![]() |
עבודה עם sms
מישהו יכול ואלי לתת כיוון או להסביר לי איך עובדים עם sms?
אני יודע שעם GET אבל איך? הרי כל הנתונים נימצאים במקום אחר |
ב"ה
איזו מערכת SMS?(איזה אתר מספק את השירות) |
נראה לי שמדובר על השירות של צרור עידן
|
ציטוט:
|
המערכת שלהם לא כל כך מתקדמת, אתה לא יכול להוסיף נתונים משלך
כלומר אתה חייב לבנות דף אחד רק בשבילם.. www.mysite.com/verifysms.php וזהו..... והמערכת שולחת את הנתונים שלהם כבר.... השאלה היא מה אתה צריך לעשות עם המערכת של ה SMS ? |
אני ניגד רוצה להציג נתונים
מספרי טלפון ששלחו וכדומה איך לבנות מה התוכן של הדף? איך מושכים נתונים מהאתר שלהם? |
ציטוט:
אתה לא מושך נתונים מהאתר שלהם כשמישהו שולח SMS אז המערכת נכנסת לדף שהגדרת במערכת ועל ידי GET היא נותנת לך את כל הפרטים לתוך הדף שלך ככה שהמערכת מעבירה לך את הפרטים, אתה לא צריך למשוך אותם |
ציטוט:
ובמקום שזה שולח אליהם נתונים זה מעביר אותם אלי?! |
כן ואת הכתובת של הדף את מגדיר במערכת שלהם וזהו
עכשיו בסוף של הדף אם הכל בוצע בהצלחה אתה עושה לדוגמא echo "alldone"; ואז אתה מקבל SMS בחזרה לפלאפון שאומר ALLDONE ד"א אסור לך להשתמש בתגים של HTML בתשובה אם יש בעיה אתה מחזיר כתשובה 0 |
ואם שלחו הודעה כלשהי נגיד
רשמו לי הודעה כזאת היי מה קורה ואני רוצה שזה יכנס לטבלה כלשהי איך אני עושה? איך זה קולט את המספר טלפון את ההודעה וכל זה? יש משתנים מיוחדים? |
מצטרף לבקשה, אני צריך שהSMS של השולח עם הפרטים (נניח ID של משתמש) יכנס לי למסד (כאילו העובדה שהוא שלח SMS תיכנס למסד)
|
או קי, בואו נעשה סדר, בפאנל של מיקרופיי אתה מגדיר:
סכום חיוב מילת מפתח (המילה הראשונה בSMS שידעו לאן לנתב את זה, לדוגמא "שרתים") הדף שאליו זה יופנה (לדוגמא:http://asd.com/asd.php) כאשר מישהו שולח לך SMS עם המילה "שרתים", זה מנתב את זה לדף שלך, וזה מגיע לדף בצורה כזאת (אני לא זוכר בדיוק איזה משתנים אז אני ממציא ;) ונראה לי שיש גם עוד משתנים חוץ מהשניים): ובדף asd.php אתה עושה PHP קוד:
בכל מקרה, לכל הגיאונים שחושבים שאפשר לעבוד על זה בכך שפשוט תיכנס לדף בכתובת כזאת, בשביל זה עושים הגנות כמו בדיקת מאיפה הגיע הלינק וכו'.... בהצלחה לכם. |
תותח אני ינסה את זה :)
|
אגב meshuga
זה זמן טוב להגיד שהם החליפו לפני יומיים IP :) כי עברו לחווה של נטוויזן |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:58. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ