הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   לאאאאא - עכשיו זה רשמי! אני שונא כל מה שכתוב לפניו Windows (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=22833)

Alon.R 29-05-06 23:12

לאאאאא - עכשיו זה רשמי! אני שונא כל מה שכתוב לפניו Windows

כוס ראבבבבבבבבבבבקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
אני עורך פה סרט בתוכנה המאעפנה של מיקרוסופט, Windows Movie Maker, לאחר שעתיים וחצי שאני יושב פה כמו מניאק על המחשב ועורך את הסרט, זה נתקע! סתם ככה!!! בלי סיבה!!

ואני יצאתי מכל החלונות לפניכן!

דיי כבר דייייי הרסו לי את החיים המיקרוסופט האלה, זהו נמאס לי!
אני עובר ללינוקס.

(צ'טער על הקללות :D חייב להוציא את זה... וכולם פה ישנים..)

וזה עוד מתגרה בי!
נשאר לו בפס משימות הזה.... כאילו הוא לא נתקע
ראבבקקקקק

MoshikB 29-05-06 23:14

יוו איזה בעסה אחי מצטער..
גם לי זה קורה לפעמים אני משתגעעע
צודק.. באמת סיבה להתעצבן...
משתתף בצערך והתעצבנותך :P
|חחח קטן|
- מושיק ברק.

Alon.R 29-05-06 23:15

חכה חכה אני עדיין לא ויתרתי..
אני ימצא דרך לשמור את הפרוייקט הזה..

Jarhead 29-05-06 23:19

תגיד לי אתה משוגע?! ממתי עורכים סרט על מחשב רגיל?! זה הרי ברור שזה לא יעמוד בזה אין למחשב ביתי מספיק משאבים לזה ותאמין לי אני יודע אחרי שערכתי שלושה סרטים והאחרון הוא סרט גמר שלי.

Guz.co.il 29-05-06 23:37

בהחלט מעצבן... חח מקווה שתצליח לשמור אותו!

Alon.R 29-05-06 23:50

Jarhead

לא סרט סרט, סרטון... לא משו' רציני

עובדה שמיקרוסופט שמו במערכת ההפעלה שלהם את הווינדוס מובי מייקר....... למרות שזה לא אומר כלום :) חח

אהה... והצלחתי לשמור אותו בסוף...
גרמת למובי מייקר להיות במצב של תקוע ולאחר מכן סגרתי את היישום דרך ctrl alt del. ואז כשפתחתי את המובי מייגר הוא נתן לי אפשרות לריקובר של הפרוייקט, היה חסר שמה כמה דברים אבל לא נורא העיקר שהרוב חזר :D

Jarhead 29-05-06 23:59

בכל זאת המובי מייקר זה סתם חרטא אם אתה מתעניין בעריכת סרטים יש הרבה דברים טובים אחרים שלא מעמיסים כמו התוכנה הזאת ועם הרבה יותר אפשרויות שיכולים לעבוד על מחשבים ביתיים מסויימים אם תרצה דוגמאות לכאלה סרטונים אני אשמח להראות לך כמה שחבר שלי עשה עם מחשב שבנינו במיוחד לזה וגם את הסרט שלי.

עמרי שוסטר 30-05-06 00:18

יש לי חבר שעוסק בעריכת וידאו מקצועית!
המחשב אצלו זה Dual Xeon MP 3.4GHz 16MB ,Quadro FX 4000 256MB ו8,192MB DDR2 800MHz! ;P
אם אני אגיד לו לערוך בMovie Maker הוא יתן לי מכות. B-)
התוכנה הכי פשוטה אצלו זה Premiere... |winky|
שמעו יש אנשים שזה ה"קטע" שלהם! כמו שיש אנשים שהם "גיימרים"... 8-)
ד"א לפי מה שהוא אומר יש הבדל ענק בין עריכה בסביבת 32Bit ל64Bit! (אין לי פאקינג מושג מה ההבדל, רק פריקים של וידאו נראה לי שמים לב לזה) :-0

Jarhead 30-05-06 00:27

Premiere תוכנה נפלאה למתחילים ובאמת אני גם לא מבין את האמירה שיש הבדל בעריכה בסביבת ה32 וה 64 ביט.
יש הבדלים שאני יודע במצלמות וידאו שעבדתי איתם סמי מקצועיות ומקצועיות שרק טכנאי וידאו יכול לשים לב ככה שזה לא ממש משנה לקהל הרחב.

itziklug 30-05-06 00:27

פיייייי אני מתאר לעצמי איזה מבאס זה,
לי פעם היה משהו אחר,
הורדתי מהבוקר סרטם ואיזה משחק בהורדה ישירה,
בשעה 6 בערב ככה המחשב התכבה לי לבד וזה אפילו לא שמר את החלק שירד לי,
מעצבן מעצבן רצחחחחחחח

עמרי שוסטר 30-05-06 00:32

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Jarhead
Premiere תוכנה נפלאה למתחילים ובאמת אני גם לא מבין את האמירה שיש הבדל בעריכה בסביבת ה32 וה 64 ביט.
יש הבדלים שאני יודע במצלמות וידאו שעבדתי איתם סמי מקצועיות ומקצועיות שרק טכנאי וידאו יכול לשים לב ככה שזה לא ממש משנה לקהל הרחב.

הבנאדם מצלם בHD ברמות שהמחשב שלי (לא צעצוע) לא יכול לעכל! :-/
הוא יותר בקטע הטכני מאשר צילומים ;P
קיצר המחשב שלו לא כזה מפלצתי בשביל לערוך את הוידאו, כל העוצמה בשביל הקידוד! :-D
אתה יודע מה זה לקחת קטע וידאו של שעה בפורמט RAW ששוקל מעל 25GB ולקודד אותו?!

Jarhead 30-05-06 00:37

תאמין לי עומרי רק אלוהים ואני יודעים מה עבר עלי ועל חברים שלי בשבועיים שחלפו, בשבועיים האלה אנחנו צילמנו את הסרט ועם חומר גלם של שעה וחצי בערך ערכנו אותו בשבוע שלם עם המחשבי מק שמבמגמה שלנו אתה לא יודע איזה כיף זה היה להישאר שם עד הבוקר עם המורה הכי טוב בארץ אמיר י. וולף תזכרו את השם הזה בוא שיחק באהה משמיים וביים כמה סרטים שבאחד מהם שיחקה יעל בר זוהר.
קיצר נחזור מחשב מק עם שני רמקולים ורסיבר מפלצתיים שהברנו מהבית וספות שהיו שם ופיצות זה החד וידאו האולטימטבי שלי למפייה בסרטים.

עמרי שוסטר 30-05-06 00:40

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Jarhead
תאמין לי עומרי רק אלוהים ואני יודעים מה עבר עלי ועל חברים שלי בשבועיים שחלפו, בשבועיים האלה אנחנו צילמנו את הסרט ועם חומר גלם של שעה וחצי בערך ערכנו אותו בשבוע שלם עם המחשבי מק שמבמגמה שלנו אתה לא יודע איזה כיף זה היה להישאר שם עד הבוקר עם המורה הכי טוב בארץ אמיר י. וולף תזכרו את השם הזה בוא שיחק באהה משמיים וביים כמה סרטים שבאחד מהם שיחקה יעל בר זוהר.
קיצר נחזור מחשב מק עם שני רמקולים ורסיבר מפלצתיים שהברנו מהבית וספות שהיו שם ופיצות זה החד וידאו האולטימטבי שלי למפייה בסרטים.

מעבדי הG4/5 חזקים בעריכה! ;P
היו לי "חוויות" עם מחשבי iMac סקסיים! |winky|
ד"א אני זוכר את עצמי בעריכה הראשונה שלי קולט שכבר שקעה השמש ושבכלל היא עוד מעט עומדת לזרוח שוב! חחח

Jarhead 30-05-06 00:45

חחחחחחחחחח אלה היו ימים יפים ההקרנות שלנו ב5-6.6 אני כבר לא יכול לחכות אנחנו סרט הפתיחה והסרט של חבר טוב שלי סרט אימה מפחיד באמת הסרט הכי טוב שיצא של המגמה הוא סרט הסיום.
אני עוד זוכר את הימים של הצילומים שלושה ימים של צילומים עם שינה של 4 שעות בסה"כ וכל הטלפונים והנסיעות מפה לשם עם הציוד לדבר עם בעלי עסקים ולהשיג מהם דברים ולריב עם חברים שלך איך לצלם ככה או ככה איזו חוויה זו הייתה.

k.machine 30-05-06 01:23

משתתף בצערך:)

מה שלי קרה,
בחיים לא יקרה לאף אחד.

לפני הרבה זמן...עשיתי עבודה ענקית ללקוח. ממש ממש ענקית. אני מדבר על PSD ששקל 650 מגה.
זה ברור ששמרתי כל 5 דקות. לא רציתי לצאת בבאסה אם פתאום זה יהרס.

אבל מה הקטע?
לחצתי על ctrl+s (שמירה יענו) ואז בום! נפל החשמל.
גם הקובץ נמחק|מסמיק|

והייתי צריך להתחיל מחדש עבודה של יומיים שנהרסה בשניה. (גם הגיבוי שלה)

RayZ 30-05-06 02:44

ציטוט:

נכתב במקור על ידי k.machine
משתתף בצערך:)

מה שלי קרה,
בחיים לא יקרה לאף אחד.

לפני הרבה זמן...עשיתי עבודה ענקית ללקוח. ממש ממש ענקית. אני מדבר על PSD ששקל 650 מגה.
זה ברור ששמרתי כל 5 דקות. לא רציתי לצאת בבאסה אם פתאום זה יהרס.

אבל מה הקטע?
לחצתי על ctrl+s (שמירה יענו) ואז בום! נפל החשמל.
גם הקובץ נמחק|מסמיק|

והייתי צריך להתחיל מחדש עבודה של יומיים שנהרסה בשניה. (גם הגיבוי שלה)

אבל שמרת כל שניה (גם אני אגב שומר כל שניה, כל תיקיה של עיצוב אצלי זה 50-60 PSDים :D )

וגם לי קרה דבר דומה,
אחרי שערכתי הרבה זמן איזה קליפ קטן למשחק שם, אחרי כמה דקות פתאום הופיעו איקסים על כל קו העריכה, ולא יכולתי לשחזר כלום, גם השמירות ממקודם היו עם האיקס הזה. עזבו, התוכנות של מייקרוסופט הם פשוט.. סלחו לי, חרא.

Alm 30-05-06 12:28

אתה לא חייב לעבוד עם התוכנה אתה יודע...
מילא רוב האנשים לא משלמים עלייה (אני סבור שגם אתה לא), אז מה אתה מצפה?
תקנה אחת ואז תוכל להתלונן כמו שצריך.

Alon.R 30-05-06 12:33

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Alm
אתה לא חייב לעבוד עם התוכנה אתה יודע...
מילא רוב האנשים לא משלמים עלייה (אני סבור שגם אתה לא), אז מה אתה מצפה?
תקנה אחת ואז תוכל להתלונן כמו שצריך.

עד כמה שלי ידוע זה כלול בXP, XP שקניתי..

ונכון, אני לא חייב לעבוד עם התוכנה אבל אם הם כבר נותנים (נגיד שזה נתינה..) משהו אז שיתנו משהו סביר לפחות.

לעבוד 3 שעות בשביל שזה יתקע לך סתם ככה בלי סיבה, זה מתסכל.

עמרי שוסטר 30-05-06 12:34

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Alon.R
עד כמה שלי ידוע זה כלול בXP, XP שקניתי..

ונכון, אני לא חייב לעבוד עם התוכנה אבל אם הם כבר נותנים (נגיד שזה נתינה..) משהו אז שיתנו משהו סביר לפחות.

לעבוד 3 שעות בשביל שזה יתקע לך סתם ככה בלי סיבה, זה מתסכל.

הם גם נותנים לך את Paint, זה לא אומר שהתוכנה שווה משהו! ;P

alex 30-05-06 13:36

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Alon.R
כוס ראבבבבבבבבבבבקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
אני עורך פה סרט בתוכנה המאעפנה של מיקרוסופט, Windows Movie Maker, לאחר שעתיים וחצי שאני יושב פה כמו מניאק על המחשב ועורך את הסרט, זה נתקע! סתם ככה!!! בלי סיבה!!

ואני יצאתי מכל החלונות לפניכן!

דיי כבר דייייי הרסו לי את החיים המיקרוסופט האלה, זהו נמאס לי!
אני עובר ללינוקס.

(צ'טער על הקללות :D חייב להוציא את זה... וכולם פה ישנים..)

וזה עוד מתגרה בי!
נשאר לו בפס משימות הזה.... כאילו הוא לא נתקע
ראבבקקקקק

מר אלון אר.

על זה אומרים "אין שכל אין דאגות" במקום לחפש מי אשם בכשלונות שלך אולי תחטט בתוך הראש לקצת שכל. אף אחד לא אשם שהמחשב שלך לא עומד במשאבים של המוצרים שאתה משתמש בהם. כל מוצר שמצורף למערכת ההפעלה בין אם הוא במסגרת ההסכם או לאו, ישנו תיעוד נפרד ודרישות אחרות. המוצר הותקן כברירת מחדל אתה מצדך יכולת שלא להשתמש בו - השימות במוצר שלא מתאים לדרישות המערכת מסיר כל אחריות לגביו.

התוכנה המדוברת נועדה כדי לבצע עריכת וידאו פשוטה יחסית וליצא למספר פורמטים שונים - בטכנולוגית שהיא משתמשת [ואגב אף תוכנה לעריכת וידאו אחרת לא ובין היתא מוצרי אדובי] מאפשרת לך לשחזר פרוקיטים שאבדו או נמחקו כתוצאה מחוסר במשאבי מערכת.

מדוע התוכנה נתקע לא לכך להחליט לשם כך יש את צוות התמיכה של המוצר שלו יש את הכלים לאבחון מצבים כאלה, אם היה ברשותך רישון חוקי אולי לא היית צריך לבוא לפה , ולעשות פרופוקציות ולספר שטויות שבמילא אף אחד לא קונה.

ובנימה אישית יותר, מעבדי אינטל הרגלים, כאלו שיש לך בבית לפחות לא מותאמים לעבודה בוידאו, אני בבית מחזיק גם בMAC לשם עריכת וידאו או לעריכת מסמכי מולטימדיה גדולים.

כמו שציעו לך, אתה מוזמן להשתמש בתחליפים ובמוצרים אחרים.

בהצלחה.

עמרי שוסטר 30-05-06 13:54

ציטוט:

נכתב במקור על ידי alex
מר אלון אר.

על זה אומרים "אין שכל אין דאגות" במקום לחפש מי אשם בכשלונות שלך אולי תחטט בתוך הראש לקצת שכל. אף אחד לא אשם שהמחשב שלך לא עומד במשאבים של המוצרים שאתה משתמש בהם. כל מוצר שמצורף למערכת ההפעלה בין אם הוא במסגרת ההסכם או לאו, ישנו תיעוד נפרד ודרישות אחרות. המוצר הותקן כברירת מחדל אתה מצדך יכולת שלא להשתמש בו - השימות במוצר שלא מתאים לדרישות המערכת מסיר כל אחריות לגביו.

התוכנה המדוברת נועדה כדי לבצע עריכת וידאו פשוטה יחסית וליצא למספר פורמטים שונים - בטכנולוגית שהיא משתמשת [ואגב אף תוכנה לעריכת וידאו אחרת לא ובין היתא מוצרי אדובי] מאפשרת לך לשחזר פרוקיטים שאבדו או נמחקו כתוצאה מחוסר במשאבי מערכת.

מדוע התוכנה נתקע לא לכך להחליט לשם כך יש את צוות התמיכה של המוצר שלו יש את הכלים לאבחון מצבים כאלה, אם היה ברשותך רישון חוקי אולי לא היית צריך לבוא לפה , ולעשות פרופוקציות ולספר שטויות שבמילא אף אחד לא קונה.

ובנימה אישית יותר, מעבדי אינטל הרגלים, כאלו שיש לך בבית לפחות לא מותאמים לעבודה בוידאו, אני בבית מחזיק גם בMAC לשם עריכת וידאו או לעריכת מסמכי מולטימדיה גדולים.

כמו שציעו לך, אתה מוזמן להשתמש בתחליפים ובמוצרים אחרים.

בהצלחה.

אממ ראיתי מעבדי Yonah שאוכלים עריכת וידאו רגילה כמו כלום. ;P
ואני יכול להגיד לך שMovie Maker לא בדיוק התוכנה הכי יציבה שיש! B-)

Alm 30-05-06 14:18

אם אתה לא סומך על מוצרי מיקרוסופט, מדוע אתה עובד בהם?
או קאיי בגלל ש"נתנו" לך? סבבה תהיה חכם, אם אתה לא סומך על המוצרים שלהם תשמור כל פעם שאתה עובד בהם.

היה קורה לך בדיוק אם הייתה לך נפילת חשמל בבית.

alex 30-05-06 15:14

ציטוט:

נכתב במקור על ידי עומרי שוסטר
אממ ראיתי מעבדי Yonah שאוכלים עריכת וידאו רגילה כמו כלום. ;P
ואני יכול להגיד לך שMovie Maker לא בדיוק התוכנה הכי יציבה שיש! B-)

אני עדין לא תופס את קו המחשבה שלך, אם התוכנה לא יציבה מדוע להתלנון ולהשתמש בה מהתחלה?

ולא נראה לי שיש כאן מומחים רלוונטים לשם כך כדי להחליט איזו תוכנה יציבה או לא.

עמרי שוסטר 30-05-06 15:18

ציטוט:

נכתב במקור על ידי alex
אני עדין לא תופס את קו המחשבה שלך, אם התוכנה לא יציבה מדוע להתלנון ולהשתמש בה מהתחלה?

ולא נראה לי שיש כאן מומחים רלוונטים לשם כך כדי להחליט איזו תוכנה יציבה או לא.

תוכנה שנתקעת למרות שהיא לא צורכת יותר מ5% ממשאבי המערכת לא יציבה.

Alm 30-05-06 15:18

אולי לדעתך אין כאן אבל לדעתי יש כאן, לא חסר כאן אנשים בעלי ידע בעריכות וידאו!

alex 30-05-06 15:26

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Alm
אולי לדעתך אין כאן אבל לדעתי יש כאן, לא חסר כאן אנשים בעלי ידע בעריכות וידאו!

מה זה קשור לעריכת וידאו?

אני מדבר באופן כללי על תוכנות.

בסך הכול , אני אומר שכדי לבדוק האם התוכנה יציבה או לא אנחנו צריכים יותר מדעתו של אלון אר.

Alm 30-05-06 15:28

כן, זה אותו דבר...
אני רשמתי על עריכת וידאו כי כל האשכול מתקשר לעריכת וידאו!

ותאמין לי שיש כאן אנשים מנוסים בתוכנות כאלה ואחרות מכל הסוגים שיודעים להגיד לך מה יציבה יותר ומה יציבה פחות!

עמרי שוסטר 30-05-06 15:29

ציטוט:

נכתב במקור על ידי alex
מה זה קשור לעריכת וידאו?

אני מדבר באופן כללי על תוכנות.

בסך הכול , אני אומר שכדי לבדוק האם התוכנה יציבה או לא אנחנו צריכים יותר מדעתו של אלון אר.

זה שאמרתי שהתוכנה לא יציבה לא קשור בשום דרך למה שאלון אמר, רוב הסיכויים שבאמת המחשב שלו לא מספיק "חזק" לתהליך, אבל אני ראיתי מחשב שמתמודד עם משימות גדולות בהרבה נתקע תחת שימוש של Movie Maker!

Alon.R 30-05-06 15:32

מר אלכס הפנאט,
אם היית מצליח לפתוח את ראשך ולהרחיב קצת אופקים אולי היה נכנס לך קצת שכל למוח.

אני לא רואה שום יעילות בmovie maker אם היא לא מותאמת למעבד אינטל פנטיום 4, ו512 * 2 זיכרון מטמון.

מלבד זאת שהמחשב אפילו לא הראה סימנים של עומס לפני שהוא נתקע, פשוט נתקע, סתם ככה... כמו ששוסטר פה אומר, בעוד שביישומים הרבה יותר גדולים מבחינת ביזבוז משאבים לא נתקעים.

אבל אל דאגה אלכסנדר, כולם בהוסטס כבר הבינו את הקו צר המחשבה שלך, מיקרוסופט - מעולה.
השאר - לא.

במילה אחת נסכם את כל ההודעות שלך: חה.

עמרי שוסטר 30-05-06 15:34

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Alon.R
מר אלכס הפנאט,

אני לא רואה שום יעילות בmovie maker אם היא לא מותאמת למעבד אינטל פנטיום 4, ו512 * 2 זיכרון מטמון.

מלבד זאת שהמחשב אפילו לא הראה סימנים של עומס לפני שהוא נתקע, פשוט נתקע, סתם ככה... כמו ששוסטר פה אומר, בעוד שביישומים הרבה יותר גדולים מבחינת ביזבוז משאבים לא נתקעים.

אבל אל דאגה אלכסנדר, כולם בהוסטס כבר הבינו את הקו צר המחשבה שלך, מיקרוסופט - מעולה.
השאר - לא.

למען האמת בלי קשר לזיכרון מעבדי P4 לא ממש "מעולים" לעריכת וידאו... |:
לקודד סרט נורמלי לוקח מספר שעות על P4. B-)

Alon.R 30-05-06 15:36

ציטוט:

נכתב במקור על ידי עומרי שוסטר
למען האמת בלי קשר לזיכרון מעבדי P4 לא ממש "מעולים" לעריכת וידאו... |:
לקודד סרט נורמלי לוקח מספר שעות על P4. B-)

עומרי, אני עבדתי עם מחשב יותר חלש, P4 ו256 מטמון, ערכתי בפריימר וידאו ולא רק שזה לא נתקע אחרי הרבה יותר מ3 שעות (שבהם עבדתי עם movie maker) זה גם היה מהיר יחסית.

אה וכבר ציינתי שהסרט (סרטון...) שיצרתי בmovie maker הוא באורך של 2:10 שניות?

בכל אופן, אלכס אם זה מה שאתה אומר... שכל מי שיש לו מחשב חלש יותר מהמחשב שלי שישתמש במוצרים אחרים ממייקרוסופט אז כבר זה נראה כמו ניגוד אינטרסים...

alex 30-05-06 15:45

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Alon.R
עומרי, אני עבדתי עם מחשב יותר חלש, P4 ו256 מטמון, ערכתי בפריימר וידאו ולא רק שזה לא נתקע אחרי הרבה יותר מ3 שעות (שבהם עבדתי עם movie maker) זה גם היה מהיר יחסית.

אה וכבר ציינתי שהסרט (סרטון...) שיצרתי בmovie maker הוא באורך של 2:10 שניות?

בכל אופן, אלכס אם זה מה שאתה אומר... שכל מי שיש לו מחשב חלש יותר מהמחשב שלי שישתמש במוצרים אחרים ממייקרוסופט אז כבר זה נראה כמו ניגוד אינטרסים...

זה לא מה שאמרתי, זה מה שאתה הסקת.

מה שאמרתי הוא, שלכל מוצר שבא בנוסף למערכת הפעלה יש תיעוד משלו ואם המחשב שלך אינו עומד בדרישות המערכת לא מומלץ להשתמש במוצר כי בכול מקרה האחריות לא תקפה לגביו.

מעולם לא אמרתי שלא להשתמש במוצרי מיקרוספוט מה שאמרתי הוא שיש להשתמש במוצרים שמתאימים לדרישות המערכת שלך.

בהצלחה.

Alm 30-05-06 15:52

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Alon.R
מר אלכס הפנאט,

השאר - לא.

"פאנט", "קצת שכל למוח" = טיפש, התבטאות בצורה אחרת אבל פוגעת...
מתחרז יפה עם אזהרה לא?
אתה פותח האשכול, לא מוכן לקבל דעות אחרות? סבבה יפה מאוד - נעול!
ויש לך אזהרה כמובן.

כמו כן אלכס היקר, גם לך יש אזהרה:
"על זה אומרים "אין שכל אין דאגות" במקום לחפש מי אשם בכשלונות שלך אולי תחטט בתוך הראש לקצת שכל."
ביוטיים כאלה מפתחים מריבות כמו הוצג כאן ואינם מתקבלים על הדעת, שלא יחזור על עצמו בבקשה.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:39.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ