![]() |
פלייסטיישן
אהלן,
היה לי קצת קשה לדעת באיזה פורום לפרסם, אבל זה נראה בהחלט המתאים ביותר. אני מעוניין לקנות פלייסטיישן, אבל אני בור בנושא, כלומר...אני לא ממש שולט בהבדלים בין 1 2 ו-3 (למרות שההגיון אומר שהכי חדש הכי טוב - לא?), ומה שעוד מבלבל, ראיתי שלכל גרסה (לדוגמא פלייסטיישן 2) יש כמה דגמים. אז במה לבחור? לפי מה לבחור? למה היום יש את מגוון המשחקים הכי רחב? או שבכלל להסתכל על X-Box? עדיף לקנות בארץ או בארה"ב? ההפרש מחירים שווה את זה? Please Help Me :) דניאל. |
אני הייתי מציע לך לחסוך קצת ולחכות לפליסטישן 3...אבל כך אחד והדעה שלו
|
ציטוט:
דגמים, זה פשוט גדלים, קטן יותר או גדול יותר - לא משמעותי. תשווה מחירים בארה"ב אני לא מכיר את המחירים בחו"ל ובארץ. |
לגבי קניית מכשיר בארה"ב - קח בחשבון שבארה"ב המשחקים פועלים בשיטת NTSC, ואילו בארץ הם פועלים בשיטת PAL. כך שגם את כל המשחקים שלך תצטרך לקנות בארה"ב.
לגבי "לחכות ל 3 או לקנות את 2 עכשיו". טוב - זאת התלבטות שתמיד קיימת. קח בחשבון שבשנה הראשונה המחירים יהיו גבוהים יחסית - גם של הקונסולה עצמה וגם של המשחקים. היום ל PS2 יש מגוון רחב של משחקים חדשים ואיכותיים יחסית במחירים די זולים - 150-200 ש"ח, וגם החדשים ביותר עולים בערך 300 ש"ח. אני מתאר לעצמי שהמחירים של המשחקים של ה PS3 יהיו גבוהים יחסית, בייחוד בהתחלה, כמו המחירים של המשחקים של ה XBOX360 (400 ש"ח למשחק) |
תחכה שיצא ps3 ....
יותר חדש - יותר טוב. ps3 יעלה לך הרבה כסף וגם כל משחק שלו אמור יהיה לעלות כ-500 שקל . בנוסף, כל מוצר נוסף הקשור לפלייסטישאן החדש - כרטיס זיכרון , שלט נוסף וכו'.. יעלה יותר מ200 שקל. בקשר למגוון המשחקים , כרגע המגוון הכי רחב הוא לps2 אבל ברגע שיצא Ps3 כל המשחקים שיצאו יהיו מותאמים ל3. תוכל לשחק עם משחקים של ps2 בps3 אבל לא במשחקים של ps3 בps2 . בארה"ב כנראה שהמחירים יהיו זולים יותר מאשר בארץ (לא בהרבה) וגם הוא יצא שם לפני. בכל זאת , עדיף לקנות מהארץ כדי לקבל אחראיות וזה... |
למה יש אחריות בין לאומית לא?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בקיצור - אם אתה רוצה לקנות פלייסטשאן בזמן הקרוב , תקנה ps2, כי גם ככה יציאתו של ps3 מתעכבת.. המחיר של ps2 זול מאוד עכשיו , קיימות כל מיני חבילות של פלייסטשאן עם קורא צרובים , כרטיס זיכרון ושלטים במחיר זול. רק כדי שתבין את היקף המחירים היקרים של מוצרי ps3 : http://mushi.co.il/item.asp?id=3247 |
המחיר של הPS3 הוא 599$ לגרסא בעלת כונן קשיח של 60GB, ו499$ ל20GB או 30GB (לא ממש בטוח).
בנוסף רוב במשחקים יהיו מבוססים על Blu-Ray שדיסק בודד ריק עולה 15$! אני אישית ממליץ לקנות PS2 (מן הסתם כבר קשה להשיג את הגרסא הישנה אז רק את החדשה שזה המכשיר הדק) שעולה בסביבות ה1,000 ש"ח (אפשר זול יותר ואפשר יקר יותר)! יש מספר עצום של משחקים לPS2 (כלומר אין מצב שאתה לא מוצא משחק שאתה אוהב) וגם רובם יחסית מאוד ישנים אז גם משחקים בעלי גראפיקה מהממת (יחסית למכשיר) יעלו לך זול יחסית. |Rolleyes| |
אני לא יודע אם אתה בעניין של חוקיות, אבל לקנות PS2 בלי הצ'יפ שקרוא צרובים לדעתי זה בזבוז ...
מתישהוא אין כסף למשחקים חדשים וה-PS נזרק בארון ... אם הצ'יפ אפשר תמיד להוריד חדשים ... חוקי או לא, 400-450 שקל למשחק חדש ל-PS2 זה הגזמה רצינית ... |
ציטוט:
משחקים ל PS2 עולים בין 150 ל 300, ומשחקים ל PC עולים בין 50 ל 220 ש"ח. אני חושב שביחס לשעות ההנאה שאנשים מקבלים כתוצאה מכך זה מחיר לא גבוה. |
ציטוט:
ויש מחירים לא הגיוניים בכלל, כמו Windows שמוכרים ב-800 שקל, Photoshop שעולה 3,500 שקל ומשחקים לפלייסטיישן כמו PES ו-WWE שעולים 400 שקל .. למה שאנשים ישלמו על משחק מחיר שהוא חצי מהמכשיר ? |
ביררתי לפני כמה ימים בכמה חנויות אצלנו באזור (חיפה), קיבלתי הצעות מחיר של 1500 ש"ח + - הכוללת ג'וק שקורא צרובים, קורא DivaX (מקווה שרשמתי נכון) ומגן על העינית.
הלכתי לחנות אחרת ושם אמרו לי ג'וק לא יכול לעשות את שניהם, או שהוא מגן על העינית או שהוא קורא DivaX. להזכירכם: החנויות הראשונות אמרו לי שאפשר את שתי הפעולות. בכל אופן, אני עוד אחכה עם המחירים.. 1500 ש"ח לפלייסטיישן 2 זה קצת מוגזם לדעתי, במיוחד שבעתיד הקרוב מגיע הפלייסטיישן 3. דניאל, אני ממליץ לך לבדוק טוב טוב איפה אתה קונה, כמה זה עולה, מה זה כולל.. |
לדעתי תרכוש PSP, קונסולה ניידת של משחקי פלייסטיישן,
הכוללת כרטיס זכרון (MPD), יכולת לצפייה בקבצי מדיה (סרטים וכו') ועוד.. |
ציטוט:
אני חושב שמשחק כמו PES 5, שנותן ערך של עשרות שעות משחק, שווה כל שקל מה 200 ש"ח שהוא עולה. לא הבנתי מה בדיוק אתה רוצה - שימכרו לך משחק שעכשיו יצא ב 50 ש"ח? הרי ברור לך שהיום משחקי מחשב/ PS2 הם הפקות שעולה לעשות אותן הרבה מאד כסף, כן? ולגבי ה Photoshop שעולה 3,500 ש"ח - מדובר בתוכנה מסחרית שמשמשת עסקים שעוסקים בתחום הגראפיקה - בתי דפוס, מעצבים וכו'. בשבילם הוצאה על פוטושופ היא הוצאה מוכרת, כך שכבר חצי מהמחיר יורד למס הכנסה, ואף אחד לא מחזיק אקדח לרקה של אף אחד - מי שרוצה יכול להשתמש בתוכנות אחרות (כמו PSP). |
ציטוט:
אני רואה שהאתר שלך לא שם, חבל ... תכניס אותו כי המחירים אצלך זולים בהרבה . http://www.zap.co.il/models.asp?sog=E-PlayS-Games WWE - הכי זול 349 PES - הכי זול 369 |
תודה חברה,
אני אעשה סקר שוק קטן, אחזור ואבקש דעות נוספות. =) |
אני לא הייתי מחכה לPS3.
לי יש PS2 וכל משחק חדש שיוצא אני מוריד מהאינטרנט וצורב על דיסק DVD ככה יש לי המון משחקים וגם זה יוצא לי מאוד זול... בקשר לPS3 אתה לא תוכל להוריד משחקים מהאינטרנט בגלל שדבר ראשון זה דיסקים מיוחדים שאין לי מושג מתי יתחילו למכור אותם, וחוץ מזה כל משחק של PS3 שוקל בסביבות ה50 ג'יגה (בדיסק של PS3 נכנס 53 ג'יגה אם אני לא טועה, דו צדדי) אם יש לך את הכסף להוציא על משחקים ועל מכשיר יקר תקנה PS3 אבל אם אתה מעדיף כל שבוע שיהיה לך משחק חדש ובלי יותר מידי עלויות לך על PS2. כמובן שאם אתה קונה PS2 אל תשכח לקנות ג'וק קורא דיסקים צרובים בהצלחה בבחירה |
תחשוב על זה ככה
מימלא יצאו צורבי בלו ריי והורדה שלך תהיה מהירה יותר ככה שזה לא משנה מה המהירות שלך השאלה היא מתי יצאו כל הדברים האלה הרי שהסינים יתחילו ליצר בזול המחירים יפלו משמעותית ולכן אם אתה רוצה קנה פלייסטישן 2 ובעוד שנתיים ככה תקנה 3 כי אז בעצם יתחילו לרדת המחירים..... הכל עיניין של שיקול מה אתה מעדיף הרי אם תקנה פלייסטישן 3 זה יעלה לך הון רק בשביל המשחקים |
ציטוט:
|
אם אתה שואל אותי, הכי כדאי לרכוש PS2 משומש בסביבות ה-500-600 ש"ח.
|
ציטוט:
|
חח יצאת מהצבא והתחלת עם השטויות ;)
חח סתם,תידעו לכם שזה הדבר הכי כיף במיוחד על מסך גדול! כל הפלייסטיישן 2 הם אותו דבר אל תסתכל על המראה קטן נמוך גדול - חרטא! הראשון (2) השחור הקצת גדול נו חח הוא הכי טוב לפי דעתי. כל השאר הם גירסאות חדשות הם חייבים קצת זמן בשוק כדי לדעת שהכל בסדר. שים ג'וק ותתחיל להוריד משחקים :D |
יש לי בבית את הקונסולות PS2 ו Xbox360 ( הבאתי מארה"ב ).
הגרפיקה בXbox360 הרבה יותר מתקדמת והרבה יותר יפה כנ"ל גם כול שאר החומרה כגון: מוזיקה וכו'. הPS2 זול ב-4700ש"ח מהXbox360... לPS2 לא חסר משחקים וגם הגרפיקה יפה. בגלל שהXbox360 יצא לא מזמן אין לו מגוון משחקים כמו שיש ל PS2. למרות שהרכבי החומרה שונים בין שני הקונסולות תבדוק את זה... אם אתה קונה פלייסטיישן 2 אז קנה עם ג'וק ( קורא צרובים ) ולXbox360 יש ג'וק אך כול העסק יחד עם ג'וק ושתי שלטים יעלה לך 5700 ש"ח... ככה שקח את זה בחשבון ובארץ לא תוכל למצוא משחק ל Xbox360 אם תרצה לקנות זה במשלוח מיוחד מחו"ל או מאחת החברות שמיבאות מחו"ל ומוכרות בארץ. אני ממליץ לך לקנות PS2 ולא Xbox360 בגלל רוב הסיבות שרשמתי למעלה. הנה לך כמה חנויות שבאמת מומלץ מאוד לקנות מהם את הקונסולה. 1: http://www.enjoystick.co.il/shop/ - אני קניתי מפה, תמיכה של 100% 2: www.Mushi.co.il - שותפים של Enjoystick 3: www.Bestgames.co.il - תיזהר!! הם רמאים, מוכרים ג'וקים לא חוקיים וכו'. הנה שתי החבילות המושלמות של הPs2 ושל ה Xbox360 Xbox360 http://www.mushi.co.il/item.asp?id=3246 Ps2 http://www.mushi.co.il/item.asp?id=1688 שים לב למחירים! |
ציטוט:
|
ציטוט:
בכול זאת עדיין מומלץ לקנות PS2 כי הוא זול פי-2 מהXBOX360... |
xbox 360
ואל תתאמץ בלחשוב בכלל. אין על הקונסלה הזו בעולם. |
לכל אלו שמתעלקים על כך שכמעט אף אחד פה לא נגע במערכת הזאת (X360) אני דווקא כן ואני חייב לספר לכם שאני לא כל כך התרשמתי... כן הגראפיקה מדהימה (טוב מדובר בכרטיס מסך המשתווה לX1900XTX) אבל כל שאר מערכות הדור הבא יציגו גראפיקה כזאת לפחות והמערכת לא יציבה (ואל תשגעו אותי עם עדכונים כי מדובר בRev. 4 הגרסא הכי חדשה), אין לך תמיכה בTrue HDTV (הטכנולוגיה עדיין לא הומצאה אז איך יש?) ועדיין הכל שם במצב מאוד פשוט...
לאחרונה שמעתי דברים לא טובים על הPS3 (מאוד התאכזבתי)... למשל שרוחב הפס מן המעבדים שלו אל ממשק הזיכרון איטי בצורה מפחידה (טוב מדובר באבטיפוס אולי זה ישתנה)... אז לסיכום! תתרחק ממערכות הNext Gen לפחות לשנה, שנתיים... (כמו הX360 , PS3 , Wii) מתלבט? קנה או GameCube (מאוד נחמד וזול מאוד!!!) או PS2 (יספק לך את המאגר הכי גדול של משחקים לבחור) או XBOX (כרגע עם הגראפיקה הכי טובה מבין השלושה). |
ציטוט:
|
בני,
אתה מוכר גם מכשירים? |
ציטוט:
|
אני לא ממליץ לך לקנות סוני ללא קורא צרובים.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תוך 5 משחקים כבר יש לך תמחיר של הסוני אז יומיים להוריד ולצרוב בעלות של דיסק דיוידי . זה אחר אם המחיר היה פחות אז הייתי מתחיל לחשוב לקנות |
ציטוט:
ואם אין לך כסף, אף אחד לא מכריח אותך לקנות דווקא את המשחקים החדשים שעולים 300 ש"ח. אז תקנה כאלה שיצאו בשנה האחרונה ועולים בערך 200 ש"ח. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אפשר להביא אותו בסביבות ה-2000 שקל לארץ מחו"ל, אבל כל משחק עולה כמו רבע מכשיר.... בני, אין טעם לקנות PS2 בלי גו'ק, ואין מה להתכווח על זה.... מה שאף חברה לא הבינה עד עכשיו, שאם משחק מחשב יעלה 20 שקל מהחברה(שיוצא לחברה שכותבת את המשחק +- 10 שקל... יקרו כמה דברים: * סוף הפירטיות -> אין טעם לתכנן גו'ק כדי לעשוק משהו שעולה 20 שקל... * סוף הבאסטות בשוק -> כנאמר למעלה.... לך תתחרה בגלדיאטור... * מכירת טונות של דיסקים.... * עליית הרווחים, חשבון פשוט ובני, דלק לא גונבים... דלק מכינים משמן פלאפל... כל עוד לא תהיה ירידה דרסטית במחירים של המשחקים, הסרטים והמוסיקה, קאזה ואימיול ימשיכו להיות עמוסים... ביום שיהיה בעל חברה אחד שיסתכן בדבר, אתה תראה איך יתחיל עידן סוף הפירטיות... דניאל, EBAY, הרבה PS2 יד שנייה במחירים דנדשים וההבדל בין המכשיר הדק לשמן, השמן ישן יותר, ויכול להחזיק הארדיסק בתנאי שיש מתאם רשת(שעולה עוד כסף) הדק, דק יותר, חדיש יותר, עושה תמוות לבעלי גו'קים כי העיינית אוהבת למות(אבל יש הגנה מזה...) בא עם מתאם רשת BUILT IN, הארדיסק חיצוני(נראה לי...) |
כרגע יש בעיה בתמיכה לאחור של הPS3 אז כנראה כדי שמשחקי PS2 יפעלו עליו יתקעו מיני PS2 נפרד בתוכו! |winky|
|
ציטוט:
כמובן שהורדה למחירים של 20 ש"ח היא לא ריאלית. במקביל להורדת מחירים (למחירים הגיוניים, כמו שאני ציינתי, לא למחירי הפסד כמו שאתה ציינת), צריך להגביר משמעותית את האכיפה בנושא. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:33. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ