![]() |
עיצוב למכירה
שלום!
הכותרת אומרת הכל הנה העיצוב: http://img253.imageshack.us/img253/139/index6rs.jpg למכירה בPSD בלבד! הצעות בICQ ומסנג'ר או בפרטי... בברכה תמיר |
יפה אבל לא מספיק מקצועי לדעתי
|
וואו! ממש יפה...
מאוד מקצועי! |
Tm ???
|
עזבו
אני יתן אותו למישהו חינם |
ציטוט:
למה לרמות אנשים? |
תמיד אמרתי שעיצובים של TM יפים מאודד!
זה עיצוב של TM שגנבת כיביכול פעם שוחרר לרשת חופשי רק התירגום שלך כ"כ מגעיל זה לא שווה שקל! |
אני מקווה שיחסמו אותך מהפורום.
|
חמוד חבל שגנבת אותו
|
ציטוט:
|
ואוווווו
זה כבר עובר כל גבול תמיר אביגן - מעצב אתרים לוגואים ובאנרים. יצירת קשר: MSN & EMAIL:tamiravigan1@hotmail.com ICQ:176712421 אולי הכוונה היא תמיר אביגן - גונב ומעתיק אתרים לוגואים ובאנרים. לא יאמן! |
והכי עצוב שעוד כתוב בחתימה שלך:
"תמיר אביגן - מעצב אתרים לוגואים ובאנרים." אתה בושה לכל מעצב , ואיך בכלל אתה מעז לקרוא לעצמך על דעת עצמך מעצב. |
אנדרי יא מעתיקן :P אני כתבתי את זה לפניךך!
סתם ... אבל באמת ! זאת לא פעם ראשונה שאני רואה עיצובים שאתה גונב מTM ועוד מתרגם זוועה |
זה עובר כל גבול !
ממש חוצפה שמישהו ינעל את הדיון הזה |
עוד משהו
100% גניבה רואים זה העיצוב הראשון שלו http://img234.imageshack.us/img234/5...tefirst2ci.jpg שנעשה ב 13-06-06 לפני כחודש תאמינו לי שבחודש לא משתפרים ומגיעים לכזאת רמה למרות שזה TM |
יפה מאוד
מאוד מקצועי כמה נק' לשיפור- א.הכפתורים למטה-תקטין זה לדעתי גדול ב.חבילות מנהלי הוסט אוהבים למעלה.. ג.-בפנאל התחברות-למה הסיסמא מודגשת והשם משתמש לא? ממש יפה! בהצחלה! |
ציטוט:
TM כאילו.. |Rolleyes| |
זה היה חינם!
טיפשים |
ציטוט:
|
כתוב שם!!!
כנס ותלחץ TEMPLATE FREE |
הוא אומר לך שהוא יודע שזה בחינם, אבל אם לא אתה עשית את זה וקיבלת בחינם, ועוד שלא רק אתה קיבלת אלא זה הופץ חופשי ברשת אז.. איך יש לך זכות למכור בכלל?
אתה עוד אומר בהתחלה שאתה עשית את זה.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
עזבו אין צורך לבזבז זמן אל הטיפש הזה כמו שנאמר... תעיפו אותו מהפורום כבר!... |
למה אתם מקללים שאפשר ללכת מכות?
חחחחחח |
עזבו בנאדם שלא יודע לעצב נותר לו רק לגנוב...
|
ציטוט:
סליחה לא ראיתי... עכשיו אני מבין מאיפה העיצוב מוכר לי... [חבל שקיימים אנשים כאלה... בושה לקהילת המעצבים... |
ציטוט:
;P כמה עולה? חח |
ציטוט:
;P כמה עולה? סליחה על הדאבל..לא בכוונה |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:23. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ