הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ארכיון (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=15)
-   -   ISOC, דיון. (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=21472)

Alon.R 09-05-06 11:01

ISOC, דיון.

לי האמת זה כבר נמאס.
יש לי בסביבות ה20 דומיינים אצלהם ולא היה פעם אחת שלא היו בעיות.

נמאס כבר, פנו אליי חברה, אני לא יזכיר את השם שלה פה,
והם החליטו לעבור אליינו להתאחסן על השרת של אסיל, בקיצור היה צריך לחדש את הדומיין,
עכשיו בזק היו רשמו לו את הדומיין, וברוב חוצפתם הם גם לא שמו אימייל שלו בבעלות / באדמין.
ולכן הדרך לא דרך היחידה היא שצריכים לשלוח תצהיר שהוא (בעל החברה) הוא בעל הדומיין.

ביקשתי מISOC לשלוח לו בפקס את התצהיר שהוא יחתום ויפקסס להם בחזרה,
10 פעמים! התקשרתי אליהם כי זה לא נשלח, 10 פעמים לדבריהם נשלח הפקס ו"אין לה תשובה להגיד לי למה זה לא נשלח".

בנתיים, הדומיין נמחק והם לא מוכן לעשות שום דבר בנידון, לי זה כבר נמאס.
כל פעם סיפורים ואגדות איתם.

אני מציע שנקים ארגון נגד ISOC, נפנה לאיגוד העולמי בבקשה לשנות את מה שהולך בISOC, לשבור את המונופול של ISOC ואם לא להקים תחרות בין ISOC בנוגע לדומיינים ישראליים אז שלפחות יורידו את המחירים וישפרו את השירות שלהם, שיבנו פאנל ניהול שלא נצתרך להיות תלויים בשירות הגרוע שלהם!

אני יודע שכנראה לא יתייחסו אלינו אבל חייבים לעלות את הנושא הזה בפניהם.

אפילו עם יש סיכוי קלוש, מה אתם אומרים?

pReDaToR. 09-05-06 11:19

מה שבטוח זה יהיה קשה,
אני מוכן להצטרף ולעזור בכל נושא שאוכל.
(פרטים ליצירת קשר,בחתימה)

-דודי כהן

Alon.R 09-05-06 11:22

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Webitem.co.il
מה שבטוח זה יהיה קשה,
אני מוכן להצטרף ולעזור בכל נושא שאוכל.
(פרטים ליצירת קשר,בחתימה)

-דודי כהן

נוצר קשר.

ColorSense 09-05-06 11:34

אני גם מוכן לעזור בכל מה שאני יכול.
חייבים לטפל בהם כי הם ממש אבל ממש לא נותנים את השירות שמגיע לנו, עכשיו דיברתי אם האחראי בקשר לבעיה שלי: http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=21234

והוא/הם ממש לא מוכנים לעזור לי ואיך שהם מדברים אל הלקוחות שלהם זה משהו.
אני בכיף מוכן לעזור שמישהו יצור קשר איתי אנחנו חייבים לעשות משהו

loading 09-05-06 12:15

כמה רוח כמה רעש...
תחזירו את הסרט.

Ori The Man 09-05-06 12:17

מוכן לעזור!
באמת צריך לעשות משהו בעניין
הם תופסים תחת ביגלל שהם היחידים שאפשר לקנות מהם דומיין ישראלי
ביגלל זה אי אפשר להגיד להם אם לא.. אני ילך ל..

Virtual NET 09-05-06 12:27

טל - למה לצאת מהסרט? אתה חושב שאי אפשר לעשות שום דבר נגדם?
המחירים שלהם זה באמת דבר שלא להאמין, בגלל שאין להם מתחרים הם מרשים לעצמם לשחק בלקוחות ולדפוק תנאים שמתאימים לצרכים שלהם ולא לצרכים של הלקוחות.
עזבו שהמחיר לעומת דומיין עולמי למשל הוא פי כמה וכמה, קודם שישפרו את התמיכה שלהם.
ממש צריך להתלונן עליהם ולהזיז דברים, אם יהיו להם מתחרים אני בטוח שנראה שינוי, בטוח.

אולי מישהו יוכל לבקש מ-YNET לבדוק את הנושא? הייתה להם כתבה לא מזמן על המחירים היקרים של איחסון האתרים בארץ..

Ori The Man 09-05-06 12:31

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Virtual NET
המחירים שלהם זה באמת דבר שלא להאמין, בגלל שאין להם מתחרים הם מרשים לעצמם לשחק בלקוחות ולדפוק תנאים שמתאימים לצרכים שלהם ולא לצרכים של הלקוחות.
עזבו שהמחיר לעומת דומיין עולמי למשל הוא פי כמה וכמה, קודם שישפרו את התמיכה שלהם.
ממש צריך להתלונן עליהם ולהזיז דברים, אם יהיו להם מתחרים אני בטוח שנראה שינוי, בטוח.

:) מה שאמרתי
צריך לעשות להם תמוות עד שיבינו שאנחנו אלה שקונים והם צריכים לשרת אותנו

loading 09-05-06 12:34

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Virtual NET

Virtual NET,
אתה הלכת ובדקת מה המחירים של דומיינים במדינות אחרות? (תתפלא, המחירים אפילו יותר יקרים).

דבר שני,
למה אתם חושבים שהאיגוד העולמי יסתכל בכלל לכיוון של כמה ילדים בני 17-15 שהאיגוד פגע בהם או לא הביא להם שירות טוב? (אני בחיים לא נתקלתי בבעיה עם האיגוד אז אני לא יודע על מה אתם מדברים).

דבר שלישי,
אתם בכלל מסוגלים להחזיק עסק כזה? מה אתם חושבים שזה חברת אחסון בהוסטס שנפתחת ואחרי שבוע נסגרת?

אין לי שום דבר נגדכם פשוט תפסיקו לעלות רעיונות טיפשיים שיגרמו לאנשים לצחוק עליכם.

----
אני מצדיק אתכם רק בעניין אחד, שהמערכת של ההרשמה מאוד בעייתי ולא חדישה ולכן יש עיכוב מיותר לחלוטין ברישום הדומיינים. אבל בכללי הם עושים את העבודה שלהם ואם אתה שואל אותם שאלות רציניות הם עונים לך בצורה מקצועית ומפורטת.

Ori The Man 09-05-06 12:37

ציטוט:

נכתב במקור על ידי loading
Virtual NET,
אתה הלכת ובדקת מה המחירים של דומיינים במדינות אחרות? (תתפלא, המחירים אפילו יותר יקרים).

דבר שני,
למה אתם חושבים שהאיגוד העולמי יסתכל בכלל לכיוון של כמה ילדים בני 17-15 שהאיגוד פגע בהם או לא הביא להם שירות טוב? (אני בחיים לא נתקלתי בבעיה עם האיגוד אז אני לא יודע על מה אתם מדברים).

דבר שלישי,
אתם בכלל מסוגלים להחזיק עסק כזה? מה אתם חושבים שזה חברת אחסון בהוסטס שנפתחת ואחרי שבוע נסגרת?

אין לי שום דבר נגדכם פשוט תפסיקו לעלות רעיונות טיפשיים שיגרמו לאנשים לצחוק עליכם.

----
אני מצדיק אתכם רק בעניין אחד, שהמערכת של ההרשמה מאוד בעייתי ולא חדישה ולכן יש עיכוב מיותר לחלוטין ברישום הדומיינים. אבל בכללי הם עושים את העבודה שלהם ואם אתה שואל אותם שאלות רציניות הם עונים לך בצורה מקצועית ומפורטת.

לא אנחנו
אנשים אחרים
חברה כלשהי שעוסקת בדברים כאלה (למשל גודדי)

Xr0x 09-05-06 12:39

ציטוט:

Virtual NET,

דבר שני,

דבר שלישי,

----

מה שנכון נכון.
אתם פה בהוסטס מספר קטן של לקוחות לא מרוצים, מעבר לכך לא חסר להם לקוחות שכן מרוצים, האיגוד קיים שנים רבות אין סיכוי שתצליחו לשנות משהו, אני אישית לא נתקלתי בבעיות ואני מקווה שאני לא יתקל אבל ככה זה אין מה לעשות, זה מה יש, המחירים סבירים +- בחו"ל המצב לא יותר טוב.
אם לא טוב לכם אל תקנו, השינוי היחיד שאפשר לעשות זה פשוט לא לקנות מהם אם זה כל כך נורא ואז הם יבינו לבד את הטעויות, אבל שוב, זוהיא סבירות קטנה.

Homie 09-05-06 13:50

אני תמיד אמרתי, ניסיון לא תמיד הופך לכישלון.

בו ננסה, אני תמיד מוכן - אם באמת ניהיה קבוצה של 50 משתמשים, יש סיכוי שנוכל לקחת כמה פעמים צומת ליבם של האיגוד ואז אולי יהיה שינוי בתמיכה, המחיר ככל הנראה ישאר כך.

Alter 09-05-06 14:04

אני רוצה להגיד משהו רק לגבי המחיר...
הוא לא יקר, הוא סביר מאוד, וטוב מאוד שזה הגובהה שלו.
אם הוא היה נמוך יותר היינו בצרות.

somebody 09-05-06 14:30

המחיר מצויין, השירות גרוע.
אפשר לעשות עצומה.

טל- אם כולם היו אומרים לא לכל דבר ישר, היום לא היו הרבה הרבה דברים.
תמיד אפשר לנסות.
ולידיעתך הבני 15-17 האלה הם דור העתיד, עוד מעט הם אלו שיקנו את הדומיין ואפילו עכשיו הם אלו שקונים את הדומיין מ ISOC ישראל.
ככה שהגיל ממש לא משנה.
אפשר לארגן משהו כזה, צריך להפיל להם את המונפול.
השאלה היא כיצד?
זאת אומרת האם יש אפשרות לפתוח חברות כמו גדודי וכל אלו רק לדומיין ישראלי, שיהיה באפשרותם לספק דומיין שראלי וכו..
צריך לאסוף חומר לפני הכל.

Omer 09-05-06 14:34

אתם חושבים שהארגון העולמי ייתייחס אליכם? תנסו
אתם חושבים שכמה ילדים שסבלו מהשירות שם יהיו אמינים בעיני הארגון העולמי? תנסו
אתם חושבים שתוכלו להפיל אותם? תנסו
אתם חושבים שתצליחו לנהל עסק כזה? תנסו
אם כן, אתם חושבים שתצליחו לשרוד הרבה זמן? תנסו

אני ממש בספק.
אבל בהצלחה

Virtual NET 09-05-06 14:42

אני לא יודע מה קו המחשבה של אנשים אחרים פה אבל אני לא מתכוון להתמרד נגד הסמכות של הארגון הזה, אני רק רוצה שהארגון ישפר את השירות שלו.
אני ממש אבל ממש לא מתכוון לנסות ולפתוח איזה עסק מתחרה.

אני אישית ממש לא מעוניין להפיל אותם, שלא נדבר על זה שלא אני ואף אחד מפה לא יכול :)

אני רק רוצה לפנות למישהו בעל סמכות, שיברר את העניין, שיתן לנו פרטים למה השירות כזה גרוע והאם אפשר לשפר אותו..

meshuga 09-05-06 14:54

דווקא אני אהבתי את ההצעה של אולי איזה תחקיר YNET...זה אולי ישפיע עליהם מאוד...או אולי משרד התקשורת יתערב קצת...אני בטוח שבסופו של דבר הוא הקובע.

somebody 09-05-06 15:15

ציטוט:

נכתב במקור על ידי meshuga
דווקא אני אהבתי את ההצעה של אולי איזה תחקיר YNET...זה אולי ישפיע עליהם מאוד...או אולי משרד התקשורת יתערב קצת...אני בטוח שבסופו של דבר הוא הקובע.

אפשר לנסות להפעיל את YNET, הם אוהבים כאלה דברים.;)

Omer 09-05-06 15:23

הם לא יעזרו לכם מהסיבה הפשוטה שכרגע אין גוף אחר שיכול לנהל עסק שכזה
וזו הסיבה העיקרית שמשרד התקשורת לא מתערב, תיהיו בטוחים שהוא מודע למצב..הוא מקבל מדי יום לפחות כמה וכמה תלונות לגבי ISOC.
מסקנה? פשוט מאוד, com/net, יותר זול, יותר יעיל, יותר בטוח.

Alon.R 09-05-06 15:27

כל מי שלרגע חושב שמה שבאתי פה להגיד זה בואו נפתח ביחד עסק שימכור גם שמות מתחם תחת סיומת .il שיכניס את ההבהרה הבאה טוב לראש:

המטרה העיקרית ברעיון שלי היא שיקום עוד ארגון נפרד מISOC-IL, שיתחרה בהם, תחרות = הורדת מחירים + שיפור השירות.

אני לא אומר שזה יהיה קל, אבל שווה לנסות אם נכשל אח"כ אולי נבנה את הבסיס לבאים שינסו.

אסור להמעיט בערכם של הצרכנים, עלה לי רעיון לפנות ל"אמון" ארגון צרכנות ישראלי, אם אני לא טועה ככה קוראים לו, אולי הוא יוכל לעזור לנו.

אני יעשה עצומה שכל מי שמסכים יוסיף את שמו, עם זה נתחיל לדבר עם ICANN וISOC העולמי, אני מאוד מקווה שהם יתייחסו לכך ברצינות.

וטל, סלח לי אם אני פוגע בכבודך, אבל אני לא יתייחס לבן אדם שמכליל על פי הגיל.

סלח לי על חוסר הצניעות, אבל גיל צעיר זה לאו דווקא דבר רע.

וXr0x
"אם לא טוב לכם אל תקנו, השינוי היחיד שאפשר לעשות זה פשוט לא לקנות מהם אם זה כל כך נורא ואז הם יבינו לבד את הטעויות, אבל שוב, זוהיא סבירות קטנה."

אני כישראלי, יש לי זכות לקנות דומיין ישראלי.
ולקבל שירות טוב.
ולקבל מחיר הוגן!

עם כל הכבוד לכל ההצהרות של ISOC-IL שהם מנסים לקדם את נושא האינטרנט בישראל, זה לא נוגע בי, למה? כי הם בעצמם מרשים לעצמם לתת מחירים מופקעים ושירות חרא, ארגון כזה אם הוא לא היה פועל באינטרנט בעיקר סביר להניח שכבר היו עושים משהו בנידון.

MoshikB 09-05-06 16:08

צודק במאה אחוז.
בדיוק עכשיו יש לי בעיה.
אני התקשרתי אליהם (יום רביעי הזמנתי דומיין ועד עכשיו לא התעדכן), קודם שלחתי להם מייל - והם עברו שהם מעבירים אותי... סתם חרטטו עליי, אז התקשרתי אליהם היום, אמרתי להם למה הם לא אישרו את ההזמנה שלי? - הם ענו שרשמתי באימייל של בעל הדומיין, את הדומיין של האדמין, נו אז מה?
בגלל זה מבטלים הזמנה של דומיין? תראו איזה תירוץ מסריח.
בקיצור עכשיו הזמנתי שוב עם אימייל אחר, מקווה שלא יהיו בעיות.

ד"א אני מעוניין לעזור\להצטרף לכל דבר שקשור לכך.

nofh 09-05-06 16:30

אוי...באמת?
חשבתי שזה יהיה האתר הכי אמין והכי בטוח.....
אני קונה מהם עכשיו דומין..אתם אומרים כדאי לחכות שישפרו את השירות ורק אז לקנות.?
פשוט עברתי מהרסילר שלי לשרת יעודי סוס(דואל קאסון 3.06) והחלפתי את העיצוב למשהו תותח ולכבוד השרת היעודי אני מעוניין לעבור לדומין ישראלי...(אני גם נרשם במע"מ על שמי ולא כמו שיש עכשיו על שם אבא שלי)
אז מה אתם אומרים.?
אני קונה היום ככל הנראה......אני גם מוכן לעזור איכשהוא....אם זה אכן ישתפר זה יהיה מעולה!

Xr0x 09-05-06 16:40

URL="http://www.hosts.co.il/forums/member.php?u=320"]Xr0x[/URL][/SIZE]
"אם לא טוב לכם אל תקנו, השינוי היחיד שאפשר לעשות זה פשוט לא לקנות מהם אם זה כל כך נורא ואז הם יבינו לבד את הטעויות, אבל שוב, זוהיא סבירות קטנה."

אני כישראלי, יש לי זכות לקנות דומיין ישראלי.
ולקבל שירות טוב.
ולקבל מחיר הוגן!

עם כל הכבוד לכל ההצהרות של ISOC-IL שהם מנסים לקדם את נושא האינטרנט בישראל, זה לא נוגע בי, למה? כי הם בעצמם מרשים לעצמם לתת מחירים מופקעים ושירות חרא, ארגון כזה אם הוא לא היה פועל באינטרנט בעיקר סביר להניח שכבר היו עושים משהו בנידון.[/QUOTE]

חס וחלילה שלא תחשוב לרגע שאני לא מצדיק אותך!
אני כלקוח כרגע וכמובן שגם בעתיד אני יקנה עוד אני מצפה לשרות טוב יותר, זה ברור, אני רק התכוונתי שחבל על המאמץ, עכשיו שראיתי שאתם רוצים להפעיל את ynet אולי יש איזושהיא תקווה, אני בגדול בעד אין לי כל בעיה לעזור לך.
רק הסברתי לך שאנחנו כקבוצה לא נוכל לבד להשתלט על כל העניין

AlonMi 09-05-06 16:43

אלוני, אני אסביר לך כמה דברים קטנים:
"אין חכם כבעל ניסיון" - משפט מוכר לך? :)
הבעיה היא - שלך אין ניסיון אחי. 3-4 שנים באינטרנט שמתוכם 2-3 בפורומים זה לא נחשב ניסיון.
מה גם, שאתה לא מבין בעוד צד מאוד חשוב - הצד העיסקי והמחשבה מאחורי מודל עיסקי.
אני אסביר:
בישראל חיים 7 מיליון אנשים, מתוכם 2-3 מיליון גולשים באינטרנט, נהיה קיצוניים ונגיד שמתוכם 100 אלף הם בעלי אתר או מעוניינים להיות בעלי אתר. מכאן, אתה פונה לקהל יעד שהוא סך הכל 100 אלף איש. מתוכם - כמה יקנו דומיין?? תוצאה שדווחה מהאיגוד: 77 אלף דומיינים נקנו.
עכשיו, בעולם, חיים 7 מיליארד! אנשים. תעשה את אותו החישוב, ותבין מהר מאוד - מה ההפרשים בכמויות ומהי הסיבה שאיגוד האינטרנט הישראלי נאלץ למכור במחיר שהוא גבוה פי 5 מהמחיר של דומיין עולמי. מכאן תבין - המחיר שלהם מצוין.

אבל.................... אם אתה מאמין שאתה צריך לעשות את זה, ואם לא תעשה את זה תרגיש החמצה - הייתי מציע ללכת על זה.

Alon.R 09-05-06 17:36

אלוני...
"ואני לרגע חשבתי שהם באים לקדם את האינטרנט בישראל."
בכל אופן, לשניה לא האמנתי להם.

נגיד, וזה דבר שאני ממש לא מאמין בו, שהם צריכים (חייבים..) להכפיל פי 5 את המחיר מדומיין בינלאומי.

אז איפה ההגיון בלקיחת 260 ש"ח על העברת בעלות?
ועל מחיקת דומיין?

שוב פעם, זה רק מראה עד כמה הם רודפי בצע.

שלא נדבר על השירות ועל כך שאין פאנל ניהול ואנחנו תלויים בשירות הגרוע שלהם.

nofh vbmenu_register("postmenu_233163", true); כל העניין יכול לקחת כמה חודשים ואולי גם למעלה משנה, אני מציע לך להשאיר על דומיין בינלאומי.

A1ex 09-05-06 17:49

אני לא מבין מה אתם בוכים,הנה המחירים באירופה:
ציטוט:

.eu 18.00 €
.at 4.00 €
.be 16.00 €
.cz 50.00 €
.dk 25.00 €
.co.ee 28.00 €
.fr 28.00 €
.de 18.00 €
.gr 38.00 €
.hu 28.00 €
.it 28.00 €
.lv 55.00 €
.li 40.00 €
.lt 60.00 €
.lu 38.00 €
.nl 20.00 €
.pl 68.00 €
.com.pt 68.00 €
.ro 58.00 €
.ru 40.00 €
.sk 38.00 €
.es 18.00 €
.se 48.00 €
.ch 30.00 €
.co.uk 15.00
תיזכרו שזה לשנה.

adielsh 09-05-06 17:52

גם אני סובל כבר כמעט חודש שאני מנסה לשנות dns ולא מצליח אני פשוט לא מקבל את האימל שאני צריך לשלוח בפקס
ולדעתי הכי לפנות כמו שהציעו ל-ynet ודומיו

Alon.R 09-05-06 17:56

אלכס זה תלוי איפה אתה קונה, במקרה של ישראל אתה יכול לקנות רק ממקום אחד - מונופול.

אני בעצמי בדקתי דומיינים של 4 מדינות:
be עולה 79 שקל לשנתיים - בלגיה
de עולה 57 שקל לשנתיים - גרמניה
dk עולה 113 שקל לשנתיים - דנמרק
at עולה 130 שקל לשנתיים - אוסטרליה

כמובן שזה ביורו לשנה, רק הכפלתי את זה בשער מטבע היורו של היום - 5.6601*2

כל מי שמאמין במטרה:
Http://ils.as-il.biz

TalGarty 09-05-06 18:37

אלכס, שים לב שרוב הדומיינים שם הם בעלי שני תווים בלבד!
לעומת זאת, אצלנו זה סיומות Co.il או Org.il.
זה משפיע גם על המחיר, אל תשכח את זה..

דבר נוסף,
אולי 260 זה באמת לא מחיר בשמיים, אבל זה גם לא מחיר זול.
בוא נגיד שרובנו מוכנים להוציא את הסכום הזה, אבל לקבל תמיכה, ולהנות מהשירות כמה שיותר!
במקרה הזה, הדבר הזה פשוט לא קורה! השירות על הפנים.

כמו שאמרתי לך אלון, אני פה בכל מקרה שתצטרך.

Alon.R 09-05-06 18:42

טל, זה שהסיומת היא שני תווים, זה עושה את הדומיין יותר טוב, לא ככה?
והם יותר זולים..

TalGarty 09-05-06 18:45

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Alon.R
טל, זה שהסיומת היא שני תווים, זה עושה את הדומיין יותר טוב, לא ככה?
והם יותר זולים..

בדיוק!
זה הקטע, דומיין יותר טוב = יותר יקר!
רק שבמקרה הזה, זה בדיוק ההפך! הדומיין היותר ארוך, הוא יותר יקר.

A1ex 09-05-06 18:49

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TalGarty
אלכס, שים לב שרוב הדומיינים שם הם בעלי שני תווים בלבד!
לעומת זאת, אצלנו זה סיומות Co.il או Org.il.
זה משפיע גם על המחיר, אל תשכח את זה..

דבר נוסף,
אולי 260 זה באמת לא מחיר בשמיים, אבל זה גם לא מחיר זול.
בוא נגיד שרובנו מוכנים להוציא את הסכום הזה, אבל לקבל תמיכה, ולהנות מהשירות כמה שיותר!
במקרה הזה, הדבר הזה פשוט לא קורה! השירות על הפנים.

כמו שאמרתי לך אלון, אני פה בכל מקרה שתצטרך.

חחח אל דבר שטויות זה לא משנה אם שני אותיות או יותר,זה הדומיין של המדינה
ושלא תחשבו שאני נגדכם :) פשוט לפי דעתי זה מה שיש ואין מה לעשות.

somebody 09-05-06 19:12

שלא יורידו מחירים, המחירים מצוינים, רק צריך שישפרו את התמיכה.
על המחיר אין מה לדבר, הוא מעולה.

התמיכה ירודה ביותר.

The Predator 09-05-06 19:38

על איזה סרט אתם מדברים פה~!?!

השירות והתמיכה של ISOC גועל נפש מגעילה ומשפילה ביותר!

Alon.R 09-05-06 19:50

somebody

לא בשביל אדם ממוצע שרוצה לפתוח אתר, ורוב שמות המתחם הבינלאומיים תפוסים.

Pancher
ולכן רצוי שתתמוך ותחתום על העצומה, http://www.ils.as-il.biz/azoma.php

somebody 09-05-06 20:04

וזה מה שיופי, שלא כל אתר חפר שעולה לרשת יוכל לקנות דומיין ישאלי.
שדומיין ישראלי לא יראה כמו "זבל" ברשת, שבכל חור אפשר למצוא אתרים עם ישראלי, כל אתר הכי קטן ושהולך להסגר עוד שבועיים יהיה עם דומיין ישאלי, שיראה על מקצועיות, זה מה שדומיין ישראלי משדר.
ככה שהמחיר מיצידי שיעלו אותו(;)), אבל התמיכה גרוע.
הם חייבים לשים פאנל.

Alon.R 09-05-06 20:38

ואתה לא חושב ש260 ש"ח זה מסנן לא יעיל?

מילא 100 ש"ח, אני די בטוח שלילדים עם אתרים טיפשיים אין כרטיס אשראי, ואין גם 100 שקל להוציא על .il, או 150 ש"ח..

260 ש"ח זה לגמרי לא בפרופורציה בשביל שילדים לא יקנו.

ומה בנוגע להעברת בעלות ואם אני לא טועה גם במחיקת דומיין צריך לשלם, זה בולשיט אלמוג ההסבר הזה, אין בזה שום הגיון ושום יעילות.

talyigal 09-05-06 21:03

ציטוט:

Virtual NET,

דבר שני,

דבר שלישי,

----

אולי מכיוון שהם תופסים חלק די גדול מהקונים שלהם?!
על זה אתה חשבת?!
שהמחירים ישארו, מצידי שיעלו אפילו!
אבל תמיכה חייבים להעלות, ואני מדבר פה בנושא פאנל שהם חייבים להרים.
אלון פתחת עצומה שזה נחמד...חשבת אולי מי ירים את זה? זה כבר ממש לא משחק ילדים...
במידה ויש לך שאלה בדר"כ הכל בסדר והם עונים ישר...אבל חייבים פאנל, בתכלס נראה לי שהם ישימו בקרוב.
באמת שאין צורך בתחרות בשביל הורדת מחיר מ-260 ל-100, זה כבר ממש לא רציני. חוצ"מ שממש לא תהפכו את הספקית החדשה לפופלרית כל כך בקלות..זה תהליך קשה וערוך כאשר האיגוד כבר ענק וחזק!

Light-Era.Net || Ronen 09-05-06 21:35

ממש מזמן יש לי חשק לשבור את המונופול שלהם.
מוכן להצטרף בכל דקה.

MaorD 09-05-06 21:50

כבר חתמתי בעצומה הזו שלך ...
אני בפנים בכיף .
בכל מקרה כבר התעניינתי בזה בעבר ואני בודק אפשרויות גם בהווה .

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:22.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ