![]() |
[עיצוב] הוסטינג חדש שלי [Niros]
ואוו, העיצוב הזה עבר תהליך שלם של שעת עבודה פה ושעת עבודה שם בין העבודה של החופש ובין הלחצים.
מקווה לתגובות, בכל מקרה הוא מוצע למכירה.(אין לפנות עם הצעות של מתחת ל 200, ולא להגיב על זה...חבל סתם על הספאם). לצפייה לחץ כאן *אני פשוט מת על הסגנון הזה * שרת 100% * ניתן לשנות את הצבע הצהוב לצבע המבוקש (מומלצים: אדום וכתום) |
יפה, אהבתי חוץ מכמה דברים:
עם כל הכבוד לתלת מימד של השרת, הוא אותותו ניהיה קונוס... תרחיב טיפה את ה"ראש" שלו. התפריט "בלתי-קריא", לקוח פוטנציאלי לא לבזבז זמן על שינוי מצב הראש כדי שהוא יוכל לקרוא, הוא צריך להכנס ולהבין ישר מה קורה, מבין? חוץ מזה אהבתי את ה"הגדרה" של החבילות, בהצלחה במכירה. |winky| |
אחלה של רעיון.
התפריט טיפה הרס. באמת צריך לסובב ת'ראש בשביל להבין מה כתוב שם. השרתים צריכים קצת שיפור. אבל מבנה חמוד. |
רעיון טוב הביצוע בתפריט קצת פחות .:)
מתחת ללוגו החלון של "כניסה ללקוחות", כפי שאני ראיתי ניסת לחבר בינהם על אותו רצץ של רוחב אבל יש לך שמה טעות קטנה. בהצלחה במכירה. |
אהבתי את הכל חוץ מהבאר
זה קצת דפוק שגולשים צריכים להזיז את הראש כדי ליקרוא מה רשום בתפריט,במקרים כאלה פשוט יוצאים מהאתר |
לא יודע, לא אהבתי את המבנה של העיצוב, לא התחברתי אליו.
|
וואלה שמע יש פוטנציאל כבד {:
תכלס אהבתי, רק שלמעלה התפריט לא מובן... לגמרי כאילו.. תנסה לעשות שמה משהו - אבל הגוף של התפריט אהבתי... אני אישית אוהב אריאל אז תנסה לראות איך זה יהיה עם אריאל, חוץ מזה אהבתי ניר, התקדמת (: |
מאוד יפה. אהבתי.
באמת הלחצנים קצת מקשים על הקריאה. אפשר לעשות, בפלאש, שכשעוברים על לחצן מסוים אז הוא נהפך ב-90 מעלות, ואז יהיה קל יותר לקרוא... אם אתה מבין אותי |מסמיק| |
בכלליות אהבתי רק השרת דיי מעצבן הצורה שלו.
והתפריט - נפתס לי הצוואר =\ |
ממש יפה.. סיגנון מיוחד יש לך..
|
רעיון טוב..
התפריט לא בולט, תן לו יותר בליטה שיראו כל כפתור. חוץ מזה יצא חמוד אבל לא מי יודע מה.. |
נראה טוב אבל יש הרבה בעיות. עשית יותר מדי חבילות, הגעת מקטנה לחבילה מגה-סופר-ענקית-עצומה וזה קצת מוגזם. אף פעם לא ראיתי חברה שמציגה כ"כ הרבה חבילות בעמוד הראשי, מי שירצה לרכוש את זה יצטרך למלא הרבה תוכן ואלו לא אתרי תוכן בדיוק. לגבי התפריט, צא מהקטע של תפריט אנכי, זה לא נוח וזה גם לא נראה כזה יותר טוב.
|
לא אהבתי כלל חובבני מדי.
|
יפה.. [:
החלק האמצעי טיפה דהוי.. |
ניסיון למבנה חדש אבל לא נראה לי שממש יעבוד טוב.
לא הכי אהבתי, אפשר את התפריט את הלוגו. משו במבנה פה לא מסתדר. |
העיצוב נחמד מאוד. אבל יש כמה דברים מציקים. זה שהכפתורים כתובים הפוך כזה.. זה סתם להתעלל בלקוחות עתידיים לדעתי חח...אבל נקי ויפה מאוד! כל הכבוד אתה מאוד משתפר!!
|
לא ממש אהבתי
מצטער |
יפה מאוד אהבתי..
|
לא אהבתי בכלל, השרתים בכלל לא נראים כמו שרתים, אין הפרדה בין אזור לאזור=>יותר מדי לבן, הכפתורים למעלה חוץ מזה שהם ב90 מעלות הם גם לא נראים טוב.
וגם בכללי המבנה בכלל לא טוב, וגם ב50 שקל לא היתי קונה. אבל אני רואה שיש כאלו שכן אהבו (או שפשוט לא נעים להם להגיד שלא, אהם אהם), ולקיצור, עיצוב גרוע, היו לך הרבה יותר טובים. |
דווקא את התפריט אהבתי יותר משאר העיצוב.
|
יפה מאוד,אהבתי :)
ובאמת כמו שכולם אמרו...קשה לקרוא את התפריטים,תנסה לסובב אותם למאונך. |
בעע, לא ממש אהבתי את הסגנון..
הצבעים יפים ביותר.. |
אתקן תפריט בהזדמנות ואציג כרגע אני בלחץ של מחנה קיץ
|
ציטוט:
|
201 ש"ח והוא שלי? [:
כאמור,התפריט הרס לך את העיצוב.. וגם הקונוסים.. אה... השרתים ששמת.. ;P בהצלחה שמן! אתה מעצב סוס ! :) |
נחמד ניר אתה משתפר ,
את התפריט שמת הפוך לגמרי הכתב אמור לרדת ולא לעלות כלומר שאתה הופך אותו ממצב ישר תעשה לו ccw ולא cw בפוטושופ :) נסה לגוון בעוד סגנונות, עדיין אין התקדמות מבחינת סגנון. |
עיצוב חיה =]
|
בכנות, בחינם לא הייתי לוקח אותו.
|
סיגהון יפה מאוד אחי מה לגיד פצצה 99%
|
עיצוב יפה,
בטח כבר שמת לב לזה שהכפתורים לא רעיון מי יודע מה , השרתים חמודים, הגזמת עם העניין של הפרספקטיבה התחתונה. בעיצוב המבנה בסדר גמור רק יותר מידי רווחים ומקום מבוזבז לדעתי. בהצלחה. |
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:22. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ