![]()  | 

מחפש שם מתחם co.il 

שלום.  
	אני מחפש חברה שתיתן לי את המחיר הכי זול לדומיינים co.il אתם מוזמנים להציע לי הצעות ומי שייתן לי את המחיר הכי זול-אני אזמין ממנו דומיינים בשביל החברה שלי.  | 

Isoc.org.il 
	260 ש"ח - הזול ביותר שתמצא , כל שאר החברות דורשות עמלה. תשלום דרך כרטיס אשראי.  | 

תודה לך,אבל עדיין,אולי יש הפתעות.. 
	נחכה ונראה.  | 

שלום לך, חברת Safe-Host תשמח לספק לך שם מתחם co.il במחיר 305 ש"ח, לתקופה של שנתיים. 
	תודה והמשך יום נעים.  | 

ציטוט: 

הכי זול שתמצה זה 260 המחיר שהספק מוכר לך כל מישהו אחר שימכור לך יקח עמלה מסויימת  | 

מה שהם מנסים לומר, 
	שאם תקנה מהאיגוד, תקבל ב-260 ש"ח, ואם תקנה ממישהו אחר, תשלם לו 260 ש"ח שהוא משלם לאיגוד + עמלה, לא לקחו עמלה? 260 ש"ח!  | 

מחיר מטעם העססק אקספרט-סרב: 
	310 לשנתיים.  | 

ציטוט: 

חברה יכול לצאת במבצע.. דומיין ישראלי 200 ש"ח בלבד! אבל זה יהיה בהתחייבות לרכישת חבילת אחסון של 50 ש"ח לחודש למשך שנה. לא רע דווקא :) ..  | 

280 שקל 
	לשנתיים, נרשם על שמך, כולל תמיכה מצד העסק. ביקורות ודרכים ליצירת קשר בחתימה. שבוע טוב.  | 

אבל: 
	SAFEHOST הציעו לי 305 לשנתיים. בחישוב פשוט 260X2 זה 520. גם אקספרטסרב הציעו לי ב310,אותו דבר. מה הם מרוויחים?  | 

ציטוט: 

לא לשנה.. אי אפשר לקנות דומיין ישראלי למשך שנה.. אם אתה מסתכל על זה בלפי שנה.. האיגוד (ISOC) מוכרים דומיין ישראלי ב130 ש"ח לשנה.. אבל אפשר לרכוש אך ורק למשך שנתיים.  | 

ציטוט: 

| 

לבקשתך, 200 ש"ח לשנה, לא על שמך ובלי פאנל. 
	 | 

ציטוט: 

ציטוט: 

| 

ציטוט: 

| 

אהה.. סליחה על טמטומי :-) 
	טעות. בכל אופן אתם עדיין יכולים להציע מחירים  | 

שלום לך. 
	הנה הצעת המחיר מבית NitrousPC עבור שם מתחם ישראלי, סיומות: .CO.IL .ORG.IL Net.IL. סכ"ה 300 שקלים למשך שנתיים. לפרטים נוספים אתה מוזמן ליצור קשר. דרכים ליצירת קשר בחתימה. בברכה, אבישי שמחוני מנהל העסק NitrousPC  | 

ציטוט: 

פיספסתי משו,או שאתה מציע לי NET.IL ? אני לא ספקית אינטרנט,איך אני יכול להשתמש בNET.IL? אלא אם כן אפשר... תגידו לי אם כן או לא..  | 

ציטוט: 

| 

הצעה מבית עסק MBGB: 
	200 ש"ח עבור הדומיין, בהתחייבות אחסון "חבילה מקצועית" ומעלה, לשנה.  | 

ציטוט: 

| 

ציטוט: 

| 

דומיין ישראלי, co.il. 
	- נרשם על שמך. - תמיכה מלאה מצד העסק. - הדומיין ללא פאנל, כי Isoc לא נותנים את האפשרות, אך תהיה לך אפשרות לשנות את הDns. המחיר: 265 ש"ח בלבד. לפרטים נוספים, יצירת קשר והזמנות: הפרטים בחתימה ו/או הודעה פרטית. תוכל להריץ חיפוש בפורום ולמצוא מס' ביקורות. שבוע טוב.  | 

ציטוט: 

כנס ל-ISOC ותראה שאפשר.  | 

ציטוט: 

מחיר של דומיין עולמי ;P  | 

ציטוט: 

צר לי שעכשיו רק אני עונה לא הייתי בבית. ושוב אני אומר , אם אתה מעוניין בדומיין צור קשר. פרטים בחתימה. בברכה, אבישי שמחוני מנהל העסק NitrousPC.  | 

ציטוט: 

NET.IL - Israel Ministry of Communication's licensed ISPs.  | 

ציטוט: 

| 

ציטוט: 

| 
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:09. | 
	מופעל באמצעות VBulletin גרסה  3.8.6
כל הזכויות שמורות © 

כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ