![]() |
היום מפגש הוסטס! D=
היום מפגש הוסטס.
כולם מוזמנים פה. :) לא לנעוץ בבקשה. היום 14:00 בעזריאלי. מעניין מי יהיה פה שניהיה במפגש. אל תשכחו. |
אולי אני אבוא סתם בשביל הכיף, מה בערך טווח הגילאים של האנשים שבאים?
|
ציטוט:
14 - 18 אבל כנראה גם אלעד יבוא. |
ציטוט:
|
=] אני לא יבוא
אבל רותם , תביא תמונות שנצחק קצת |
ציטוט:
|
ציטוט:
ראיתי באשכול בנעוץ שאתם מביאים נרגילה, רק בשביל זה שווה לבוא...אבל בטח לא יודעים לפתוח ראשים ;P |
עם היה לי עם מי לבוא (חבר או משהו) כי ההורים שלי לא יאהבו תרעיון..
|
מישהו יורד עליי בלפתוח ראשים? :]
השאלה אם מכניסים נרגילה לקניון למה נראה לי בודקים תיקים ו... לא |
בעע חבל שאני לא יהיה לפחות תצלמו
|
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל מקרה, אחרי שהתיק בקניון, אני מסיר אחריות עליו ;P |
תן טלפון אלעד,
אני ידבר איתך לפני הכניסה לקניון ---------------- לעבור לסיגריות? לא בשבילי גועל נפש, טעמי מגעיל זה כמו נרגילה חנוקה ביותר נטולת טעם |
ציטוט:
מגניב, מבצע סמוי... D= |
אממ אז עד כמה משתלם להביא נרגילה?!
------------------------------ עידכון נגמר הטבק >> משמע נסיעה ליפו? :] ------------------------------ לקחת סיכון? או שאנחנו נצא מהקניון ונשב באיזה גן |
:( אני לא יכול להכניס כלום תמיד בדיקות (לא משנה מתי) בגלל שמאז שהשתחררתי מהצבא אני תמיד עם זקן (מתגלח פעם בחודשיים ככה). אני הכי אוהב את המאבטחים בתחנות אוטובוסים/תחנות מרכזיות שאני עם תיק...באים עומדים מולי (כדי לחסום את המחבל) תוך כדי משחררים צעקות מספר פמעים "מה קורה אחי?!"...:-)
ציטוט:
|
ציטוט:
|
טבק טבק, עזוב אותי מהשטויות שך.
עפתי לבדוק מה המצב פה בחנויות חוזר תוך חצי שעה עם טבק גחלים מקווה שלא תפוח, עפתי 0542239449 |
יש מצב ענק אני בא!!
להביא מחשב נייד?|Lol| |
ציטוט:
אבל תבוא! :) |
כמה אנשים באים בטוח? שלא בסוף אם אני אבוא אני אראה שלושה אנשים מצטערים שלא הבאנו "משהו יותר טוב" ;)
הבהרה: כל התגובות בקשר ל"משהו יותר טוב" נועדו כדי להנעים את הגלישה, סתם בשביל הכיף. ובכלל, אני מקווה שכולם הבינו את הכוונה, הרי ברור שהיא הייתה לבקבוק קולה ;) |
אם אני אספיק , אני בא :)
|
אני לא בא :( אני לא יכול עובד על משו
אבל תביאו תמונות :):) רותם יא שמן :P חחח |
תביאו צילומים
|
חחח...
צריכים לבוא הרבה לפי מה שהבנתי.. אממ אני לא שמן... :) ומצלמה חשבתי להביא אבל לא נראה לי שאני הביא בסוף.. אז מי שיכול שיביא מצלמה*... |
בעיות הגעה >> איחור\חוסר הגעה
עריכה: איחור... צלצלו אליי 0542239449 ב 2 וחצי ככה שאני אדע את מי לפגוש בחוץ כי לא יתנו לי להכנס עם הנרגילה |
מישהו הלך בסוף ;)?
|
ציטוט:
|
היה תותחחחחחח
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:24. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ