![]() |
מבצע שאסור להחמיץ! חד פעמי!
שלום לכולם.
בשבוע הבא אנו מעלים מחירים. לכבוד העלאת המחירים אנו נותנים לכם הזדמנות חד פעמית לרכוש אחסון במחיר הכי זול בארץ! פרטי החבילה: 150 מגה שטח אירוח 20 ג'יגה תעבורה חודשית שאר הפריטים ללא הגבלה מחיר חד פעמי של - 12 שקלים בלבד! *מלאי מוגבל! מהרו לפני שיגמר! פרטי השרת: Intel p-4 3.0 1 gb ddr 80 gb להזמנות: אייסיקיו: 199703663 אלירן. |
אחי זה בכלל לא הכי זול בארץ אבל אחלה מחירים יחסית לחברה...
|
ציטוט:
אבל אחלה מחירים, בהצלחה אחי =] |שריף| |
כשאומרים הכי זול מתחייבים להכי זול.
אם אני מביא לפה עסק שיותר זול מכם אתם נותנים לי במחיר שלו ואף זול יותר? המשך יום נעים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה חברה רשומה, בעלת שם טוב (אני טועה)?, ומה זה ללכת לבנק להפקיד לך 12 ש"ח? רק אם אתה מעל גיל 18 יכחו לך עמלה של 10 ש"ח בערך. תפסיק עם מחירי הזנות האלה, אתה סתם מוריד את הרושם שלך ממני, ויכול להיות מעוד אנשים פה. מה שאמרתי עכשיו בגדר המלצה חברית. אני לא בא להיכנס לך לעסק או לכיס. הכל בחירה שלך. |
ציטוט:
מאמצע השבוע המחיר הנמוך ביותר יהיה 40 ש"ח. |
מה שמצחיק פה זה שאנשים בכלל לא יודעים על איזה חברה מדובר =\
אולי תשים איזה כרטיס ביקור בחתימה, או סתם את שם החברה עם כתובת? =\ |
ציטוט:
www.key-gate.co.il (בלי המקף... פשוט אם כותבים את זה אז זה מצנזר =\) |
אוקיי!
עד עוד יומיים - אני נותן בדיוק את אותה חבילה במחיר של 10 ש"ח. אתה מוריד כן? לגבי החבילה - אני רציני לגמרי ולא צוחק איתך. וכן, אני עסק רשום, ללא נפילות. |
ציטוט:
כה כה תוריד יהיה קצת אקשן אתה תוריד ל10 הוא יוריד ל7 אתה ל5 בסוף יהיה מצב שתשלמו לי לקחת חבילה חח:P יאללה אני נחמד מי שנותן לי את המחיר הכי זול אני קונה חח :P חחח כאילו מה הקטע בשרת לכל ילד שני שבאמת רוצה יכול להשיג שרת פרטי נקי העיה לי שרת מחול 150 גמה בלי פירסומות שנה ומשהו נפל בגלל שהבנאדם נכנס לחובות אבל נתן הודעה מראש ועמד שנה + בלי כלום פירסומות והכל CPANEL קיצר לדעתי העסק פה לתת חבילות חינם ולתת על הדומיינים להרוויח תאמת כבר חפרתם עם המחירים יש אחד פה שמוכר בSMS של 10 שקל חבילה דומה אז תוריד חח:\ |
אממ מומלץ, חברה טובה :)
וגם תמיכה טובה.. ובקשר למחיר הם צודקים תעלה חח :P |
המחיר נמוך מידיי אחי ולא רווחי לך...
יש חברה שמוכרת 250MB ו-20GB כל השאר ללא הגבלה ב-10 ש"ח. אני גם עוד מעט מעלה מחירים אבל לא ירדתי כל כך נמוך...... עדיין, אתה מנהל החברה שלך וזוהי החלטה שלך. רק להבא ידידי אל תתחייב לפניי שסקרת* את השוק עבור מחירים דומים לחבילות דומות. החלה שלך ואני מקווה שהגיעו אלייך לקוחות בעקבות המבצע. לטובתך ידידי אל תתחייב סתם כי זה עלול להיגמר לא יפה... אתה יכול לפעול על מישהו שיילך איתך לבית משפט על 12 שקל. חחחחחחח לא נעים.! בברכה, אבישי שמחוני. |
כבר שנתיים נראה לי שאתם רושמים שבוע הבא מעלים מחירים |Lol|
בהצלחה.. |
ציטוט:
זה אתה שהבטחת פה לכולם שאתה מעלה מחירים אממ בראשון לחודש (ואם אני סופר נכון..זה בדיוק מחר!) אז איך עוד יומיים אתה מוריד ל 10 שקל? |
ציטוט:
2. לגבי ה10 ש"ח - זה לחבילה זאת בלבד, וזה על מנת להראות לו שאתה לא יכול להתחייב למשהו מבלי לבדוק היטב... מדוע? יבוא לקוח יגיד לו שאחר מוכר ב10 ש"ח והוא מבטיח להיות הזול ביותר אז הוא יגיד לו "זה המחיר שלי", סליחה? התחייבת לזול ביותר נקודה!. יום נעים :). |
מחיר סביר אחי..
.לא הכי זוללל אחלה מחיר...בהצלחה.. |
קראתי באיזה אשכול שאמרת שאתה מעלה מחירים בעוד מספר ימים ( עבר כבר מאשכול יותר מחודש ! )
ואם כבר 20 ש"ח זה מחיר מבצע ! אבל לא 12 ש"ח ! ממש מצחיק וכנירא גם השירות מצחיק , עזוב פשוט עצוב. |
ציטוט:
דבר שני אתה אומר "שירות מצחיק" ? אז רק שתדע שהשירות שאני נותן זה מכל הלב. והיית רוצה לקבל שירות כזה "מבעל העסק" שתרכוש ממנה.. יום טוב! |
מומלץ לקנות ממנו
שירות מעולה שרת מעולה וזה מה שצריך כמובן שגם המחיר כזה בהצלחה אלירן |
ציטוט:
בכללי הוא לא מחוייב להביא לך דין וחשבון על המחירים שלו. הוא לפי מה שהבנתי מחכה לעיצוב החדש שלו, בדיוק כמוני. ואני בטוח שבשתי העסקים מקבלים מקסימום תמיכה. ציטוט:
יום נעים. |
אני לא מבין משהו מה קשור עיצוב למכירים?
כאילו באיזה עולם אתם חייכים? מגה עכשיו במבצע עד שנירכשו מתחם חדש ! כל החנות ב 10 ש"ח כל החנות ! כאשר נעבור למתחם החדש "בביג" כל המחירים יעלו ! מהרו ! ( לא למדתם מנהל עסקים או כל דבר שקשור לעסקים לא פתחתם גם ספר תגידו מה שתגידו לא עשיתם שום דבר חובבנים תיהיו וחובבנים תישארו ! ) אין לי בעיה עם מחירים של 10 ש"ח ! אבל צריך לפעול נכון ולדעת מה עושים ולא לדבר להבטיח אבטחות לאגיד השירו תשלי מכל הלב תשאל את כל הלקוחות סתם חירטוטים ודיבורים באוויר ! אז באמת תפסיקו תפסיקו לכו תשחקו בארגז החול או שתעבדו בעבודה באמת טובה עכשיו בקיץ ותרוויחו כמה שקלים ובגילכם הייתי מוציא את זה על עצמי או מביא להורים אם צריך. כל אחד חושב כאן את עצמו בילגיטס הטוב שבטוב בעל צעדים הכי טובים בשוק אבל מה? אין לכם רקע בכלל בכל מה שסובב מסביב לעסקים וכלכלה פשוטה ! |
אתם מבינים את זה
שלמכור ב30 שקל זה כמעט ולא רווחי אז למכור ב12? מה תעשה רווח של 15 שקל בחודש ותתלהב מזה? תגיד שאתה איש עסקים? אתם כאלו פתאטים עם המחירים האלו |
עוד מעט נצטרך ללכת לבנק עם מטבעות של 5 אגורות...
דרך אגב זה לא מצחיק זה עצוב |למהההה?. קטן| יבגני |
ציטוט:
מה שאמרת עכשיו אותי אישית הצחיק =] לדעתי עם מחיר כזה עדיף תסגור את החברה שלך וזהו...זה כבר לא שווה את האנרגיה שאתה משקיע... |
ציטוט:
אבל גם מ 10 ש"ח אפשר להרוויח ותאמין לי אפשר לגלגל סכומים מ10 ש"ח אבל לפי מה שהם עושים ומדברים פראשסרבר עם הדיבורים באוויר ואלירן הם לא יודעים מה הם עושים וסתם ביזבוז זמן. |
עכשיו 10 ש"ח ומחר 40 ש"ח?
|
השוק של היום.
פשוט לא יאומן. רק הורסים אותו יותר ויותר. |
ציטוט:
מי שצריך אכסון זול יפנה אליו כי מבחינת זול.. זה זול כמו שאמר פרש-סרב לא הכי זול אבל זול. (אני לא אומר דבר לגביי התמיכה איני מכיר את החברה) אני באופן אישי ארתע לפניי שאפנה לחברה שמציע מחיר כזה כי זה מוכיח משהו. המחירים שלי לא הכי גבוהיים אבל לא הכי נמוכים ואני מעלה אותם בקרוב רק אתפוס את התנופה הנחוצה לי ואעלה אותם. יש משהו שהרבה אנשים הפנימו ויש שלומדים בדרך הקשה איני יודע מי מהם זה אתה אך אני יכול לומר לך שאני בתור לקוח שצריך אכסון הייתי רואה מחיר כזה הייתי נרתע כי עלול ללמד משהו על אופי החברה ועל אופי המנהלים שלה. לא כל הלקוחות יודעים מי זו קיגייט ולא כולם יודעים מי זה SPD או NitrousPC אבל גם הודעה באיזה פורום יכולה לגמור את קריירת ההוסטינג של חברות מסויימות במיוחד החדשות. לצומת לבך ידידי.... תעלה מחירים כפי שאמרת שתעשה ואתה תצא חכם ומקצועיץ.! בברכה, אבישי שמחוני. |
12 שקל לאן התדרדרנו
טוב כמו שפרש סרב אמר זה לא המחיר הכי נמוך שיש וקיבלת הוכחות וטוב נגיד זה המחירים שלך וסתם שתדע [אני לא מכיר את החברה שלך או את איכות שרתיה] אבל מחירים כמו 12 שקל על 150 מגה לא מראים על איכות בשמים תעשה מבצעים נורמלים של 20 30 שקל ל200 מגה.. אבל זה סתם מקלקל לך את העסק לדעתי זה לא עושה רושם טוב הכל בגדר עצה מפה זאת בחירה שלך יום טוב לכולם! בהצלחה עם המבצע |
ציטוט:
שרת מעולה אני עבדתי עם השרת הזה וסידרתי לו ולרונן את השרת כשהם שילמו. לגבי המחירון אל תדחפו את האף שלכם לכל מקום. |
שיש לך אתר גדול מאוד ששילמת עליו הרבה כסף, אתה לא תתפשר על הטוב ביותר.
|
טוב, התגובות נחמדות והכל, נסכם בקצרה:
1. זה לא המחיר הכי זול לכן אל תתחייב לפני שתעמוד מאחורי דבריך. 2. אף אחד לא צריך להתערב לו במחירים (אני ציינתי רק שזה לא הכי זול כדי לא להשלות את הלקוח). 3. זול זה לא תמיד איכותי וההפך, לפעמים יש זול שהוא גם איכות. 4. אני הוא וכולם לא מחוייבים לאף אחד לעמוד בזמנים שבהם אנחנו מעלים מחירים, מיקרוסופט אמרה שתוציא את ויסטה לפני הרבה הרבה זמן, עד היום לא יצא... 5. חמש ואחרון - אנשים, אני מבקש מכם בכל לשון של בקשה, אפשר לקרוא לי גיא ולא פרש סרב! חחח גיא, רק גיא :). המשך יום נעים. |
טוב אז בקשר למאור:
אמרתי שאני לא מכיר את איכות השרתים שלו ואני חס וחלילה לא נותן עליהם ביקורת יכול להיות שיש לו את השרתים הכי טובים שיש בעולם אני לא יודע אני רק אמרתי את דעתי אולי לא הייתי צריך להגיד את כל מה שחשבתי אבל לא חשוב בכל אופן בהצלחה לו וכנראה שיש לו הסיבות למכור במחירים כאלה נמוכים בכל אופן אם מאור אומר אז מאור יודע ועכשיו בקשר לגיא: לא ידעתי איך קוראים לך אז אמרתי פרשסרב ,מהיום אקרא לך גיא ובקשר לווינדוס ויסטה אם אני לא טועה הוא כבר יצא בן דוד שלי השיג אותו אני חושב שוב לילה טוב לכולם! תהנו בחופש זה פשוט חופש "בובום לפנים" |
וכמו שפרש סרב אמר :).
רק ממליץ לך להעלות מחירים לפי דעתי. |
ציטוט:
2. אז למה התערבת? 3. נו יופי, אז שוב פעם..למה התערבת? 4. אם אתה אומר מראש שאתה לא מתחייב לעמוד מאחורי המילים שלך זה אומר משהוא...ותסלח לי על זה שאני חוזר על זה :P אם אתה אומר משו שאתה לא מתחייב מאחוריו זה אומר משו עליך בתור בנאדם ועסק. 5. בסדר, תרגע. רק אל תכח את זה אישית ;P |
יש לי שאלה לכולם, לכל אלה שפותחים יותר מדי את הפה על מחירים.
מה אכפת לכם שהוא מוכר במחיר כזה? אם הוא היה מעלה מחיר ל20 הייתם קונים? אתם סתם מבלבלים במוח עזבו את הבחור הוא רוצה למכור במחיר כזה, שיהיה לו בכיף בהצלחה! |
פשוט אם הוא שובר שוק יקנו ממנו ולא מאחרים בגלל זה הם פותחים פה
תאכלס זכותו |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:32. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ