![]() |
דומיינים חינם! בלי לקנות כלום, חינם לגמרי!
שלום לכולם!
אני ותאי השקנו מבצע חדש שבו אנחנו מציעים דומיין חינם לשנה1 לכל דורש. ניתן לבחור דומיין עם הסיומות הבאות:
אתם צריכים לשים קוד שנביא לכם במשך כל השנה. על מנת לקבל את הדומיין יהיה עליכם לעבור תקופת ניסיון באורך של שבוע בה נבחן את כדאיות התקבלות אתרכם לפרוייקט לאחר שתציבו באתרכם את הקוד. הקוד יצור פירסומת. הדברים בעלי החשיבות הרבה ביותר הם:
על מנת להירשם לפרוייקט יש לשלוח הודעה פרטית דרך מערכת הפורומים של הוסטס ובה לציין את שם, אימייל וכתובת האתר ולאחר אישור ראשוני ישלח אליכם הקוד שתצטרכו לצרף לאתר. תקנון:
המצטרף ה-100 יקבל בנוסף לדומיין העולמי גם דומיין ישראלי במתנה! תהנו :) |
לא ממש שווה.
אני אפרסם את האתר ואשקיע בו, הוא יהיה פופלורי מאוד.(מה שלא יקרה) ואחרי שנה אתה תיקח ותמכור אותו, או תעשה בו שימוש אחר. והמצטרף ה100? אני לא מאמין שתשקיעו 2260 שקל בדבר שאולי יתן לך סכום כל שהוא. |
אני יודע שאתה ותאי אחלה בני אדם, ולא רמאים...
אבל הרבה פה לא מכירים אתכם, ויחשבו שאתם תגנבו להם כשיהיה להם הרבה כניסות... ול-Pro-Host.co.il, בגלובט אפשר לקנות בדולר נראה לי... 100$ זה 450 שקל... ושער הדולר ממשיך לצנוח בזמן האחרון... |
בשביל 30-50₪ חד פעמי להישאר עם פרסומת באתר למשך שנה שלמה + יש מצב שיקחו לי ת'דומיין באמצע? אני מעדיף פשוט לקנות וזהו ואז אני מקבל גם פאנל =]
|
GOOGLE ADESNE?
אם לא (ולא משהו בסגנון) אני ידבר איתך .. |
אם כך זה לא ממש חינם
זה תמורת התנאים האלה |
בעע לא שווה, אין דבר כזה חינם אצלנו...
ההגבלות שלכם קשות ולא שוות, מצטער. בהצלחה בכל אופן. |
|
ציטוט:
כמו שצוין, אם תאי יוכל הוא יגיב פה... |
אה, לזה לא הייתי קורא קאט'ץ קטן.
אפשר להשקיע באתר ממש הרבה זמן, כסף ויכולות. ואתה יכול לבוא, ואופה אין אתר, הדומיין שלך והרווחת כסף. |
ציטוט:
שלחתי אשמח אם תקרא |
ציטוט:
|
אבל אתם יכולים לעשות אחר כך מה שבא לכם עם הדומיין אחריי שנה ?..
|
איזה סוג של פרסומת שמים?
אולי תתנו דוגמא? נראה אם שווה... |
נו באמת...
למה למשהו להסתכן כל כך בשביל 30 שקל? |
ציטוט:
אם אתה רוצה ספק ישראלי יעלה יותר.. בכל מקרה זה לא משמעותי בהפרש של 10 או 20 שקל יותר.. |
ציטוט:
אחרי שנה, למי ששאל, יש אפשרות לחידוש. |
רעיון באמת נחמד! שווה לעבוד איתם בהצלחה תאי.(תיהנה באילת אחי חח)
|
אני לא מאמין, באמת שאני לא מאמין,
כבר נותנים לכם משהו חינם, אז אתם מתלוננים על הפירסומות? זה כמו לבקש חסות ולהתלונן ששמים באנר! אני לא מדבר על כאלה שיכולים לקנות דומיינים אלא על כאלה שלא! אנחנו מתבססים כאן על רווחים כ"כ קטנים, שזה לדעתי פשוט חוצפה להאשים אותנו. כל עוד לא תעברו על תנאי השימוש- יש לכם דומיין, נגיד ואתם רוצים אותו לעוד שנה? אם השקעתם מספיק בסוף השנה והאתר טוב, הדומיין יתחדש, אם לא השקעתם, ניחה, תקבלו אותו לעוד שנה במחיר עלות (33 ש"ח כרגע מגודדי). |
לא שווה בכלל,בהצלחה.
עלק חינם.. עדיף כבר להשקיע את הכסף |
נחמד אבל לא שווה דומיין עדיף כבר לקנות ולהיות שקט
|
לא משתלם.
בהצלחה בכל זאת. |
ציטוט:
העניין שהוא יכול להבטיח לך שהוא לא יקח את הדומיין, וברגע שהאתר יצליח במידע גדולה הוא יכול ולהגיד זה הדומיין שלי. מה אתה יכול לעשות? לפרסם ביקורות בהוסטס, וואי אל תשאל איזה נזק עשית לו. |
פששש אחלה קהילה :)
נותנים אצבע, עזבו, יד נותנים ואתם רוצים גם את השניה ======================================== בהצלחה לכם :) |
שיהיה בהצלחה לכם.
|
ציטוט:
בכל רגע נתון, אם ירצה בעל האתר, הוא יוכל לשלם על הדומיין ולקבל אותו על שמו... |
חח את זה לא הזכרת מקודם , אם זה ככה אז מומלץ..
כי יותר משתלם לאנשים ללא דומין , במידה והאתר מצליח ואז לקנות אותו.. |
ביקשתם שאשלח הודעה פרטית,יצרתי קשר שלחתי. למה אתם לא עונים??
אם לא מתאים לך תגידו שלא מתאים! אבל תענו תגיבו! אתם לא אומרים כלום! אני מחכה מחכה מחכה ואין עונה |
חחח תאי יגנב רעיונות אחד בזכותי הרעיון
חפיף בהצלחה בזה |
כן,
פריים ובתוכו 20,000 פרסומות כבדות. |
ציטוט:
נו, נו, נו... זה מה שאתה חושב עליי אליאב? |winky| לגבי דויד17 אני כבר יוצר איתך קשר... |
הרעיון עצמו יפה אבל אפשר היה לפתח אותו למשהו יותר רציני.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
עדיין לא משנה הרבה. |
יש תמבצע של 25 שקל דומיין מאקספרט סרב..
בשביל 25 שקל עדיף לי לקנות מהם ויש לי הכל.. או לקנות מרונן שזה עם פאנל והכל מ א עד ת ב 30 שקל ואני שמח עד הגג... אז שכל אחד יעשה תחושבים שלו.. |
|
אשמח לקבל דומיין Com
אייסיקיו 221205687 פלאפון 0525114645 שבוע טוב. |
תיללו כמה שאתם רוציםפ לדעתי שווה ביותר
אין לי אתר כרגע וןזה שיש לי כבר יש לו דומיין אבל אניר וצה לפתוח פורום לדומיין אני ידוע אסור לדבר פה עליו אז אשמח אם תיצרו קשר במסן LABDAN@WALLA.CO.IL אני אוהב לדבר אחד על אחד ולא ה"פ |
ציטוט:
*רק אציין שהרעיון היה נחמד מאוד וכל הכבוד על המוכנות לתת [למרות שזה עם פרסום אבל יש כאלה שיעדיפו זאת] |
אממ זה דווקא נחמד לאתרים שצריכים דומיין.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:28. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ