![]() |
MyCMS Seo | מערכת ניהול תוכן
My CMS Seo
המערכת נותנת לכם אפשרות פשוטה לשליטה באתר, ומשתמשת ב SEO על מנת לאפשר גישה נוחה לעמודים, ומיקום טוב יותר במנועי החיפוש. המערכת בגרסא 1.0 כוללת: - ניהול עמודי תוכן - ניהול בלוקים ניהול קובץ העיצוב מתבצע ע"י הצבת משתנים (לדוגמא: {CONFIG_SITENAME} יציג את שם האתר) את רשימת כל המשתנים ניתן למצוא בעמוד ההוראות בפאנל ניהול. http://dbit.co.il/cms/ הלבשתי עליה עיצוב נחמד שמצאתי באתר של אנדראס.. פאנל הניהול: http://dbit.co.il/cms/admin משתמש וסיסמה: demo מחיקת עמודים \ בלוקים ועריכת הגדרות ופרטי התחברות בוטלו. (שלא תגידו שיש שגיאה) ---------------- אז ככה אם יש שגיאות או שיש לכם הצעות לשיפור לפני שאני מוציא אותה למכירה, אני אשמח אם תגיבו \ תשלחו לי בהודעה פרטית פירוט של השגיאה (אם יש לה משקל אבטחתי). ואגב יש לציין שיהיו מספר נוסף של מערכות MyCMS Seo אחת מהן MyCMS HTML Seo שתופץ בחינם (עוד כמה ימים תראו =]). יום נעים, דניאל |winky| |
נחמד !
תגיד לא אכפת לך שאני ינסה גם לעשות מערכת כזאת? יעני עם האפשרויות האלא? בגלל שאף פעם לא הצלחתי להבין מה מערכת ניהול תוכן אמורה לכלול :-/ |
תוכל להסביר מה זה seo?
בעורך של הדפים כשיוצרים דף חדש או עורכים דף תעשה שהכתב יוצג בעורך בצד ימין |
ציטוט:
אבל זה כניראה בעורך עצמו :| seo זה שניתן לגשת לדפים לפי השם שלהם נגיד http://domain.co.il/Page/My_New_Story_About_Galina וכמה שהכתובת גם יותר רלוונטית (לפי מה שהבנתי), המיקום בגוגל יותר טוב |
ציטוט:
אחלה מערכת! פשוטה ונחמדה אהבתי! |
אני יודע איך לסדר את זה שיעבור לצד ימין.
וד"א מערכת נחמדה מאוד. |
מערכת נחמדה מאד דניאל,
זה יהיה טוב יותר אם תכלול בה גם ניהול 'סקרים' . |
ציטוט:
ולי שנראה ש seo = Search engine optimization ואם כבר ניסית לעשות משהו ידידותי למנועי חיפוש אז שכחת עוד כמה דברים בדרך,לדוגמא קביעת תגי מטה לכל עמוד/קטגוריה |
ציטוט:
אופטימיזציה דרך השימוש בצורה הזאת ממ לפי מה שאני יודע גוגל מבטל את תגי המטה, אז זה לא רלוונטי. |
מערכת נחמדה ופשוטה, בהצלחה.
|
חלה מערכת!
|
ציטוט:
לא רק, זה תחום שכולל המון דברים. כדאי שכם תעשה חיפוש. חוץ מזה מערכת נקיה מאוד ועם קוד HTML מעולה. |
מערכת יפה לדעתי אבל יש משהו שאני מחפש כבר זמן רב...
בהוספת עמוד יש לך מן סרגל כלים כזה איך השגת אותו? |
המערכת אמנם נחמדה, אבל עליך לשים לב, אתה עושה שימוש בmod_rewrite,
זכור שמטרתו הינה גישה נוחה לדפים, לגולשים, במקום הכתובות המסרובלות, אבל שים לב, כאשר יש לך שם עברית בכתובת, זה משנה את האותיות לתווים אחרים, ואין מצב שגולש יזכור את זה. |
ציטוט:
ממתי תגית FONT נחשבת תקנית ב xhtml ועוד ב strict ? |Rolleyes| אגב, יש לך פה שימוש ב DB? אם כן, מה התפקיד שלו .. |
ציטוט:
http://dbit.co.il/cms/Page/ירושלים בירת ישראל אם זה מסורבל אני צנצנת.. מממ אלעד אל תשאל אותי חח זה העורך טקסט עושה את זה מבחינת הקוד שאני כתבתי הכל תקני |Lol| -- ממ בניה, חיפוש במה? ואלעד תנחש במה יש שימוש ב DB אני בטוח שזה לא קשה לך |
ציטוט:
לכן צריך לעבוד הרבה כדי לשנות את הקודים (REPLACE) =] שכחת שאחרי שהוא נכנס לזה הכתובת מסתרבלת, וזה לא נעים לעין. הייתי ממליץ שאולי היית מוסיף שורה "alias" כלומר כותרת שנייה, תירגום לאנגלית, ככה יהיה הרבה יותר נוח למשתמש. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מערכת נחמדה...
אם כבר מערכת SEO דניאל אז תעשה אותה עד הסוף, כולל מילות חיפוש לכל עמוד, מפת אתר, קוד תקין ועוד ועוד ועוד... |
ציטוט:
|
ציטוט:
SEO - קידום אתרים, מה שעשית, זה רק קצה הקרחון. |
קידום אתרים,
אחת מהצורות של קידום אתרים. |
ואו יפה מאוד :)...
את העורך אתה בנית ?... ועוד משהו אהבתי את הכתובות שיוצאות החדשות..:) |
ציטוט:
אני לא כזה מוכשר זה עורך חינמי בשם TinyMCE, אחד הטובים. מממ.. וכל הרעיון במערכת זה הכתובות חח |
חחחחחחחח סבבה אחי יצא פצצה.... :)
|
מערכת נחמדה מאוד, זה אומנם נכון שמנועי חיפוש מעדיפים כתובות ללא פרמטרים אבל
זה אפילו לא הקצה של קידום האתרים. הכתובות די מסתרבלות כשחלקם בעברית, אני חושב שאתה צריך להגביל את זה לאנגלית בלבד. |
ציטוט:
|
ציטוט:
היה לי ריב על עם זה טל חח הוא חפר לי שאני יחסום עברית |
ציטוט:
|
אחלה מערכת ואחלה פאנל =]
|
את דעתי דניאל, אתה כבר יודע :)
לגבי העניין של הSEO. אני מניח שהכוונה של דניאל היתה לSEO Friendly, מה שאומר שהמערכת ידידותית למנועי חיפוש. המערכת לא מותאמת ב100 אחוז, אבל בכל זאת בכתובת היא דווקא כן מותאמת בצורה טובה. אני לא ממש מבין מה הקטע של התגובות כמו "זה אפילו לא הקצה של קידום האתרים.", אתה באמת חושב שהוא יעשה לך כל העבודה של הקידום אתרים? אולי תרצה שהוא יבנה לך מערכת אוטומטית שתחפש אתרים להחלפת לינקים ותחליף איתם אוטומטית? הוא בונה מערכת ניהול תוכן שתיהיה ידידותית למנועי חיפוש, משם והלאה זה כבר התפקיד שלך לקדם. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אפשר פשוט ליקרוא לה CMS,כי היא בעיקרון כמו כל מערכת(כמעט) |
אני חושב שהוא קרא לזה ככה בגלל הכתובת.
בכל מקרה, אני לא חושב שזה כל כך משמעותי, זה סה"כ שם. אנשים לא קונים מערכות בגלל השמות שלהם, לא? |
יפה מאוד דני, נהדר :P
|
אחלה מערכת,
שיהיה בהצלחה בהמשך. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:25. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ