![]() |
HostsCoil - נקודת בדיקה 1.06 - הזוכה הוא: אליאב!
שלום לכל המשתתפים,
כפי שאמרנו, בתאריך ה1.06.06 אנו נבצע חיפוש בגוגל, עם הביטוי HostsCoil וכמו שבטח שמתם לב, זה היום. הזוכה בנקודת הבדיקה של התחרות הינו: אליאב שמתחרה עם האתר: http://tic-tac.net/hostscoil כל הכבוד לכל המשתתפים, ובעיקר לאליאב, הצלחתם להגיע להישגים מרשימים בהחלט :) וכמובן, הנה תמונה שמראה כי אליאב הוא הזוכה: http://img168.imageshack.us/img168/3...coil6067jo.jpg זכרו: התחרות עוד לא הסתיימה, יש עוד חודש שלם עד לסיומה שבו אפשר לעשות שינויים גדולים בתוצאות. בימים הקרובים ניצור קשר עם אליאב על מנת להעביר לו את הפרס אשר נקבע. בברכה, טל גרטי, מנהל התחרות. |
כל הכבוד לכל המשתתפים ובעיקר לאליאב רואים שאתה באמת תותח בכל מה שקשור לקידום ושיווק אתר כל הכבוד!! מקווה שיהיו עוד תחרויות בסגנון!
|
מזל טוב אליאב.
|
כל הכבוד!!!!!!!!
|
מזל טוב אליאב אחי, דבר איתי גבר...
אגב מה הפרס? |
מזל טוב אליאב!
|
ציטוט:
מזל טוב אליאב, בהצלחה נשמה :) |
מזל טוב.
|
ציטוט:
אל תתבלבלו ! עכשיו זאת נקודת בדיקה! הזוכה(ויש רק אחד, המקום הראשון) מקבל עיצוב מותאם אישית. בעוד חודש, כשהתחרות תסתיים, המקום הראשון יזכה בשרת יעודי לחודש, ושאר המקומות יזכו בפרסים שמצוינים באתר. |
מזל טוב :)
|
אצלי האתר הזה נמצא במקום הראשון:
http://webuilders.org/hostscoil/ כנראה אצל כל אחד יהיה משהו שונה אז לא יודע איך אפשר להחליט על הזוכה |
פייי אצלי התוצאות בכלל שונות ...
מקום ראשון : hostscoil.freetopsite.co.il מקום שני : www.uf-il.net מקום שלישי : www.d4u.co.il/hostscoil מקום רביעי : hostscoil.sharvit.net המנצח שלך בכלל לא בעשייריה הראשונה ... מוזר . |
בעיקרון, לא נכנסתי לדטאסנטר מיוחד.
נכנסתי לגוגל ישראל וחיפשתי, מה שיצא יצא. עשיתי את זה בדיוק בשעה 24:00. נראה שבשעות האחרונות, גוגל עשה שינויים משמעותיים. עכשיו האתר של אלמוג, http://hostscoil.freetopsite.co.il הוא המקום הראשון. האתר של אליאב קפץ בכלל לעמוד השני.. והאתר שהראת, גם כן בעמוד השני. אבל אין מה לעשות, באותו זמן שבדקתי, אליאב היה הזוכה, וכמובן שהוא עדין הזוכה של נקודת הבדיקה. אל תשכחו, התחרות עוד לא נגמרה :) עריכה: כמו שאמרתי מאור, התוצאות יכולות להשתנות.. בדיוק כמו שקרה פה. אליאב עדין הזוכה, מכיוון שברגע שבדקתי, הוא הופיע לי מקום ראשון. אתה יכול להיעזר בתמונה, ולראות שאני לא סתם אומר. |
האמת שאצלי אליאב עדין מקום ראשון.
|
ציטוט:
אבל זה לא פייר כלפי שאר המתמודדים,אני גם יכול לצלם מסך ולהראות לך מי ראשון |
אצלי ליאב מקום ראשון ואז אלמוג.
|
גם אצלי אליאב מקום ראשון ואז אני.
|
ציטוט:
שיהיה בהצלחה כי התחרות עדיין נמשכת :-) |
ציטוט:
אתם חייבים לבדוק ב www.google.co.il במילה HOSTSCOIL ולא בשום מקום אחר! לא ב MSN ולא ב www.google.com ולא ביאהו, ולא בשום מקום אחר. |
ציטוט:
|
תודה לכולם!
תודה טל! |
אצלי אלמוג מוביל :O
|
מזל"ט אליאב.
|
|
ציטוט:
|
ניר, הידוע בכינויו Niros :-)
A1ex, אתה גם יכול לצלם מסך, כי יש לך כפתור של פרינט סקרין, לכולנו יש. אבל מה שכן, אתה לא מנהל את התחרות. על פי התנאים, מנהלי התחרות עושים חיפוש בגוגל, ורואים מי המנצח. אני נכנס לGoogle.co.il ולא בוחר בדטא סנטר כלשהו, ככה שאין לי שום השפעה על התוצאה. כולנו(לפחות רובנו) יודעים שבתוך כמה שעות, התוצאות יכולות להשתנות בצורה משמעותית, כמו שקרה פה. אתה גם יכול לראות שלחלק עדין אליאב מופיע במקום הראשון.. או שפשוט תבדוק באתר www.datacenters.co.il |
מצטער על ההקפצה - אבל זה חשוב.
אני מאתמול לא רואה את מה שאומרים פה האנשים בפורום, ש.. אני בכלל עפתי, כאילו לאחד העמודים האחוריים, ופריי-טופסייט ראשון... איפה זה? אני מאתמול מחכה. :\ אולי הבעיה אצלי או משו...? |
לא כל הDataCenters יתעדכנו עדין, חכו בסבלנות.
אליאב, באותו רגע שבדקתי בגוגל, אתה הופעת במקום הראשון. לכן אתה הזוכה, למרות שעכשיו התוצאות ישתנו. |
|
התוצאות חזרו לעצמן פחות או יותר.. שלושת האתרים שהיו ראשונים בזמן הבדיקה, ראשונים גם עכשיו.
|
מזל טוב אליאב..
|
הבנתי טל =]
ואני גם הבנתי למה ירדתי בדרסטיות כזו, כי אני לא עדכנתי את האתר שבוע +, וגוגל הוריד מהערך, ברגע שהוספתי שורה חדשה גוגל התעדכן :) |
ציטוט:
אני לא מעדכן את האתר שלי בכלל|: |
מממ...אז לא יודע,
אבל מה שאני יודכ שאחרי 20 דקות - לפי מה שהבנתי חזרתי למקומי. |
מזל טוב אליאב!
כל הכבוד לך, הצלחת יפה! אצלי בחיפוש אתה עדיין מקום ראשון ולגבי הירידה, גוגל אכן אוהב תוכן מעודכן אבל במקרה הספציפי הזה אני לא חושב שזה קשור להוספת השורה שלך. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:52. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ