![]() |
10,000 פלאיירים יצאו היום=)) PraSMS
אהלן,
היום הוצאנו בבוקר 10,000 פלייארים של פרסאמס!! (pRasms.com). אני ממש אהבתי את הפלייאר, ראיתי אותו במחשב וכד' לא ממש יצא יפה אבל שהדפיסו יצא פצצה לפי דעתי. =)) בימים הקרובים, העובדים שפועלים איתי יחולקו את זה ברחבי הארץ :O תמונות? אני יצלם ויתן לכם :P אין לי פה מצלמה יש לי עוד 5,000 במשרד אז אני יארגן צילום. בקרוב מאוד-משרד חדש+פקס+טלפון-יהיה הפתעה איתו :P משרדנו ממוקמים ברחוב המכבים 128 בני ברק קומה 1 תגידו לי מזל"ט יהיה טוב |קורץ| |
מזל טוב, אבל זה לא מתאים יותר להכרזות?
|
מזל טוב אחי,ידעתי שתצליח :).
|
אמ...
זה לא נראה לי דווקא אלמוג. למראות שזה נושא שקשור גם לפה וגם לפה. ראיתי משהו שפתח פעם ולא אמרו כלום אז פתחתי פה. ותודה רבה בקרוב אצלך :P |
רק תקווה שלא יפעלו עלייך הורים מעוצבנים ...
כי אני מאמין שלכל אחד פה יש פלאפון ... ויש פה המון שבקושי משתמשים בו אז אחרי חשבונות של 20 ו-30 שקל פתאום יביאו 150 ... ויותר . |
ציטוט:
בעיה של הילד . מה הם יגידו לו לסגור את השירות ? זכותו לעשות את השירות ואף אחד לא מחוייב להשתמש בו .. |
יפה, מחכה לסריקה. איך אתה מפיץ אותם? איך אתה דואג שזה יגיע לקהל היעד?
|
אתה יודע שאתר לך לא עובד?
|
בדקת עם עו"ד שהכל חוקי וכו'?
נשמע כמו הגרלות... לא? לא בדקתי את הכל ממבט בתנאי השימוש סמס באמת עולה עלות שליחת SMS 10 ₪. ?!?! אתה מציין את זה בפלייאר? שידעו כמה עולה להם? כי אני הנחתי שיעלה לי שקל בעמוד הראשי רשום : "אינו שירות " התכוונת ל "הינו שירות" |
יש לנו כמה עובדים שפועלים, אנחנו מנסים להיכנס לקהל היעד שלנו בעיקרון.
בנתיים חילקו כמה מאות. אני מחר מחרתיים מביא לכם תמונה אש : ))) בקרוב גם כרטיסי ביקור :O אני יודע: הינו אמרו לי כמה אין לי זמן עכשיו לשנות אבל בכל מקרה, כמובן שכתוב ע"פ תנאי השימוש. |
בהצלחה עידן..:)
מקווה שתצפה להצלחה גדולה..:) וכמו שאמרו כדי לכתוב שזה עולה 10 שקל... |
בהצלחה שיהיה לך,
אגב בקשר לכמות, אני יודע שאני הייתי פעם אחת אחראי צוות של חלוקת פלאיירים, בשלוש שעות חילקנו 7 אלף פלאיירים. |
מזל טוב עידן!
|
איך אומרים לאט לאט מתקדמים, כרגע 10,000 בקרוב יהיה טוב.
תודה רבה לכולם =) |
בהצלחה עידן... =]
|
בהצלחה עידן, תמיד הייתה בנאדם שאוהב להשקיע בדברים :)
בהצלחה, ואם אתה צריך עזרה לחלק פלאיירים בדימונה, אני פה:) ירין . |
מזל טוב :)
אבל זה ביזבוז כסף רציני,אתרים צריך לפרסם באינטרנט ולא ברחוב. |
כל עוד זה ליעד המתאים אז זה לא בזבוז אלא השקעה...
ובקשר לפרסום של אתרים נעשה באינטרנט... סלח לי אבל אלו שטויות! אם אתה מפרסם בטלוויזיה זה לא אומר שאתה מפרסם באינטרנט ואתה מביא לאתר שלך פירסום אטרקטיבי ביותר. |
בהצלחה!
אגב, כמה זה עלה לך? |
ציטוט:
הוא פשוט מחפש שאנשים ישלחו SMS . ואפשר לעשות את זה גם בלי קשר לאתר ... ואני מקווה שרשום בגדול מאוד שה-SMS עולה 10 שקל ... כי אתה לא מצפה שכל האנשים ברחוב יכנסו לאתר לברר . אבל רעיון טוב, אנשים יכולים להרים מהרצפה ולשלוח ישר ... |
בהצלחה לך עידן אם אתה רוצה אני גר בקרית אתא אני אשמח לעזור לך בחילוק או בכל דבר אחר
|
מזל טוב.
בהצלחה. |
ציטוט:
אז בוא נחשב את זה(בהנחה שהפלייר מחולק למטרת כניסות לאתר) נגיד יש 500 פליירים,בוא נגיד ש 200 מהם מי שיקבל אותם יעבור בריפרוף במצב הטוב ובמצב הסביר פשוט ישר יזרוק אותם מה-300 שנותרנו אני בטוח שגג 100 יזכרו את הכתובת ויכנסו שוב פעם לאתר ומה 100 מקסימום 10 ישלחו הודעה אז לא יותר חכם לפרסם את זה באתר שצריך רק לילחוץ על קליק וזהו? |
ציטוט:
אני מאמין שרשום על זה כבר את מה שרשום באתר !!! "שלח SMS למס' XXXX אם יצא לך YYY/YYY/YYY זכית ב-ZZZZZ" בלי קשר לאתר !!! אולי בקטן בצד אפשר לרשום "לעוד פרטים : www.blabla.co.il" אנשים שלא יודעים מזה מחשב יוכלו להשתתף ... וזה עדיף . |
ציטוט:
|
ציטוט:
אז למה אתה מגיב אם אתה יודע שזאת לא הכוונה ? רשמו לך לפני ... שזה לא למטרה הזאת . |
לדעתי בזבוז כסף מיותר.
אני אם הייתי רואה פלייר של אתר הייתי ישר זורק לפח. כמו שאמרו: "אתרים צריך לפרסם באינטרנט ולא ברחוב." אחלה אמרה. תיראה עידן,אני לא מאמן שמישהו יכנס מהפליירים האלה שחילקתה. במקום זה הייתה יכול להשקיע את הכסף בפירסום באתרים גדולים ותאמין לי שזה היה שווה.. בהצלחה :-/ |
ציטוט:
|
בהצלחה!
אפשר לראות צילום של הפלאייר? ואיפה אתם מחלקים? |
בהצלחה אחי!
|
איזה השקעה...מזל טוב אחי!
|
אחי,אם אתה צריך מחלק ברחובות.
דבר איתי,אני משיג לך 2 אנשים,זה יעלה לך 10 שקל :(. אבל כל רחובות יקבלו,כמה שיהיה פעם שעברה חילקנו 12000 פליירים של חנות אחת. קיבלנו 200 שקל. |
בהצלחה עידן!
אני בכל אופן אם הייתי מקבל פלאיר כזה 99 אחוז שהייתי נכנס. |
תשאיר לינק לפלאייר, שנראה במה מדובר.
|
אמרתי מחר מחרתיים אני אביא לך צילום פשוט רק היום קיבלתי בבוקר.
אצלם בקרוב. |
בהצלחה עידן..
|
כמו שאלכס אמר הכי טוב זה לפרסם באינטרנט
אבל אפשר גם ללכת לבתי ספר יסודיים ולחלק לילדים קטנים הם מאמינים לכל שטות שיש להם סיכוי לנצח בהגרלה חח אז הם ישלחו מלא אס אמ אסים וזהו חח מה לכל ילד יש פלאפון היום אפליו לבת דודה שלי בכתה ב' כבר יש לי היה רק כתה ו' או ז' |: |
יפה יפה.
רק אני מקווה שכמו שאמרו פה הרבה שעשית כוכבית קטנה למטה וכתבת "עלות שליחת ההודעה הינה 10 שקלים להודעה בודדת". אם לא כתבת כזה דבר אתה בצרות. |
אני חושב שאתם מדבירם שטויות בכמויות.
הוא השקיע במשהו טוב החשיבה נידפקה טיפה כי לא עוברים ברחוב ומחלקים לאנשים שאחרי חצי דקה יזרקו את זה על הריצפה כמוני :) צריך לעבור דלת דלת ולשים מתחת לדלת או על הידית, ככה הכי טוב וככה זה גם לא מתבזבז כל כך מהר. שיהיה בהצלחה שמח שאתה לוקח את זה ברצינות. |
ציטוט:
פלייר קטן יותר קל .. בכל מקרה, שתוכל תציג פה את הפלייר שנראה בדיוק במה מדובר, ואם אתה צריך חלוקה בחיפה צור קשר.. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:55. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ