![]() |
בהצלחה לכל הנבחנים מחר בבגברות במחשבים!
בהצלחה לכולם!
אני מאמין שהרבה מפה ניגשים לבגרות מחר במחשבים.|winky| |שריף| |
באיזה שעה זה מישהו יודע ?
|
ציטוט:
ו י - מ 12 עד 3 נדמה לי או עד 3 וחצי - 2 יחידות, ו מ 4 עד 6 זה יחידה אחת. - זה של מדעי המחשב, מה שאני יודע. |
בהצלחה לכולם!
מושיק עלה ותצליח חחח:) |
מ 12 לכיתות י', בהצלחה אני ניגש בתקווה לעבור ולא לעבור מגמה שנה הבאה.
|
אני חושב שהבגרות ב12 וחצי לכיתות י'.
חחח ניר בהצלחה ושלא תירד מגמה :) אני ניגש עם מגן 91 נקווה לקבל יותר בעזרת השם. בהצלחה לכולם! |
מגן 49, ניגש 65,
שינו את זה ל 12 גם לי הודיעו בהתחלה 12 וחצי, לפי מה שאני יודע שינו ל 12 |
הינה בדקתי עכשיו באתר של משרד החינוך
תראה http://www.education.gov.il/luach_er...EruimRashi.asp כנס שם לתאריך של הבגרות - 17.5 |
בהצלחה לכולם!
הדרך הטובה להצליח זה לעשות את הבגרויות שהיו שנה שעברה ולהביא אותם לבחינה. רוב הסיכויים שלפחות 80 אחוז מהבחינה נרשמה מחדש עם נתונים שונים סך הכל. |
הבגרות ב12 וחצי עד שלוש וחצי.
חברים זה לא הולך לפי מי בכיתה י' ומי ביא'. זה הכל תלוי בבית ספר ולאיזה טופס הוא מגיש אתכם. בכל מקרה, הבית ספר שלי מלמד ברמה של 5 יח"ל. 1 זה פרוייקט בתיכנות אתרים, הוצאתי 100 אגב=] היה קל, שוב תודה לאלעד שאם לא הוא לא הייתי יודע שצריך לתת הרשאות לתיקיה במחשב, כי המורה לא ידעה את זה :P ועוד 4 בשפת C. השנה אני בסה"כ עושה 3 יח"ל במחשבים. מחר עוד 2. מקווה לטוב, 70 יספיק לי. |
אני נגש עם מגן 90:)
בבית ספר שלי עושים שכבה י' ב4 תבחינה חחחח שזה אני:( וב12 יא' זה מה שאני יודע ואצלנו זה 5 יחידות פסקל... |
בהצלחה!
מישומה אצלנו זה ב יא יב.. |
בדיוק אני במסלול של ה 5 4 C ואחד בניית אתרים, כאשר מחר 2 יח"ל שנה הבאה עוד 2 יח"ל ושנה שלישית 1 יח"ל
|
אצלנו זה 5 C..
ואני מתכוון להוסיף שנה הבאה עוד 4 בנית אתרים(המקסימום שהבית-ספר העלוב שלי מאפשר) |
תגיד תודה שזה מה שמאפשרים לכם סעמק =/
|
תודה, מגן 95
|
ציטוט:
|
תודה!
אני נגשת היום ל2 יח' פסקל(בעע)..יש לי ציון הגשה 95 הבגרות הזאת הולכת להיות קלה! |
יאללה עוד פחות משעתיים הבגרות :\
שיהיה בהצלחה לכולם! ספרו איך הייתה הבגרות שתחזרו :) |
ציטוט:
המגן השנתי מורכב מהציון של שתי המחציות, שבשנייהם הסופי שלי הוא 95. המומצע של 95, ו-95 הוא 95. |
סיימתי =]
עשיתי את 1-5 בלי בעיות 7 רק סעיף א' . 8 כולו. וזהו =] לא היה לי ראש להתחיל להבין מה 9 או 10 רוצים מהחיים שלי ו6 היה נראה לי מסובך מידי =] בעיקרון השאלות היו מצחיקות מאוד =] |
סיימתי :S
היה נחמד לא יותר :S 1-5 עם טעות כנראה ב 1 לפי מה שאמרו לי יצא 3126 ולי יצא 912. 6,7 אם אנלא טועה וחלק קטן מן 10 |
1 באמת יוצא ל3126..
|
למה לעזאזל אתם עושים רק חצאי שאלות חח :D
זה היה מבחן בגרות ממש ממש ממש קל!! עשיתי את כל השאלות 1-5 6,7,9 בשאלה 4 שהיה שגיאות נכון היו 2 שגיאות? :X 1. היה רשום שחובה לקלוט מספר אחד לפחות חיובי אז היה צריך לתקן שחייב לקלוט מספר חיובי אחרת זה היה מדלג על הלולאה ומחלק ב 0 - כי ה COUNT היה מאופס ואסור לחלק ב 0 אחרת יש שגיאה. 2. בהדפסה זה היה sum/num וזה אמור להיות sum/count אני צודק? :S |
ציטוט:
ה2 שצינת. 1 זה לא בעיה, אתה פשוט מניח שנקלט לפחות מספר אחד מתאים B-) שאלה 5, הלא נכון זה השני הראשון נכון והשלישי נכון. בראשון הוא מחזיר 0 בשלישי הוא מחזיר אחת, אפס, אפס, אפס. אני צודק? |
ציטוט:
אין צורך לבדוק את תקינות הקלט. אז הנחתי שצריך :X |
זה היה קלללללללל
עשיתי 1-5,6,7,10 בעעע ב5 בשלישי שחכתי אפס אחד...:S |
היה רשום שיש להניח כי מס' אחד חיובי סביר להניח שהם לא עובדים עלייך, לא צריך להתחכם מה שרואים
זה מה יש |
ציטוט:
היה רשום: "חובה לקלוט לפחות מספר אחד חיובי" |
אה ובתרגיל האחר יוצא count=2 אז n-2=3 זה הפלט, בסוף הסעיף המערך נראה 20 -1 -1 -1 2
וסעיף ב' כדי שייצא count=5 עושים את המערך שכחתי משהו 20 10 8 7 2 |
ציטוט:
כן יוצא n-2=3 והמערך אחרי השינוי לא יוצא כמו שאתה אמרת, פשוט היה צריך לעשות שם פחות אחד, אז היה מקום שהיה 17 צריך לשנות אותו ל16.. וכן המערך המתוקן זה מה שאתה אמרת בערך=] עוד מעט בטח בנענע יפרסמו ת'תשובות.. |
מה? לי יצא count = 3
כלומר n-count = 2 ומה זאתאומרת לשנות מ-17 ל- 16? זה לא היה a[i]= a[i]-1 זה היה a[i] = -1 כלומר מחליפים את המספר ב - 1- ולא מוריד 1. |
ציטוט:
הרסת לי ת'יום עכשיו ;-( |
מה שלומכם =] ?
1-5 עשיתי הכל. ריכוז תשובות: טבלת מעקב בשאלה 1: 3126, בשאלה 2 עם ה-WHILE יוצא: מינוס 2. אחרי שמשנים את זה ל-IF יוצא 6. שאלה 4: לתקן במקום num ל-count (בחילוק ב-writlen). בשאלה 5: i - תקין והפלט 0. ii - לא תקין כי לא שלחו פרמטרים. iii - תקין ויוצא: 1,0,0 פרק 2 : 6,7. פרק 3 : 10 |
בעעעע לא עשיתי נכון ב4....:S
השאר בסדר |
פתרון שאלה 3 :
קוד:
sum:=0; |
ציטוט:
קוד:
sum=0; |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם אני לא טועה בפסקל אין ++ :X |