![]() |
מה דורש ייעודי ?
השאלה שיותר חשוב לדעתי לשאול היא: מה לא דורש שרת ייעודי ?
כ.מסך צריך הכי בסיסי לדעתי. כונן דיסקים אני חושב חובה. מעבד לוח אם זיכרון דיסק קשיח מארז רגיל ? זהו ? |
ציטוט:
מה פתאום!!! תקנה מארז U1, מארז קטן ונוח, וגם זול לאיכסון בחווה מארז כמו של מחשב ביתי יעלה לך הרבה לאיכסון בחווה |
מה הוא לא דורש?
רמקולים, כרטיס קול. |
חוץ ממה שציינתי צריך עוד משהו ?
למשל קירור מים או שאפשר מאוורר רגיל ? ד"א אמרו לי שבמעבדים בעלי ליבה כפולה או 64bit יש בעיות בהתקנת שרתי משחק, זה נכון ? |
מה הוא צריך:
כ.מסך כ.רשת זה על הלוח צריך להיות הארדיסק, לוח כמובן, מעבד, זיכרונות, כונן דיסקים שיהיה קבוע לא חובה... אתה יכול לחבר ולוהציא :| בעיקרון מארז זה הקטע הכי הכי חשוב אתה לפעמים צריך חלקים קטנים כדי להכניס למארז קטן מה גם שאתה יכול להכניס את החלקים לקייג |
ב"ה
רצוי שיהיה לך צורב DVD אפילו נייד לגיבויים. |
תקנה שרת מותג אולי זה יעלה יותר יקר אבל זה לדעתי יותר משתלם
|
ציטוט:
ד"א איפה אפשר לקנות מארז U1 ? |
ציטוט:
צור איתי קשר במקום להסתבך ככה |
מארז 1U עולה בסביבות ה 1000 + .
קירור מים ? גם ככה החווה קרירה , יש להרבה שרתים קירור אוויר מסיבי בלבד . בעיות בהתקנה ? אם אתה רוצה שהשרת ינוצל במלוא כוחו [64BIT] אתה צריך לקנפג את הקבצים שיתאימו למערכת |
ציטוט:
שרת מותג לדעתי עדיף בגלל האחריות משהו מתקלקל אתה שולח למעבדה והם מתקנים אם בשרת שאתה הרכבת הלך לך נגיד הספק כוח עכשיו אתה צריך לפרק אותו לקחת אותו לתיקון או לשים אחד חדש וגם בגלל שאתה יודע שאתה מקבל משהו טוב שמותאם לעבודה של שרת |
הכוונה לקנות שרת מותג זה לקנות מחשב בחנות כמו KSP ?
|
ציטוט:
כגון - Asus , IBM הם עולים יותר הרבה , היה על זה פעם דיון שזה להראות ללקוח שם של חברה גדולה וכו' .. לא מאמין בזה[ אתה יכול לדבר איתי גם במסן אם בראש שלך |
ציטוט:
אתה מקבל את השרת כבר מורכב ומה שטוב גם שהוא מותאם לעבודה של שרת אתה יכול לקנות כזה בחנויות שמוכרות אתה יכול לחפש ב-zap למשל |
הנה חנות יד שניה של שרתי מותגים: http://alltrade.co.il/index.asp
אתה מקבל שרת טוב, במחיר מוזל כי הוא יד שנייה. |
אוקיי רונן, להלן התשובות.
כ.מסך צריך הכי בסיסי לדעתי - צריך, מומלץ לקנות עם כרטיס מסך מובנה. כונן דיסקים אני חושב חובה - לא צריך בכלל, כשמתקינים לינוקס וכדומה זה נעשה עם כונן חיצוני. מעבד - כמובן שצריך. לוח אם - כמובן שצריך. זיכרון - כמובן שצריך. דיסק קשיח - כמובן שצריך. מארז רגיל - לא צריך, ממילא בונים לך אותו על קייג', 1U, וכו'. אגב, צור קשר לגבי הקניה, לגבי השותפות הכוונה (אני די מבין בקניות הללו - הכוונה איך לעשותם, עם אילו חוזים, מה מו מי - קניתי מאבי לפני כמה זמן שרת). המשך יום נעים. זהו ? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:21. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ