![]() |
Typrom - רשומה כחוק.
שלום, למי שלא מכיר, שמי רותם ואני מנהל את תייפרום.
לאחרונה, תייפרום רשומה בחוק תחת חברת Soze (חברת *בת). אני שמח להגיד שתייפרום מספקת קבלות. בנוסף, צפו לעוד דברים חדשים בהמשך. שיהיה לכולנו המשך יום נעים. |
מזל טוב רותם :-)
שיהיה לכם בהצלחה |קורץ| |
מה הקטע להיות חברת בת, ככה כל החברות בהוסטס יהיו יפתחו 20 ביום ככה.
ורותם, קוראים לזה חברת בת, ולא תת :S שיהיה בהצלחה אחשלי! :) |
בהצלחה לכם!!
|
תודה רבה לכולם. :)
ניקו, הסיבה היא פשוט שזה יותר נוח. זאת חברה של אח שלי, ויותר נוח להיות חברת בת של משהו קרוב, ולא להירשם עוד פעם. |
בהצלחה רותם
|
בהצלחה רותם, מזל טוב אחי ;)
|
מזל טוב
בהצלחה בהמשך |
תודה רבה. :)
|
פשוט תת חברה =]
סתם חח...מזל טוב! |
חברה מומלצת,עבדתי עם רותם והוא באמת בנאדם זהב,פשוט אין מילים!
|
אחלה חברה
אחלה מנהל מניסיון |
שיהיה לכם בהצלחה
|
תודה רבה נימרוד,
תודה רבה לכולם. :) |
יפה בהצלחה לכם
|
בהצלחה רותם!
|
החברה שאתם רשומים תחתיה היא חברה בע"מ?
אם היא עסק פטור \ עסק אין לך שום אפשרות להרשם כחברה בת וזה אסור על פי החוק. ומה שאתם עושים זה בכלל לא נכון ולא חוקי. במידה וכך זה אני ממליץ למנהלי האתר לדווח עליכם כי זאת עברה על חוקי מדינת ישראל ! עסקים קטנים אשר אינם חברות אינם יכולות לקחת "חברות \ עסקים" אחרים כבת \ סאב. |
יש לך ולאח שלך חברות מתחרות? למה שלא תהיו ביחד? :\
ושיהיה בהצלחה בהמשך ומזל טוב. |
אתה בטוח שאתה חברה בת?
אולי אתה עובד דרכם ומוציא דרכם קבלה אבל זה לא נקרא חברת בת |
ציטוט:
תודה רבה. בקשר אלייך, תייפרום היא פשוט Soze (העסק של אח שלי). כאשר אתה קונה מוצר מתייפרום, אתה קונה אותו מסוז. ולמי ששאל, אני ואח שלי לא חברות מתחרות. תייפרום היא בעצם שלו. תייפרום היא סוז. סוז לא חברת אכסון, אלה אתר קניות שיפתח בקרוב. |
ציטוט:
שיהיא בהצלחה. אך אני ממליץ לך לבדוק זאת עם רואה חשבון \ עורך דין. כי לפי מה שידוע לי וידוע לי הרבה בעניין אסור לעשות זאת וזה לא חוקי במידה והוא לא חברה. אך ממליץ לך בכל זאת לברר עם רואה חשבון \ עורך דין ( 500 ש"ח תוציא על פגישה ובירור הענין אם אחד מין הגורמים ותיהיא בטוח ) |
ציטוט:
(עוסק מורשה). אבל תודה על המידע, אני כנראה אבדוק את העיניין יותר לעומק. |
בהצלחה
|
מזל טוב , בהצלחה לכם :)
|
מזל טוב, ובהצלחה..
|
בהצלחה
והאתר לא עובד |
ציטוט:
(בעיה קטנה, תסודר). |
בהצלחה!
חבל להירשם פעמיים ולפתוח תיק במס הכנסה כשלא צריך אותו. עדיף לעשות את זה "חברת בת" ולהוציא דרכו את הקבלות עשית בשכל. |
בהצלחה,האתר שלכם לא עובד טוב.. הוא איטי מאוד וזה מעצבן,וזה כתוצאה של יותר מידי תמונות בקידוד. אם אתה רוצה קידוד:
yonatan642005@gmail.com אימייל+מסנג'ר. בהצלחה,נראת אחלה חברה! ;) |
רותם! שיהיה רק בהצלחה! אחד האנשים הרציניים ביותר שאני מכיר :D
שיהיה רק בהצלחה אחי, אם אתה צריך משו אתה יודע איפה למצוא אותי |
ציטוט:
ד"א דיברתי עם מנהלי האתר שלך, פאנצ'ר. הם רצו איכסון אבל בגלל שהמסד כ"כ גדול הם לא יכולים לשלם חודשי עוד 100 ש"ח כל פעם שהמסד גדל. לא נורא. אולי נגיע לפשרה. ותודה לכולם. |
מזל טוב רותם ובהצלחה
|
מזל טוב רותם.
|
תודה רבה לכולם. :)
|
מזל טוב
|
זה מאושר להיות חברת בת לחברה שהיא לא ברשם החברות?..
|
ציטוט:
אם אתה מעוניין לקבל עוד פרטים. אתה מוזמן לשאול אותי באימייל: Rotemmarg[At]Gmail.Com |
אחלה חברה, בהצלחה בהמשך :)
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:33. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ