![]() |
איזה שפות כדאי ללמוד?
שלום אני מתלבט איזה שפות כדאי ללמוד.
בתחום המחשבים- vb+diretx php asp c בתחום השפות הרגילות- ספרדית(למרות שאני יודע פחות או יותר). צרפתית. אודה לכם אם תכתבו את דעתכם. |
PHP+C, ספרדית/ערבית אם יש.. צרפתית לא תורם בשיט.
|
תיקון-אבל אני לא יכול לערוך את ההודעה-
שפה אחת בבקשה. |
טכנולוגיית .Net
אנגלית ברמת שפת אם |
ציטוט:
|
PHP 4 EVER : D
|
php.
|
לדעתי PHP.
|
PHP פשוט אוהב אותה.
|
אני רואה שיש פה רוב חחח.
אני חושב שאני באמת ילך על php. אם עדיין יש לכם מה לכתוב אז סבבה. |
PHP,ASP וצרפתית
|
אנגלית ו PHP .:)
|
אני בהלבטות בין asp.net לבין php.
|
תלמד את שתיהם..
|
עקרונית אני עשיתי מסלול כזה :
למדתי C ואז ASP , עכשיו יש את PHP שזה בעצם שילוב של השתיים . עכשיו אני לומד C# שזה בעצם טכנולוגיית ה.NET ושנה הבאה אני ילמד את השימוש של זה ברשתות . הC היא שפה שהיא מאוד פשוטה , ויש לה סינטקס מאוד דומה להרבה שפות , ASP היא שפת רשת קלה מאוד אבל דיי חלשה . PHP היא שילוב של שתיהם , הסינטקס של C והרעיון של ASP . בנוגע לVB זה כבר מת נראה לי ... עדיף ללמוד C# \ JAVA . בנוגע לשפות , אנגלית כמובן . וצרפתית זאת שפה שאני חושב שצריך לדעת אותה למורות שאני לא לומד אבל יש להרבה שימוש בעולם . ספרדית אפשר ללמוד אבל לא ממש חשוב אם יש לך אנגלית וצרפתית , ערבית זאת שפה שהיא שפה חשובה אבל לא חשובה למישהו שרוצה לעבוד בתחום המחשבים . |
ציטוט:
וערבית יגרום לזה שבצבא ישלחו אותך לערבים שמה =\ ביגמיינד - אני ממליץ לך ללמוד ASP ואם אתה רוצה ללמוד שפה "אמיתית" תלמד ספרדית. |
ציטוט:
(לפותח האשכול) אני במקומך היתי הולך על אנגלית (ברמה הכי גבוה שאפשר) וגם על PHP...לאחר מכן אתה כמובן יכול ללכת ללמוד דברים אחרים אבל מומלץ שתדע את 2 אלא טוב במיוחד אנגלית...כל שפת המחשבים מבוססת על אנגלית (אני לא מדבר על הקוד הבינארי) |
אנגלית אני יודע.
לא ברמה של שפת אם אבל אני יודע. |
תלמד ערבית כי אתה חי במזרח התיכון ורוב הסיכויים שתשתמש בה....שלא כמו ספרדית (לא נראה לי שאתה תקפוץ לספרד כל יום הא?:))
|
PHP ואז אחר כך ASP לול
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:54. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ