![]() |
שני עבודות חדשות D:
אהלן 8-*
הנה שני עבודות חדשות שלי הכנתי איזשהו פתיח לכמה אתרים שאסור לדבר עליהם חח |מסמיק| http://lewis.freshserv.net והנה עיצוב חדש לחברת פרוטק http://img414.imageshack.us/img414/3199/protekkih5.gif תגובות בונות בבקשה :] יום נעים |
אמרתי לך כבר :) מדהים...
אפשר לקחת אותך מההורים? ;) |
ציטוט:
אוהב אתך!!!! |
אהבתי אחי
|
ממש יפה...
מוכשר.. |
יפה מאוד
אהבתי |
יפה !
בקשר לעיצוב פרוטקס =] אולי תנסה את הטקסט כפתור - הכוונה עמוד ראשי וכל האלו לעשות במרכז במקום בימין כי אז זה נראה כיאלו הטקסט משני מופלץ מאיפה שהוא |
תודה רבה לכולם
|
הפתיח נחמד.
העיצוב -לא כל כך הבנתי איך הסמל של הלוגו מתקשר... מבנה נחמד, צבעים פחות... |
נחמד...הבקרוב חמוד מאוד! אבל הפרוטק לא משהו בכלל :(
|
יפה מאוד! יש לך אחלה עבודות...
|
ציטוט:
כי הבחור צריך להביא לי סמל מסחרי של אותה חברה |winky| |
הבקרוב יהיה בקרוב, כולנו מקווים :)
יפים :) |
ציטוט:
|
אהבתי מאוד את הפתיח
אבל את העיצוב השני לא כל כך,קודם כל הפסים השחורים נראים כאילו הם יוצאים מהמסגרת וזה לא נראה טוב וגם לא מובן איפה הלוגו עומד באיזה מקום לא מוגדר ויש הרבה מקום ריק בבאר |
ציטוט:
|
אני מגיב לגבי האתר. המממ, בלי להעליב, אין לזה צורה של אתר. למה כל חלק באתר בגודל שונה?! הבאר הכחול (שהוא יותר מדי חלק ומשעמם) בגודל X, התפריט השחור (שנראה כמו הפרסומות של גוגל) בגודל Y, החלק תוכן הירוק (והדי מזעזע, זוהר מדי ומכיל בלוקים ברווחים עצומים) בגודל Z? גם הלוגו לא קשור לחיים, לא הצבעים ולא הצורה. עם כזה סוג של עסק אפשר להכין אחלה לוגו.
ממה שראיתי בעבודות קודמות שלך, אתה יודע לעצב יפה מאד אבל האתר הספציפי הזה לא עומד בשום סטנדרט מקצועי :\ מצטער על הביקורת, קח הכל כביקורת בונה ושתהיה לך הצלחה בהמשך |
יפה יפה כל הכבוד
מעצב תותח |
ציטוט:
2. מה לא טוב בגדלים האלה? אני לא יעשה הכל ריבועי ואותו גודל בכל האתר קצת גיוון, כשתהיה גירסאת HTML תראה את המשמעות של העיצוב ותודה נריה |
כמו כל העבודות שלך אוהד, עבודות מצוינות, כל הכבוד:)
ותודה על הפתיח :) |
לגבי העיצוב,
הפרוטק - לוגו : הקרטע הכחול מאוד יפה התכלת הורס וריק. התפריט : זה דומה לפרסומות של גוגל:S חחח וגם הרוחב בשביל מה זה :S התוכן - תרחיב אותו לגודל של התרפיט או את התפריט תקטין.. הבאנר: מהמם .. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:54. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ