![]() |
סגירת HoStart [הוסטרט]
כמו שחלקכם מכירים אותי, מנהל HOSTART בעיקרון החלטתי לסגור אותה.
שלא תגידו שזה עוד חברה שנפתחה ונסגרה, אז הייתי 9 חודשים בשוק, עם שרת יעודי משלי בבעלות שלי, וסגרתי את העסק מסיבות הבאות: 1. עסק שלא מרוויחים ממנו הרבה אלא אם כן אתה מוכר לקהל הנכון, בקהל הזה אני מתכוון לקהל המבוגר, ולא לילדים. 2. עסק שדורש המון זמן, המון תכנון. 3. לפעמים יש עסק עם אידיוטים מוחלטים, שצריך לדעת להעמיד אותם במקום. ומה שכן טוב בזה שלמדתי יותר על תקציבים, ניהול, קצת על לינוקס שזה מעולה (התאהבתי :p ). והכי חשוב פגשתי גם אנשים נפלאים כמו: סתיו שותפי הנאמן לעסק חח, גלעד גרשון מנהל bestserv, עומרי שלב מנהל wise-serv, אילן ומורן מנהלי וינר סרב, אני לא יכול לעשות רשימה ענקית כי זה יהיה על שני עמודים.. כל מי שאני מתכוון כבר יודע. בעיקרון השרת נשאר לעוד כמה חודשים לסיים עם תקופת לקוחות. אבל הקבלה ללקוחות חדשים נסגרה. הלקוחות חלקם הועברו לחברות אחרות, ואלא עם התחייבות נשארים בשרת עד סיום ההתחייבות. אז לדעתי ככה אתם כנראה מצפים שאני ירשום חח משהו כמו אל תכנסו לעסק אבל זה נכון זה באמת כדי והיה שווה את כל הזמן הזה, מהסיבה הפשוטה שלומדים מזה משהו. אם אתם נכנסים לעסק הזה רק בשביל להרוויח וחושבים ישר שתרוויחו הרבה תצאו עכשיו כל עוד יש לכם הזדמנות. כי בשביל להצליח צריך שם, בשביל להצליח צריך לדעת ללמוד, הרוב כאן לא יודעים את זה. וחושבים שהכל בא בפוקס, אתה קונה ריסלר ווואלה יש לך חברה לאיחסון אתרים!?? המדריך המושלם לנובים לפתיחת חברת איחסון כבר פורסם אני ראיתי תריצו חיפוש בפורום. אם אתם לוקחים שרת יעודי, תלמדו לתחזק או שתקחו אחד שיעשה במקומכם. כי אם אתם לא לוקחים תחזוק תחשבו על 3 אפשרויות: 1. בעיות לא תוכלו לפתור. 2. אתם תשתמשו רק בחלק מהשרת ולא בכל המשאבים שהוא יכול להציע. 3. בעיות אבטחה. *אם פספתי משהו אתם יכולים להוסיף. אני עדיין נשאר כאן כמנהל פורום תמיכה טכנית כללית עד שאלון יחליט אחרת חח.. אם תצטרכו עזרה אפשר לפרסם שם אשכול אני ינסה לעזור לכם. וזה הכל בעיקרון, בהצלחה לכולכם שם! ותפסיקו לרדת אחד על השני כל כך, יש כאן יותר מידי מקרים של חברה מתחרה פוגעת בחברה אחרת מבלי להיות לקוחה שלה בכלל, כמו המקרה של ביקורת בגלל מה שקרה למשהו שאני מכיר, תסבירו לי מה זה אמור להביע?? חח... טוב לא משנה זה כבר גולש מהנושא אז בקצרה פרשתי, מה טוב... וביי HOSTART |
עוד מנהל (שני היום) שאני רואה שפרש מעסקי האחסון :\
כמה מצער .. מצער שיש אנשים שפשוט נהנים להוריד חברות מהשוק .. קרה אותו הדבר היום עם מנהל חברה (שלא פירסם כאן) וכמובן שלא אחשוף את שם החברה .. אבל זה פשוט עצוב .. עצוב לראות שאנשים מרומים מדי יום ביומו ונופלים בגלל גורמים שרכשו מהם ולא סיפקו שירות כמו שצריך . |
לא הייתי לקוח או משהו אבל אני מכיר...
יפה...בהצלחה לך בהמשך אני כנראה גם נכנס לזה;) |
ציטוט:
אתה טוען שאני רימיתי משהו? |
ציטוט:
בקטע הזה הוא דיבר בכללי |
ציטוט:
אז אף אחד מהלקוחות לא רומה, חלקם רצו החזר כספי ונתתי להם החזר מלא. |
ידעתי ושתקתי :)
בהצלחה שיהיה לך יבגני |
בהצלחה בהמשך דרכך!
אני רק מקווה שהלקוחות שלך ילכו לחברות איכותיות כמו שהכירו עד עכשיו :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
תקרא שוב , לא דיברתי על רמאות שלך , דיברתי על אנשים שרימו אותך ושלא סיפקו לך את השירות כמו שצריך וזו אחת מהסיבות שהובילו לסגירתך .. תקן אותי אם אני טועה .. אם לא לסגירתך אז לייאושך :( |
שיהיה לך בהצלחה בחיים
וחבל שחברה כמו שלך נסגרת |
חבל לראות אותה נסגרת. חשבתי לראות חברות כאן עם וותק של שנה וחצי ומעלה בשוק אבל כנראה זה נדיר..
שיהיה בהצלחה בכל אשר תפנה :) |
בהצלחה בהמשך, חבך היית לך אחלה חברה.
|
לאאאאאאאא יבגנייייייייייייייייי
בכל מיקרה בהצלחה בהמשך אחי. |
יבגני אני מצטער לשמוע , חבל שאתה סוגר את החברת איחסון שלך , אתה אחלה של בנאדם בתחום הזה (יודע לענות , בעל סבלנות , עובד סביב השעון) - מאוד חבל,
אשמח לעזור לך אם תצטרך עזרה כל שהיא , כל דבר, רק תפנה אלי. בהצלחה בהמשך הדרך בתודה, מורן גולדמן |
חבל, פשוט חבל
בין החברות שאני הכי אהבתי בשוק הזה.. וגם את יבגני בתור מישהו שעזר לי מדי פעם.. חבל יבגני :( בכל אופן, בהצלחה בהמשך! נשמור על קשר ;) |
להתראות בהצלחה בהמשך!
|
תאמת פעם כשהוא אמר לי שהוא רוצה לפרוש אמרתי לו גם חבל ובלה בלה בלה אבל לדעתי הכי טוב ככה שיהיה כי זה סתם דבר דבילים כל ילד בן 10 מנהל חברה וזה דבילי איך שהעסק תנהל בארץ הזאת אז זה טוב שהוא פרש יש לו עוד חודשיים עם השרת אז כל הלקוחות יקבלו תזמן שנשאר עכשיו לפחות יהיה לו זמן לסיים תבגרויות בהצלחה
(חח כיתה יב) והכי חשוב יש לי עוד חודשיים אחסון :) חחח סתם יופי שפרשתה הכי טוב תאמין לי הכסף הזה שאתה עובד בישבילו כל היום אתה יכול ללכת לחנות מחשבים לקבל 4 אלף בחודש בקלות =\ |
יבגני,
אל תראה בזה כשלון, תראה בזה רק שלב אחד נוסף עד להצלחה. גם ממציא נורת החשמל, תומאס אדיסון, הצליח רק אחרי 2,000 ניסויים שלא עבדו. והמשפט המפורסם שאמר: "לא נכשלתי, פשוט מצאתי 2,000 דרכים איך לא עושים את זה". אברי |
בהצלחה...
|
שהיה בהצלחה בהמשך :)
אני עוד זוכר שרק פתחתם :p |
בהצלחה בהמשך..
|
טוב חבל
|
שיהיה לך בהצלחה בהמשך :)
|
בהצלחה לך בהמשך יבגני !!!
|
ציטוט:
וגם אני זוכר עוד כשפתחתם :) |
מכיר את ההרגשה,אולי לא היה לי יעודי,אבל,גם אני סגרתי/בהליכי סגירה (סגירה רשמית ב20 לחודש) את Sbsil שימו לב שהאתר כבר ירד....זה הפעם הראשונה שאתם שומעים על הסגירה כי אולי 3 אנשים מהפורום יודעים על זה..
בהצלחה בהמשך הדרך,אני לא יודע מה איתך אני מתכוון לפתוח מחדש בעוד שנה,שנתיים,והמטרה תהיה לא לאכסן ילדים קטנים,כי בעצם זה בין הסיבות העיקריות שאני סוגר,זה,ולימודים אני כיתה י' לקחתי מקצועות שזה כבר לא מסתדר לי מבחינת סדר יום.... כמו שאמרתי,בהצלחה ו..חבל ד"א אני הייתי פתוח מה 21 נראה לי ל2 2005...תעשו את החשבון,לא סתם נפתחתי ונסגרתי |
תודה לכולם ואני ממש לא רואה בזה כשלון זה היה הצלחה, תבינו למדתי מזה המון.
וליאור ממש לא פרשתי בגלל שמשהו רימה אותי, להפך, למדתי את כל מה שאני רציתי. הרווחתי את כל מה שאני רציתי עכשיו להשאר יהיה מיותר ובזבוז של זמן יקר. היה מאוד נחמד לעבוד כאן. חוץ מזה תודה לכולם |
בהצלחה בהמשך!
חבל שחברה עם כל כך הרבה ביקרות טובות כמו שלך נסגרת.... |
חבל :| אחלה חברה..קניתי מכם פעם דומיין.
|
מה אפשר לגיד...
חברה טובה וחבל שנסגרה! בכל מקרה יבגני בהצלחה בהמשך ודבר איתי! |
לא נורא,
כל עסק בא היום שלו - והוא נסגר. אתה לא היית ממשיך בזה כעבודה לכל החיים, אז.. הרגע לסגירה היה מגיע, אם לא היום, בעוד כמה חודשים, אבל היה מגיע בכל אופן. שיהיה בהצלחה בהמשך הדרך :) |
ציטוט:
|
שהיא לך בהצלחה אחי
|
בהצלחה בהמשך .
|
בהצלחה בהמשך :)
|
הייתה חברה מעולה, אני מאד עצוב מעצם סגירתם.
חבל, הם יכלו להצליח בענק, להת' יבגני. להת' Hostart |
אחי אתה איש טוב....
מהשיחה הקצרה שעשיתי איתו באיסי ראיתי שהוא אחלה בן אדם שאוהב לעזור.. פשוט חבל.. בהצלחה בדרך שתבחר.. |
ידעתי על זה ממזמן...
שיהיה בהצלחה יבגני בצבא, אתה הולך לממרם? |
ציטוט:
זה ביגלל הצבא ? אז יש לו סיבה, ו... אקסטרים סרב, למה אתה תוקע את האף שלך לעיניינים שלא שלך. זכותו המלאה לסגור את החברה שלו מתי שהוא רוצה, יום יבוא וגם החברה שלך תיסגר [ הלא כך ? ] ובקשר להודעה השניה, כנראה זה לא ביגלל היאוש, זה ביגלל שהוא הולך לצבא. כמו שאמר זה שציטטתי אותו :qqb003: |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:20. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ