![]() |
דיון - האתר החדש של ביתר
כתובת האתר היא:
http://www.bjerusalem.co.il/BJMain.aspx מישהו מהמתכנתים פה חושב שהוא יכול היה להכין דבר כזה? ארקדי גאידמק הוציא מעל 300 אלף דולר על האתר הזה... |
אתר פשוט מכוער..
|
מכוער?
זה אחד האתרים היפים! אבל לא מדובר על העיצוב... |
ציטוט:
ומה הבעיה להכין אתר כזה? מה מיוחד בו? |
אני לא שואל אם מסובך,
אני שואל אם הייתם יכולים לתכנת את זה... (אם כן 300 אלף דולר היו יכולים להיות שלכם!) |
300 אלף דולרר ;P
אתה יודע מה אני יכול לעשות בזה.. |Rolleyes| האתר לא משו אני לא רואה משהו מאוד שמיוחד שמגיע 300 אלף דולר!!! ? |
העיצוב שלו כנראה לקח חלק גדול מהתקציב...גם הפלאש אני משער ..
|
ת'אמת אחי זה לא שווה אפילו ת'אלף שקל חח
|
ב"ה
גזלו אותו. החברות הגדולות של הבניית אתרים בארץ לוקחות מחירים ענקיים לעומת חברות יותר קטנות ואפילו שהעבודה שלהן לא יותר טובה. |
האתר כולו עיצוב, מבחינת תיכנות אין פה משהו ממש מסובך.
הרוב פלאש ועל זה לקחו לא קצת. יש פה עבודה מדהימה עם הפלאש בחלק העליון ובכלל בכל האתר |
מבנה גרוע של האתר
חבל על הכסף.... |
העיצוב עצמו יפה...הפלאש עוד יותר...אבל זה לא שווה תכסף!!! אולי 2000 שקל...5000 גג!!!
|
האתר הזה האתר הכי יפה שראיתי בחיים שלי, שווה כל שקל!
(אלעד שמפחד מגאידמק) |
לדעתי זה באמת אתר מאוד יפה...
העבודה של הפלאש פשוט מדהימה! |
ציטוט:
|
ציטוט:
אחד האתרים היותר מעצבנים וקשים לניווט. התפריט בצד שכל פעם נפתח ונסגר מעצבן מאוד. לחיצה על כפתור מסויים נניח "שחקנים" גוררת אחרי את טעינת העמוד ואני ביינתים רואה רק את הבאר שלהם - איטי, מציק ולא נוח .. ובכלל, מהעמוד הראשי הייתי מצפה למשהו אחר לגמרי ולא מדורים. |
נתת קישור לאודות .. תן קישור לאתר הראשי... האודות סתם מכוער..
מה אתם משחקים אותה? שימו לב איך הפלאש משתנה כל הזמן.. על כל הפרטים הקטנים מאחור .. ואתם מקשקשים שזה שווה 5000 שקל? ושאתם יכולים לעשות את זה בעצמכם? תסתכלו בקטגוריות שחקנים.. מתקנים.. הכל מעוצב ומתוכנת נהדר.. חוץ מהאודות שנראה כמו איזה דף html . אתר מדהים .. לא רואים הרבה אתרים מושקעים כאלה.. הבעיה לדעתי שהפלאש משתנה יותר מדי ... זה נהיה מבולגן.. ואתה כבר לא יודע אחרי מה לעקוב.. אני לא אומר שזה אתר של 300 אלף דולר.. ובטח החברה הזאת התעשרה.. אבל אל תדאגו לו .. כל הקמפיינים הפרסומיים שיהיו באתר הזה יחזירו את ההשקעה.. |
בטוח שהאתר הזה עלה 300 אלף דולר ? איפה ראיתה את זה ? לא יכול להיות שאתר כזה עולה כל כך יקר.
האתר בגודל כזה מקסימום עד 50 אלף שקל! |
ציטוט:
50 אלף שקל חברות לוקחות רק ה flash intro . האתר עמוס בהרבה מידע.. אתם לא מסתכלים על כל העיצובים והפרטים הקטנים.. פשוט נראה מצויין.. גם לתרגם את החדשות ואת האתר כולו לצרפתית , אנגלית ורוסית עולה כסף לא? מלא כסף.. עוד דבר.. הם נראה לי עיצבו את הלוגו החדש של ביתר.. שזה דבר שבטח שווה מלא כסף.. במיוחד אצל ארקדי.. |
את הלוגו לא הם עיצבו (אם אני זוכר נכון).
והאתר עלה כמו שאמרתי. כל פרט ופרט באתר הזה היה חייב להיות בדיוק כמו שארקדי רצה הוא פרפקציוניסט ואולי גם יודעים שיש לו כסף אז תפסו עליו טרמפ... בכל מקרה אלה המחירים בחברות הגדולות |
מה אתם מסתכלים רק על העיצוב ?
אם יגידו לכם ש-WALLA שווה 30 מיליון מה תגידו ? "יש כאלה שיקחו על העיצוב הזה 500 שקל?" יש לאתרים האלה כתבים יש מעדכנים הם שלחו לחו"ל אנשים ... יש שם את העמוד של השחקנים עם הצילום .. יש חנות כנסו ותראו קיצור . |
לא אהבתי את האתר.
לא נוח, הניווט קצת מעצבן. מבחינת תכנות, כן, בהחלט שאפשר לעשות את זה. אני לא רואה פה משהו שהופך את זה ל"בלתי אפשרי". |
עיצוב - אוי ואבוי לי, הייתי בטוח שזה משהו שילד עם חודש נסיון בפוטושופ ותסביך Bold :(
התכנות ? בסיסי ועלוב ! אני לא מאמין שהוא שילם 300 אלף דולר. אני מכיר את החברה וקיבלתי ממנה הצעות מחיר לאתר יותר מסובך והם לא עברו את ה80 אלף דולר. |
העיצוב יפה, הפלאש מדהים!! שימו לב גם לintro
פלאש ברמה הזאת אני לא חושב שמישהו מהוסטס יכול לעשות. הניווט מעצבן מאוד ולא נוח, התכנות טוב אבל אין בו משהו מיוחד, העיצוב נשבר בפיירפוקס, דבר שאני שם לב שקיים אצל הרבה מחברות בניית האתרים הגדולות בארץ. לסיכום, אתר יפה אפילו מדהים (בעיקר באקספלורר) אבל לא שווה סכום כזה. |
אל תשכחו שחלק גדול מאוד מהסכום הזה הלך לשרתים הם קנו שרתי וידאו שעולים הרבה מאוד כסף
|
עשיתי תיכנות גדול מזה, סך הכל זה לא מסובך מקסימום הרבה עבודה.
|
מהה???!!! 300 אלף דולר?? אין מצב...
|
האתר נשבר בFF?
אוי ואווי שלא דואגים לדבר כזה אחרי ששילמו כ"כ הרבה כסף! |
רק על הקליפ פתיחה הוא שילם כמעט 50 אלף.
ד"א קליפ מדהים. העיצוב והתכנות לא היו החלק המשמעותי בסכום הזה, אלה יותר הדברים שבאים בנוסף (כגון קליפים, תמונות מסויימות וכו') לדעתי, האתר יהיה מדהים ברגע שיסיימו להכניס תוכן והכל, עם כמה שאני שונא את בית"ר. |
כמה שאני אוהד של קבוצה יריבה
חייב לפרגן וזה 300 אלף דולר נטו על תיכנות ועיצוב כלומר הקמה, או גם שיווק פרסומי וכו'? התיכנות שם שווה את ה20,000$ בחברה ישראלית "גדולה" עם מוניטין |
ה intro של האתר חזק..
מבחינת פלאש והגרפיקה אתר חזק ביותר אבל שנתיים עד שהוא נטען וזה הורס את כל החווית גלישה וגם מבנה מעצבן קצת.. וגםםםםםם הסאונד ברקע מציק רצחחחחחחח |
אתר יפה מאוד
אני רוצה לציין ש-300 אלף דולר זה כולל תקציב פירסום של האתר אז אל תסתכלו על זה ככה וכמו שאמרו פה "וואלה" גם העיצוב שלו כל מעצב יכול להכין לפי דעתי מבחינת נוחות האתר לא נוח בכלל לא כיף לגלוש מעצבן איטי בקיצר לא רק שהוא לא שווה את הכסף הוא גם לא ממש נוח |
גיא,זה תקציב האתר לכל תקופת ההקמה,אני מתאר לעצמי שזה כולל שרתים,פרסום וכל מה שיוצא בזה..
|
לא יפה בכלל! של חיפה מכבי חיפה כמובן בהרבה יותר יפה.!!
|
פשוט, הבנק לא מאשר לגאידמק לתת שיקים של פחות מחמש מאות אלף שקל, אז הוא התפשר חד פעמי עם הבנק על שלוש מאות.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:22. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ