![]() |
OMG פיצוך מחריש אוזניים
לפני כחצי דקה, הבית שלי כולו רעד מפיצוץ חזק, היה מן רעש חלש ופתאום היה רעש מזה חזק, והדף שבה אחריו.
מישהו הרגיש או שמע? |
או שזה חיל הים עם הטילים שלהם, או שזה מטוס קרב של ח"א :] היה בטח משו' שלפני בום אל-קולי :]
|
תאמין לי שאני יודע מה זה בום על קולי, וליתר ביטחון גם שאלתי את אמא שלי אבל היא אמרה שזה ממש יותר מדי חזק :S
|
אני שמעתי, כנראה שזה היה רק באשדוד.
|
באיזה אזור אתה גר?
|
ה'
אגב, אני מדבר על אשדוד |
היה כזה דבר לפני כמה חודשים...
בסוף כמה מטוסי קרב של חיל האוויר פשוט התלהבו ועשו רייסים :P הסיפור התחיל כשאחד מהם הוסיף שיפור מנוע ל F16 .. הם עצרו באדום ואז שמו גז והעירו את כל השכונה... |
באשקלון לא שמעו כלום..
לפחות לא אני..:-/ |
לא שמעתי... B-) יש מצב אני יותר מדי בסטלה! |שריף|
|
אישית, לא שמעתי דבר.
אני כמעט בטוח שהפיצוץ נגרם ע"י פעולות של חיל הים, או ע"י פעולות של חיל האוויר(בומים על-קוליים). 100%, זה לא נגרם ע"י נחיתה "רכה" של צלחת מעופפת. |
ציטוט:
ועכשיו לרצינות......זה יכול להיות בום על קולי/פיצוץ מטען חבלה באזור שלך..לך תדע... חיל הים אני לא מאמין כי פגז לא עשה כ"כ הרבה הרבה רעש...ואם הם יעשו את זה, אז בטוח שלא לייד אשדוד...אלא קצת יותר רחוק מאזור העיר.. |
יכול להיות שמטוס עבר את הגבול העל קולי.
שמעתי שזה עושה בום! יום טוב. |
תבטוח שלא זרקו לך בלוק טייגרים מעל הגג של הבית :D ?
|
ציטוט:
אני מכיר מקרה של פגז של שירו פגז של תותח והיה האמר ליד התותח והחלונות שלו נשברו במקרה זה היה התותח (אני בחיל תותחנים) שלי שירה:-) וגם שירו פגז ליד בודקה כזה של שומר והבודקה נשבר מההדף של הירי (לא של הפיצוץ של הפגז)|Lol| |
היה להרבה באזור השפלה
|
שמעתי הרבה וחזקים מזה.
|
זה בום על קולי
וסתם שתדע בחלק מהערים הערביות לפעמים עושים את הבומים האלה כתוצאה אין לערבים מידי פעם ביכלל חלונות ... (הזכוכיות פשוט מתנפצות - כולן! וכן צהל עושה את זה לערבים) |
ציטוט:
יופי, והם הורגים לנו אנשים! זה יותר טוב? |
יש לי הרבה את זה פה בגלל פלמחים וזה רבע שעה בקו אווירי ואני מרגיש את זה חזק ועושים את זה כדאי להתריע :P
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:18. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ