![]() |
סתם שאלה שמעניינת אותי..
שלום לכולם,
אני יודע שזה קצת מצחיק, אבל קניתי לפני שנה מחשב... והמעבד שלו זה AMD Athlon64 +3000 עכשיו אני יודע שהוא מעבד דפוק והכול.. טוב לעיניין השאלה שלי היא: לאיזה מעבד של Intel הוא משתווה לו בביצועים? תודה מראש לעונים, שבת שלום. |
ציטוט:
לא הכי חזק אבל בכלל לא דפוק... ותלוי באיזה תוכנה, בתוכנות שונות מעבדים שונים יביאו תוצאות שונות. יבגני |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש לך תוכנות שנותנות ניקוד למעבדים לפי החוזק שלהם, בנצמרק. אולי זה מה שאתה מחפש. יבגני |
תעשה לו קצת OC...זה יגרום לו להיות "פחות" דפוק.
:) |
המעבד מצויין אך הייתי בודק על איזה לוח תקעו לי אותו...
|
ציטוט:
|
בעיקרון אני לא מאמין שאפשר להשוואת את מהירות השעון של amd למעבדים של intel
|
?
אני אם המעבד הדפוק הזה קיבלתי 1080 נקודות ב-3DMARK06 עם OC צנוע שמגיע ל2600MHZ עם קירור סטוק ! ולפי דעתי זה לא מעבד דפוק בכלל |
אם אני עושה לו OC (למרות שאני פוחד ולא מבין כול כך) אני יהיה חייב לקנות לו קרור מיוחד?
|
ציטוט:
אם אתה לא מעלה מתחים אין צורך.. ומה הם הטמפרטורות שלך כרגע? |
איך אני בודק?
|
ציטוט:
|
אפשר לבדוק את זה דרך הBIOS?
|
ציטוט:
|
אחלה מעבד אחי........
תפרמט אולי זה הבעיה... |
טוב אני לא יודע איך אבל החלתתי לעשות OC...
האם יש כמה דברים שאני צריך לדעת לפני? אני לא רוצה לעשות OC מטורף רק לעלות את המהירות בכמה שאפשר מבלי שיהיו סכנות.. מעבד: AMD Athlon64 +3000/s939 לוח אם:Gigabyte k8nf-9 socket939 כרטיס מסך: Geforce pcx6200 64-256M ספק: ROTEX -ATX 500WATT 12v +3 fans צריך לדעת עוד משהו לפני? |
ציטוט:
תוריד SPEED FAN או משהו..|Rolleyes| |
ציטוט:
לעשות OC על הלוח אם המסכן הזה??? יבגני |
בדקתי את הטמפ' 29-30 מעלות...
ויבגני אני לא מתכוון לעשות משהו מטורף... משהו קטן.. |
ציטוט:
ומשהו קטן לא יתן לך הרבה שיפור... במיוחד עם העליה של הטמפ' תוריד לך את הביצועיים. יבגני |
FSB....זה אותו הדבר?
עריכה: הכוונה אני רוצה לעלות את הביצועים רק של המעבד!! ולא לעלות את הזכרונות וכו'... (הטעתי אותכם סליחה..) |
ציטוט:
זה לוח חרא ל - OC!!! מדובר על קבלים של שקל, רוב הלוח הוא פלאסטיק ממוחזר! אם אתה חושב שכדאי לך לשחק עם זה, קדימה אבל תזכור שכל זה על אחריותך. ואל תחשוב שהשיפור יתן לך מהירות או כוח כמו אופטרון, אפילו לא קרוב. יבגני |
טוב תודה לכולכם !
למרות שסתינו מאוד מהנושא... שאלתי היתה פשוטה אבל לא משנה אפשר לינעול :-/ |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:08. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ