![]() |
Quality-Serv הגיע הזמן להשמיע את האמת
אז מפעם לפעם אני עדיין נכנס כאן לפורום...
וראיתי את ההודעה הבאה: http://www.hosts.co.il/forums/showth...ewpost&t=27254 בנוגע לחברה בשם Quality Serv שקיימת 5 שנים. שמנהלים אותה אופק ודניאל, ויש להם 5 שרתים שנגנבו באופן מוזר מהחווה בברק... בכל מקרה, למנהל החברה דניאל יש היסטורייה ארוכה של הונאה. הוא בתחום סה"כ 3 שנים, כאשר השכיר שרת P3 עם4 מעבדים מטל-נט ב012. כמובן שהוא לא שילם לא ואחרי 3 חודשים נסגר לו השרת. לאחר מכן הוא פתח חברה בשם NetWave השכיר ממני 2 שרתים ב012 דרך sPD ונותר בחוב של 1,200 ש"ח... לא פעם ולא פעמיים פנו אליי אנשים לאחר שחסמתי לדניאל את הדומיין בדרישה להחזר כספי כי הוא רימה אותם וכן ביצע הונאות בכרטיסי אשראי. בנוסף ראיתי בהודעה שדניאל עובד בברק... :) זה הדבר שהכי שעשע אותי מכיוון שדניאל כמעט ולא מבין דבר בשרתים. הוא בכלל לא יודע אנגלית. הבנאדם בן 25 ועושה מעצמו צחוק. הוא עובד באשדוד במספרה לעיצוב שיער. כמו כן ב3 החודשים האחרונים אנחנו מארגנים תביעה בבית דין לתביעות קטנות נגד דניאל ככה שאם מישהו רוצה להצטרף ליצוג שלנו מוזמן ליצור איתי קשר |
חחח השם ישמור אותנו מאנשים כאלה מקרה מצחיק, עצוב ומזעזע באותו המטבע.
|
אסף אני חייב לך בהרבה תודה רמה המון המון המון
אני לא ידעתי שזה הוא באמת אני עכשיו מודיע לו על זה ואי איך נדפקתי סליחה לכל האנשים שלא תיקחו את זה אישי אני באמת לא ידעתי את זה אני מקווה שתסלחו לי על זה שאני תודה אסף |
גם אני חשבתי שמשהו לא בסדר שלשרת שלו יש 200MBIT פרטי בברק...
בכל מקרה, אני מאחל לך בהצלחה, ונחכה לצד של דניאל. יבגני |
ועידכון קטן מהודעה שקיבלתי מדניאל באייסיקיו
daniel (PM 09:18) : אתה בן זונה זאת אגב, הודעה מאוד בוגרת לאדם בן 25 |
זה טוב :)
חחחחחח LTD אני פשוט לא יכול להפסיק לצחוק... איזה אנשים... |
איזה שכונה :-/
|
כמו שמאור אמר:
מקרה מצחיק ועצוב. |
עצוב מאוד לשמוע שקיימים כאלה,
הורסים את השם הטוב של עסקים. נקווה שלא נצטרך לשמוע על עוד כאלה. |
ציטוט:
אסף? מה השם של הבחור? ואם אני לא טועה זה היה הבחור שהיה לי איתו בעיה בקשר שגנמר לההורים שלי כסף דרך אישרכרט |
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחח מהתחלה ידעתי שהוא משקר.. :) אין עליי..
|
גם אני חשבתי ככה לא ידעתי לאן אני ניכנס עכשיו אני מבין ומקלל אותו כל שנייה
|
לא יודע אם לצחוק או לבכות...
מזעזע שיהיה לך בהצלחה אסף, סומך עליך שתוציא ממנו הכל.. פשוט נוכלות. |
וווא ווא מצד אחד אני נקרע מצחוק
מצד שני עצוב לשמוע דברים כאלה בן אדם כזה צריך לנשום דרך צינורית.. בכל מקרה אסף בהצלחה לך ותדאג שיהיו לך הוכחות חותכות וברורות כי דיבורים באייסיקיו לא יעזרו לך ממש אני חושב זה בלי בעיה אפשר לזייף בהצלחה! נ.ב. מישהו כתב Quality Serv LTD חח אני חשבתי על משהו דומה Quality Serv RIP |
ציטוט:
|
אין לי מה לאמר |!!|
איך ההוסטינג הופך למשחק ילדים (לא יאמן) . |
אני זוכר שגם הוא גנב את העיצוב שלו לאיזה מעצב.. ואחר"כ המעצב פירסם בחינם פה את ה PSD :)
|
ציטוט:
אני לא מאמין שבנאדם כזה מסוגל לעשות דברים שכאלה לא האמנתי לזה פשוט. כן אני כן יודע שקיימים נוכלים ורמאים גדולים הרבה יותר ממנו והרגשתי את זה על בשרי. (גניבות של דברים מעסק המשפ', גניבות מחברות רבות במכה של אדם אחד על רבים ועוד) אבל לא ראיתי עדיין בנאדם שיעשה את זה בשביל כמה אלפים בודדים =\ בדר"כ עושים דברים כאלה על לפחות מכה של 30 - 100 אלף שקל לחברה אחת ובדר"כ עושים את זה לכמות של איזה 10 ככה שזה ישתלם באמת. (הנזק תלוי ביכולת של אותו בעל הבית לקרוא את אותו אדם- פושע גנב). |
הוא בן 29 או שגם פה הוא שיקר לי
|
ציטוט:
או שהוא גם שיקר בנוגע לשם שלו ? :-D |
הוא משקר בנוגע לשם משפחה..
ובנוגע לגיל אני לא בטוח .. אבל הוא לא ילד הוא מעל 25 לא זוכר בכמה.. |
הוא גנב את העיצוב שאלירן הכין ל-israel serv שהיה עם התכנות שלי.
ממש גנב את כולו ורק בבאר גנב פלאש מTM. בושה. בנאדם בן 25 שלא עבר את גיל 5 נפשית. |
עצוב
|
ציטוט:
אסף אם אתה יודע את הכתובת של העסק או של מספרה או של הבית. אני צריך לעשות אצלו ביקור כי אני גר 30 דקות מאשדוד גר בשדרות זה לא רחוק מאשדוד אם אפשר תביא לי בבקשה. |
ציטוט:
אם אתה רוצה דבר איתי בפרטי ... |
אי איאי
חבל לשמוע ובאמת מקרה מוזר ביותר מקווה שיהיו לך הוכחות לתביעה כי אני חושב שיהיה קשה להוכיח אי תשלום בהצלחה |
פשוט עצוב.
בן אדם בן 25 +, הוא יכול לעשות הרבה יותר דברים טובים בחיים. |
ציטוט:
אם צריך יש לי את הוכחה שלי |
ציטוט:
מתי שאתה הולך לבית המשפט תגיד לי אני יבוא אני רוצה גם להביע את הדעה שלי |
הינה המספר של דניאל
052-8055774 |
אסף כל אלה שמבצעים הונאה הם מאשדוד? גם יאן עובד באשדוד (:
אתה יודע במקרה באיזו מספרה הבחור עובד? דרוש לי ספר טוב ^^ |
ציטוט:
:S:S:S |
ציטוט:
אני מלדבן נכון אבל הונאות לא ביצעתי! יבגני |
ציטוט:
אמרתי לו סבבה ומאז אני רואה בחברה סלקום סכום של 1000 שקל התקשרתי לסלקום וראיתי שזה דניאל וסלקום החזירה את הכסף ואני צריך לטפל בו :| |
ווא עכשיו נזכרתי במשו..
שאני תופס תדניאל הזה הוא אוכל ממנו פצצות הכחבה הזה. בן דוד שלי קנה ממנו שרת משחק והשרת נפל אחרי שבוע ולא חזר.. מי שמארגן לי תפלא של דניאל מקבל מה שבאלו.. אני שובר אותו!!! וכולכם פה פראיירים מביאים לו אישרכארט וואלה ילדים מטומטמים... |
תודה אביאלל.. (052-8055774) אני כבר יברר מאיפו הוא בדיוק..
הוא יאכל את שלו. בן דוד שלי קטן לפלף כזה בכה לי בן 10 והוא התבאס. דניאל גמור |
ציטוט:
גם אני מאשדוד מה אתה מתרגש, צחקתי :| |
ציטוט:
בקשר אישרכט מה אני יעשה הייתי מטומטם בעבר,עכשיו כבר לא :) |
ציטוט:
ו Virtual NET אתה פחדןן חח :]] |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:08. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ