עם המחשב, אך במידה וזה לא כלול אתה יכול להוסיף תשלום ולקבל (600-750 ש"ח) .
|
כל המחשבים בבית שלי(יש לי יותר מ4) לא חוקים שום דבר מלבד ל2 או 3
1.אבא שלי העבודה 2.מחשב שקיבלתי מבן דוד 3.עוד מחשב שקיבלתי מאותו בן דוד עכשיו בעיקרון אנחנו 5 נפשות בבית ויש לנו כ 7 מחשבים (מי שרוצה לדעת כל כך הרבה שישלח הודעה פרטית זה לא המקום) עכשיו אני רוצה מחשב ניד שיהיה לי כל יותר בין מקום למקום עכשיו חוקי לא חוקי אותי זה לא מעניין אני רוצה איכות של התוכנות גבוה סתומרת יש לXP מספר גירסאות עכשיו כל גירסא איכות שונה (ניראה לי ככה) ואני רוצה איכות טובה וגירסה הכי חדשה... mlnn ובר צרו איתי בבקשה קשר בתוכנות מסרים תודה |
ציטוט:
לגבי הOFFICE השינויין הם בעיקר תוספות ותיקון באגים. אני אישית משתמש בOFFICE 2003. ולגבי התוכנת מסרים תוסיף אותי (פרטים בחתימה) |
אוקי אז ככה
חשבתי לעצמי למה להיות דפוקים שאלתי את אבא שלי שאלה כזאת ''ברגע שאני מגיע לחנות קונה מחשב ישר מהחנות אלי הביתה הוא מגיע אם XP ?'' התשובה'' כן ,אבל יש את xp פרופשנל והום'' אז אמרתי''הכי טוב פרופשנר(מה שיש לי עכשיו) כי יש לו הגדרות רשת וכו' '' עכשיו אופיס 2003 את זה גם אני הכי אוהב הכי נוח וקל (את זה יש לי צרוב) אז XP מגיע הם המחשב הנייד אבל מחשב נייח (כמו שיש לכולנו בבית)(רובינו) לא מגיע אם XP מותקן אז עכשיו חסתי לי עוד כ500 ומעלה על ווינדוס חוקי XP ד''א ראיתי את וינסה ולא הכי התרשמתי ממנו... |
רישיון אחד לכל מחשב = לא תוכל להתקין אותו על מחשב נוסף...זה כמו לצרוב דיסק מקורי אתה עדיין צריך סיריאל או שתוריד גרסה פרוצה...
|
ציטוט:
זה ברור לי אני יודע את זה אבל אני אומר שיהיה לי מחשב חוקי וטוב...(אני רוצה חוקי כמה שיותר) |
קודם כל, שום נייד לא בא עם מערכת הפעלה בברירת מחדל.
בנוסף, Microsoft מאפשרים לך (בפועל) להתקין את המערכת על יחידה נוספת. |
עומרי שוסטר
כנס לחנות באג או שתתקשר לIBM או מיקרוסופט ותשאל..:) |
ציטוט:
|
תשאל אם מקבלים מערכת הפעלה שאתה הולך לחנות קונה מוצר והולך איתו ביד.
|
ציטוט:
אני עד לפני חודש הייתי מיבא יחידות, ותאמין לי כשאתה פותח את הקופסא מדובר ביחידה נטו. |
105 דולר xp home
175 דולר xp pro ושלא יבלבלו לך בשכל. אופיס תלוי איזה גירסא אתה קונה המחיר משתנה בעקרון למשתמש ביתי ומשרדי קטן מספיק Office Basic. אגב אני עם vista מקורי ( שלחו לי דיסק ב action pack של מיקרוסופט ) וזה אחלה מערכת , אבל עדיין לא בשלה מספיק בשביל משתמש ביתי ממוצע. אגב מחשב נייד בסביבות ה 5 אלף זה מחשב מאוד ממוצע. בשביל משהו באמת שווה תכין עשיריה :] |
ציטוט:
בכל מקרה, המוצר היחיד שאהבתי הוא Vista שדווקא מפשטת את ממשק המשתמש. |
התקשתי אליהם (באג) והם אמרו ככה
החברה מתקינה התקנה ראשונית במידה ואני רוצה להמשיך שהם יתקינו הם מתקינים לי במקום את ההמשך אני מקבל את הנילון אם המערכת הפעלה מותקן התקנה ראשונית (לא הבנתי מה זה ) אבל בעיקרון הם אמרו לי שאני מקבל את המחשב הניד אם המערכת הפעלה..:) |
ציטוט:
יש דבר המכונה "שירות ראשוני", זה הוא שירות אשר מספק הספק הישיר במידת הצורך. חלק מאותו שירות הוא התקנת מערכת הפעלה. IBM , HP , LG וכו', סה"כ אורזים את היחידה (יחד עם אבזור ברירת המחדל וללא מערכת הפעלה). מהיצרנית המוצר מופץ אל הספקים (למשל לIBM יש ספקים מיצגים), שמספקים את המוצר אל תת השכבות (צרכן, ספק משני וכו'.). כשאתה רוכש את המוצר רוב הספקים יספקו את ה"שירות ראשוני", כלומר... יפתחו את האריזה ויתקינו את כל הדרוש להפעלה בסיסית של המערכת. בניגוד למה שאתה חושב, לIBM אין עסקה עם Microsoft שבה כל יחידה תריץ Windows (לא מדובר במחשבי Apple אשר מגיעים עם מערך Pre-Install). לכן התגובה שלי לכך שאמרת: ציטוט:
ציטוט:
|
אני מעוניין כי מה שאתה רוצה להגיד לי פה זה ש
באג מתקינים לי את השלב הראשוני סוגרים ואומרים ''לא נגענו!'' זה מה שאתה אומר? |
ציטוט:
|
לא קניתי את המחשב אני שואל לגבי הקניה
|
ציטוט:
במידה ולא קיבלת אריזה כזו, היחידה נפתחה (אולי "באג" בכלל ספק משני, מה שמסביר את הפתיחה לפני קבלת המוצר.). |
ואיך אני יודע שפתחו או לא פתחו?
|
ציטוט:
|
הבנתי,
וממי אני קונה שזה לא יהיה פתחו? |
יצרן.
|
עכשיו נגיד קניתי מחברה סתם דוגמה באג מחשב עכשיו הוא עשה הסכם (באג) אם מיקרוסופט שהוא נותן לו דיסק מסטר נגיד אתה קונה מחשב במקום שתצרוב לא חוקי הוא מתקין לך חוקי אבל הוא יכול להתקין את אותה מערכת הפעלה על מספר של מחשבים מוגבל נגיד 100 או 10 משהו כזה
זה לפי מה שהבנתי עכשיו ברגע שאני קונה את זה אז אני גם יכול לדרוש ממנו דברים 1.חוברת הדרכה(מה אכפת לי שיהיה לי ) 2.דיסק XP עברית ואנגלית 3.חוברת הרשיון באנגלית ובעברית ואם אפשר לקבל עוד משהו אז סבבה... רק תגיד לי אם אני טועה |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:45. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ