![]() |
|מתנת יום הולדת| לאמא שלי =) פרח אחת העבודות הטובות שלי =)
אהלן אנשים..
הכנתי לאמא שלי מתנה ליום הולדת העבודה תיהיה ממוסגרת והכל.. הקיצר זאת בטוח אחת העבודות הטובות שלי.. ציור 100% פוטושופ מהדמיון ללא שום רפרנס..אז.. יאללה תגובותת =) http://img513.imageshack.us/img513/5523/flowergo6.jpg ואני צריך לדעת אם כדאי להמשיך לפתח את זה או לא.. ? |
לדעתי תמשיך אבל... אל תעשה עבודה בפוטושפ כמתנת יומהולדת (מנסיון).
כי אתה יושב ומשקיע ובסוף מה אמא שלך תעשה עם זה?... ואמא שלך לא מבינה את ההשקעה אפילו אם תגיד לה שציירת לבד.. לדעתי תמשיך אבל כעבודה גראפית רגילה ללא משמעות כלשהיא... |
יפה מאוד אהבתי..
תנסה להוסיף עוד בלונים מרחפים כאלו שמחזיקים את הפרח או משהו כזה כי זה לא נראה יום הולדת נראה דיי ריק בהצלחה ומזל"ט |
מהמם אחיייייייי
|
ציטוט:
|
א.מזל טוב
ב.פשש אחי זה הדבר הכי מושקע שראיתי פה בפורום יפה יפה... ג.באמת תוסיף בלונים יפים ד.תמשיך אתה לא חייב לימי הולדת אבל זה ממש יפה |
אני חושב איזה מילה תתאר את היופי הזה..
בקיצור אין לי מילים תבין לבד חח.. בהצלחה מזל טוב |
מזל וטב!!
קטלני אחי יפה מאוד!! |
איזה יופי! אין לי מילים!
|
פשוט -
וואו!! אחת העבודות היפות ביותר שראיתי! כל כך ריאליסטי, כמו תוכנות תלת מימד... |
מדהים!
מזל"ט. |
כמו שDeViL JiN אמר, לא כדי להשקיע בדברים כאלה למתנות וכ'ד.
אין מספיק הערכה. |
ממש מעולה תמשיך לפתח קצת פה ושם שים עוד כמה פרחים לפי דעתי בצבעים שונים כך זרוקים בopacity חלש על העמוד....איזה כיף לאמא שלך.
פשוט עבודה מדהים! אני לא מסכים עם האנשים שמעלי, לפי דעתי שאמא שלו תדע שהוא התאמץ ועבד המון זמן בשביל ליצור לה את העבודה היא הכי תתרגש בעולם, ומתנה שהשקיעו בשבילה היא הכי מדהימה בעולם הרבה יותר ממתנה שקונים סתם. |
וואי.. [:
יפה מאד אחי! מזל טוב..! עד כמה שתרצה.. :) |
יפה מאוד
|
התרשמתי
|
מדהים!!
|
במילה אחת,
מדהים! |
מדהים ;) בהצלחה :)
|
נחמד, כמו שאמרו תוסיף משהו, בלונים או משהו..
ומזל טוב. |
WOW
|
פצצות לגבות!
נורא יפה אבל כמו שאמרו לך פה כבר אל תעשה את זה כמתנת יום הולדת |
קודם כל מזל טוב
והתמונה פשוט מדהימה!!! אפשר להוסיף בלנים אבל העיקר פשוט מדהים!! |
קודם כל מזל טוב לאמא של סטייליזד [מצטער לא זוכר את השם חשבתי יניב אבל לא בטוח..]
חג לה שמח וזר לה פורח היום יום הולדת לאמא של סטייליזד הפרח יפה לאללה בחיים לא ראיתי דבר כזה ועוד 100% ולדעתי כדאי לך להוסיף לזה משהו ולעשות את הדף כאילו מתקפל ולכתוב ברכה יפה בפנים בכל אופן לדעתי אמא שלו תערי שהוא עבד קשה על זה וכל הכבוד! בא לך לעצב משהו ליום נישואין של ההורים שלי? זה היה אתמול :P |
למי שמעלי אני כמעט בטוח שקוראים למעצב אילן,
ואילן העבודה מדהימה. תמשיך אותה. זה לא נכון מה שאמרו שאין ההערכה. וגם זה שזה לאמא שלך אז תאמין לי שתיהיה הערכה. אני אמא שלי גם אם אני יתן לה דבר הכי קטן שאני הכנתי שאני עשיתי, זאת הערכה, זה מראה שבן אדם באמת מעריך אותך והוא ישב ושהקיע ולא רק הלך לחנות וקנה מתנה. מז"ט ומברוק על העבודה |
למי שמעלי חחח נהפך להיות משחק..
תודה [לגבי השם] וגם אני חושב שתהיה הערכה רבה לכל אלה שאומרים שאין תנסו תנו לאמא שלכם 2 כרטיסי ברכה אחת שהכנתם אחת שקניתם היא תאהב יותר את זאת שהכנתם תסמכו עלי ;) |
ציטוט:
|
ממש יפהההההה כל הכבוד
|
מעולה במילה אחת.
תדפיס על חולצה\ספל תה\תיק או כל דבר אחר הרבה יותר מקורי |
WOW אילןןןןן זה מדהים!!
בקיצור כמו שניר אמר תדפיס על חולצה או על כרית או משהו... זה לא יקר וזה יפה! |
מזל טוב ויצא יפה מאוד.
|
wow!
אילן- היום הולדת שלי ב-6 ל-2, רק תזכורת קטנה! =] זה מדהים, תעשה משהו טוב עם הטקסט, וזאת תהיה מתנה אדירה. אולי במקום לקנות מסגרת, תקנה לה דומיין משלה, ותעשה לה את זה באינטרנט, או גם וגם...סתם הצעה. |
ציטוט:
במילה אחת -> ואו |
טוב אז.. קודם כל אני מצטער שאני מקפיץ
אבל אני חייב להודות לכולם על התגובות =) כי לא היה לי זמן לעשות את זה במשך השבוע.. ו.. אגב.. חחח אלה שאומרים שזה לא טוב כמתנה.. =/ שמעו אנשים אני באמת לא יודע איזה אימהות יש לכם חח אבל מה שכן אני יודע זה שבדרך כלל אמא תואהב כל מתנה של הילדים שלה וכל עוד אני נוהג לעדכן את אמא שלי בעבודות שלי בחברות.. היא כן יודעת מה זה העבודה הזאת.. ו.. הערכה.. אין שום סיבה שלא תעריך את המתנה.. (במיוחד אחרי שמיסגרתי) =) ו.. שוב תודה לכולם =) אהה וכן קוראים לי אילן.. הייתי פה בהוסטס ממזמןןן ו.. אני רואה הרבה משתמשים חדשים הגיעו =) אז.. בהצלחה שיהיה לכולם הובטב תמיד יהיה אחלה פורום ואחלה קהילה =) |
מדהים.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:10. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ