![]() |
HostsCoil - התחרות הסתיימה !
שלום לכל משתתפי תחרות HostsCoil,
כמו שבטח שמתם לב, התחרות הסתיימה היום, וכמובן שיש לנו זוכים :) וכמו בפעם שעברה, הנה תמונה שתוכיח לכם מי הזוכים: http://img328.imageshack.us/img328/1...coilend9oi.jpg בימים הקרובים ניצור קשר עם הזוכים בכדי להעביר להם את הפרסים. אני אשמח לשמוע את דעתכם על התחרות, במה היא עזרה לכם? האם למדתם כמה דברים מן התחרות? וכו'. בברכה, טל גרטי. |
קודם כל איחוליי לזוכים.
דבר שני בקשר לתחרות: התחרות הזאת לא לימדה אותי הרבה אלא גרמה לי ללמוד. לדעתי לתחרות מסוג זה צריך יותר זמן-יותר שיתוף! אם כל אחד יעזור לשני בקידום אתרים כולם ילמדו! התחרות הלכה חלק מאוד והייתה טובה ורצינית. ושוב, מזל טוב לזוכים! |
מזל טוב אליאב :)
ראו השקעה באתר שלך... |
מזל טוב אליאב!!
ד"א צרו עמו קשר היום... מכיוון שמיום ראשון הוא כבר לא פה :P שיהנה.. אחלה מקדם אתרים. |
איחוליי לזוכים, כל הכבוד !
|
מזל טוב אליאב!
|
ירין, Office-Serv. |
מזל"ט שיהיה המון בהצלחה :)
|
מזל טוב לזוכים =]
|
מזל"ט, :D
|
תודה לכולם :)
ובהצלחה לשאל הזוכים!! |
מזל טוב :)
אני מקווה שיהיה אתגר נוסף כזה שאני אוכל להשתתף בו. |
מזל טוב אליאב! :)
|
מזל טוב לכל הזוכים :-)
|
אגב, כמו שאתה אולי זוכרים.. יש גם פרסים למקומות 4-20.
הפרס הוא שינוי הכותרת שלכם.. אז מי שזכה בפרס הזה, ורוצה לשנות את הכותרת שלו, מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית המכילה את הפרטים הבאים: - כינוי. - האתר הזוכה. - מיקום האתר(4-20). - כותרת מבוקשת. והנה רשימה של הזוכים: 4. www.uf-il.net 5. hostscoil.sharvit.net 6. planet.nana.co.il/cpmaster 7. hostscoil.dvirs.net 8. hostscoil.serials.co.il 9. sight.co.il/hostscoil 10. hostscoil.pic-book.com 11. royalgames.3dfaculty.com/hostscoil/index.html 12. www.ringofblogs.com/hostscoil 13. planet.nana.co.il/hostscoil 14. www.roop.co.il/hostscoil 15. hostscoil.cjs.co.il 16. webuilders.org/hostscoil 17. www.hostrick.co.il/HOSTSCOIL 18. www.bbheb.com/hostscoil.html 19. www.sky-production.com/HOSTSCOIL 20. www.goonline.co.il/l3997/HOSTSCOIL *היו מספר אתרים אשר לא משתתפים בתחרות, ולכן "דילגתי" עליהם. |
חח איזה יופי הגעתי למקום 19... ונכנסתי לתחרות רק באמצע. |
יאפה מאוד מזל טוב לכל הזוכים..
|
טל,
אני אוכל לדבר איתך בקשר לפרס רק ביום חמישי. תודה =] |
הגעתי למקום 16 והורדתי את האתר מזמן :) חחח
|
מזל טוב אליאב!
איחוליי לכל שאר הזוכים :-) הגיע הזמן להוריד את החתימה |קורץ| |
מזלטוב אליאב מזל טוב גם לי
האתר שלי יחזור להיות זמין בקרוב בעיה קטנטונת בשרת =] |
ציטוט:
;P |
ציטוט:
הוד? זה אתה שאני מכיר? מימי ANWEB? האתר חזר דרך אגב |קורץ| עידכון סיום תחרות בקרוב |
ציטוט:
טוב לא נפתח על זה דיון עכשיו =\ |
מזל טוב!
|
אממ, עד מקום 20 זה שינוי הכותרת לא..?
אשמח לקבל את הפרס שלי :) |
מזל טוב לזוכים
|
אולי תפתחו עוד תחרות אפילו בלי פרסים גדולים רק בשביל התחרות , אני רוצה גם לנסות וללמוד ...
|
האם היא תתחדש בעתיד???
|
ציטוט:
מקום שני איזה נחמד:) תמיד רציתי להיות מקום שני, מה יש לי לעשות עם שרת LINUX לחודש? לפחות זה היה WIN הייתי מוצא שימוש;) |
מזל טוב אליאב....
|
ציטוט:
|
מזל טוב לזוכים.
למדתי כמה טריקים בזכות התחרות. |
מזל טוב לזוכיםםם ראוים תהשקעה באתר
|
מזל טוב...
בעעע מקום רביעי |דמעות| |
כל הכבוד!!
הייתי רוצה שתהייה עוד פעם התחרות הזאת כדי ללמוד גם איכשהו לקדם אתרים |
ציטוט:
אני לא חושב שמנהלי הפורום רוצים לארגן עוד משהו בסגנון. |
ציטוט:
|
מזל טוב לזוכים,
אשמח אם תעשו עוד תחרות בסגנון הזה - לא הספקתי לעשות כ"כ הרבה בתחרות הזאת, ולכן אפילו לא הגעתי לגוגל, ואשמח לעבוד רציני וללמוד. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:03. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ