![]() |
חובה להיכנס! הגרלת איחסון.
שלום לכולם.
אנו מביאים לכם הגרלה חד פעמית ומיוחדת! כל גולש אשר מעוניין להצטרף להגרלה מתבקש לשלוח SMS בעלות של 2 שקלים בלבד! איך זוכים? ומי יזכה? הגולש שישלח SMS ויופיע ברשימה מקום מס' 4 יזכה ללא תחרות!! פרטי הזכיה: חבילת אירוח: 250 מגה שטח אירוח 20 ג'יגה תעבורה חודשית שאר הפריטים ללא הגבלה כל זה לתקופה של חודש ימים,ללא התחייבות! את ההודעה יש לכתוב כך: נתונים (רווח אחד) 1143 (רווח אחד) הודעת המשתמש - למספר 3636 לדוגמא: "נתונים 1143 בקשה להצטרף להגרלה" אנו נצור קשר עם הזוכה ונפרסם את הרשימה. סוף שבוע נעים ושקט! אלירן. |
ציטוט:
|
לדעתי לא חוקי לעשות הגרלה אבל אני לא בטוח.
|
מגניב! אתה תקבל 100 שקל מהאס אמ אסים ומישו יקבל חבילה של 20 שקל!
|
אני לא מאמין שהוא יקבל 100 ש"ח.
וגם אם כן-הוא עשה 15 ש"ח. |
מבצע די עלוב יאנו אתה רוצה שאני או מישהו אחר ישלמו לך 2 שקל אבל אני רוב הסיכויים שלא אקבל כלום?
ועם אתה חברה רשומה אז אני מאמין שזה לא חוקי~! אבל שיהיה לך בהצלחה! |
ציטוט:
וגם אם אני מרוויח.. מי שמרוויח זה הזוכה.. כי הוא שילם רק 2 ש"ח |Lol| |
ציטוט:
|
ציטוט:
אל תתערב שאחרים עושים את זה . |
ציטוט:
וד"א אם לא שמת לב זה מקום 4 זוכה.. ככה שאם מישהו רוצה הוא שולח 4 הודעות.. שזה יוצא 8 ש"ח והחבילה שלו..כך לתשומת לבך! |
ציטוט:
לא אמרתי ולא התכוונתי שאתה עובד על אף אחד. זה קהל היעד שלך וזה בסדר גמור ואף מקובל בעסקים הכי גדולים. ויש גם אנשים בפורום שעובדים על ילדים וזה אחרת. מצטער על כל אי נעימות שנרגמה מסיבה זאת או אחרת. |
ציטוט:
אתם יודעים בדיוק על מה הוא בונה .. אף אחד לא ביקש להסביר את זה או לנתח את זה.. בהצלחה |
ציטוט:
הגרלה חובה לעשות בנוכחות עו"ד, אחרת אפשר לקרוא לזה מבצע אבל הגרלה זה לא נכון ואף מטעה. |
בהצלחה מומלץ
|
הגרלות זה לא חוקי,
גם לי היה באתר הגרלות אך לאחר בירורים הורדתי את ההגרלות אם מישהו ילשין עליך, אכלת אותה, ממליץ לך כחבר להוריד את ההגרלות. בהצלחה. |
הבנתי את העיניין.
קראו לזה מבצע... תודה. |
ציטוט:
בהצלחה! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:51. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ