![]() |
שלום אפשר ביקורת?
שלום אני מחפש חברות שיתנו לישירות רייסלר.
ראיתי שoXserv נותנים שירות רייסלרים וראיתי פה את התגובות של ServPlace הזה והתפלאתי.. אפשר קצת ביקורות מאנשים אחרים?? חוץ מזה, מישהו יודע כמה זמן החברה הזו פועלת?? כי אני לא מתכוון לקנות רייסלר מאחד שפתוחה שבועיים.. אז מישהו יודע כמה זמן החברה הזו פועלת?? תודה, אסף. |
אני רואה שהאשכול לאט לאט נאבד,
אבל זכרוני לא, זה חשוב לי וגם דחוף לי אנא. |
לפי מה שאני יודע אוקסרב פתוחה הרבה זמן ואישית אני יודע שלמנהל שלהם מתן יש ניסיון וידע בשרתים והוא בחור טוב הייתי לקוח שלהם הם חברה מצוינת אני ממליץ לך !
|
ציטוט:
כה הם נראים לי חברה טובה לא סתם הם מחזיקים באיזה 3 דומיינים משל עצמם. אבל ידוא לך תעריך שבו הם התחילו? |
לפי תגובות פה בהוסטס הם לא משהו.
לפי הודעות של מתן המנהל גם לא משהו. וחוץ מזה הם גם לא חברה רשומה. |
וואלה אין לי מושג, אבל נחכה שמתן יגיב הם הרבה זמן אבל פתוחים למיטב ידיעתי..
|
אה וואלה??
לא רשומה?? אני חשבתי שהיא רשומה.. אבל עזוב את זה אם היא רשומה או לא.. מתי היא נפתחה בערך מישהו יודע?? לפחות מישהו יודע אם היא פתוחה מלפני שנה או מלפני שבוע? קצת מידע בעניין הזה? |
הם אפילו לא חצי שנה.
|
בטוחים במה שאתם אומרים?
כי הרבה תלוי בכם |
תיקרה פה-יש שם ביקורת על אוקסרב-
http://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=2739 |
ציטוט:
מה הם באמת כל-כך נוכלים מזל ששאלתי.. אבל בכל זאת הכי חשוב לי זה לדעת לפחות מתי הם נפתחו כי אני לא יכול לסמוך על ביקורתשל מישהו שאני לא מכיר... |
רנחנו מספקים ריסיילרים אם תרצה לקנות צור קשר
|
עזוב עדיף שאני לא אתערב..
נתנו כבר את הקישורים שרציתי להראות.. תחליט לבד.. |
אני יחכה לתשובה של מתן..
אני סך הכול רוצה לדעת לכרגע מתי הם נפתחו.. כי מזה לא שווה לי לקנות מחברה שפתוחה 3 חודשים אני רוצה חברה שפתוחההרבה זמן.. מישהו יודע מתי הם נתפחו, שוב? |
ב-1999 נראה לי
|
ציטוט:
1999??? נראה לי יש פה איזה שקר.... עזוב עדיף שאני יחכה לתגובה של מנהל החברה.. |
ציטוט:
|
היה לו כמה שמות לפני כמו הוסט טו גו הוא שינה כמה פעמים שם הוא מ-1999
|
חחחחחחח איזה שטויות.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אפילו באתר שלהם רשום משנת 2004 כרגע ראיתי.. עדיין שמעתי שהם נפתחו לפני 2004 או משהו אני רוצה לבדוק.. מישהו יודע אם החברה חוקית?? |
ציטוט:
|
ציטוט:
"איך אתה קשור עכשיו" די עם הקטע הזה שבאמת ישתוק חחח סתם אבל שלא יספים אבל אתה רק ממשיך את הדבר אז אנא לא להגיב על כך. |
חברת נונסטופ בע"מ שנוסדה ב-1999 לא קשורה לאוקסרב.
היא קשורה לחברת הוט. מתן עצמו אפילו אמר את זה. |
ציטוט:
ומשום מה יש לי תחושה שאתה זה תומר אבל לא בטוח. |
ידידי בוא תשמע
אני מכיר פה יותר מכולם את מתן גיטא אישית אני היינו שותף על שרת היינו שותפים במלא מלא דברים הוא בנאדם נשמה חבל על הזמן תיקח ממנו תאמין לי תהנה אולי יההיה תקלה אבל יסדר את זה מהר הוא פתאום לא היהיה זמין או לא יענה הוא לא בנאדם כזה אני מכיר אותו מילה שלי תנסה ! |
ביקורת משותף היא לא בדיוק ביקורת.
גם משותף לשעבר. כי זה ברור ששותפים יגידו דברים טובים אחד על השני. |
ציטוט:
אני אומר מה אני חושב עליו תמיד אני מגן עליו כי הוא באמת בנאדם זהב ואל מגיע לו שככה כותבים בכול החברות בעולם יש תקלות קורה אין דברים כזה שלא אז כמו שאמרתי לך תקשיב לי תנסה אותו ! |
ציטוט:
זה לא אני באמת שזה לא אני :mad: שתוק! :mad: חח |
ן הוא אחלה של בן אדם אני חושב שהייתי מאוכסן אצלו 3 - 4 חודשים ונהנתי מתמיכה טובה!
מידי פעם היו תקלות אבל הוא היה פותר לי... |
ציטוט:
מה הקשר שם רע.. בכול מקרה- אם לכול חברה בעולם יש תקלות אז איך זה שכותבים רק על אוקסרב? למה כול הלקוחות כותבים שיש בעיות בשרת?כי כניראה שמישהו לא יודע לתחזק שרת. |
עזוב אני לא יריב איתך גבר הוא יחליט מה שנראה לו שיהיה לך חג שמח ושבוע טוב!
|
אם אתם מדברים על נונסטופ של אושר כהן? אם כן
אז דעו לכם דבר אחד חברה של חובבבנים, חברה של ילדים שלא מבינים כלום והרסו לי מוניטין של רבות שנים, ואני מדבר מניסיון. הם חשבו אני איזה אחד שלא מבין בתחום אבל לצערם נוכחו לדעת שאני קצת מבין ויודע יותר מידי, הם ניסו להאשים אותי בכל הנזקים שלהם. אגב אני לא ילד כי ראיתי שרשמתם פה שהם לא מקבלים ילדים יותר ושביקורות של ילדים לא מתקבלות או משהו כזה אז רק כדי להסיר צל שספק אני בן 38. ואם הם שותפים של האוקס סרב האלה, או היו שותפים, או שינו את שמם אז בכלל לא מומלץ להתעסק איתם. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:07. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ