![]() |
חנות מקוונת..
|
לפי מיטב ידיעתי אין כיום מערכות רציניות לחנות שמוכנות, כלומר ללא תשלום.
.net - שפת ASP מתקדמת, נחשבת לטובה ביותר כיום לפי דעתי. PHP - שפה אחרת לגמרי, גם היא מבצעת את העבודה דיי טוב. אבל אין קשר בין השניים. |
לא , אין לי בעיה לשלם.
העיקר שתהיה מערכת רצינית ומאובטחת שהתפעול שלה קל . |
אתה בא כאילו ומבקש מערכת או אומר שאתה רוצה לדעת איך מכינים?
כי אם אתה בא לבקש, זה לא המקום. ואם לא- .net זה בעצם ASP.NET, שפת אינטרנט מתקדמת בWEB מבוססת ASP במקור (וזה הרבה יותר מASP), אין בכלל קשר לPHP שהיא שפה מצויינת לדבר כזה בפני עצמה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
העניין הוא שכאשר מדובר בחנות יכול להיות שעדיף להקים משהו שתפור לפי המאפיינים שאתה רוצה, כי לרוב במערכות המוכנות/חינמיות לא תמצא את כל מה שאתה מחפש. |
אסף יש עוד מערכות, זה בטוח, אבל כמו שאמרת רובן מותאמות כמו מערכות ניהול תוכן (לדוגמא PHPNUKE) לצרכים שהם הכי פופולאריים בקרב הגולשים ויכול להיות שהדרישות שלך הן אחרות לגמרי.
בכל מקרה מצאתי לך אתר אחד, ישראלי, בנוי ב-ASP שמאפשר לפתוח חנות מקוונת (עד כמה שאני זוכר) ועד כמה שאני יודע בחור בשם שחר מהפורום הזה היה שותף לבנייה שלו :) http://www.ios.st/Main/Documents/home.asp?mLanguageId=1 הינה עוד מערכת, עולה כסף אבל שווה לבדוק: http://www.topshop.co.il/ |
אני מחפש המלצות על מערכות טובות לקנות.
|
www.ios.st
בחינם :-) אתה יכול לקבל אתר, שכולל מספר מודולים (כלים), ובהם גם חנות וירטואלית. הנה דוגמא לחנות שנבנתה על המערכת: www.pandp.co.il |
אם אתה מחפש משהו מאובטח ויציב ואמין, יש לך 2 חברות ישראליות לפנות אליהן:
e-shop livedns יש להם כמובן אתרים, פשוט תוסיף co.il ההבדל במחיר הוא ממש קטן, לפי מה שאני זוכר - 5-10 דולר מקס'... לחודש כמובן. מאפשרים לך השכרת חנות או קנייה... עוד מעט המערכת שלנו (פיקסליין) תצא לאור... היא תעלה הרבה פחות, ותאפשר הרבה יותר... :) אבל אני לא ממליץ לך לחכות אם אתה רוצה להתחיל בחודש-חודשיים הקרובים... יש עוד הרבה עבודה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני רואה שהשיחה בטלפון השפיעה עליך חח ציטוט:
כשזה בחינם הקוד פתוח לכל העולם ואשתו ואם אתה לא נמצא עם אצבע על הדופק בנוגע לעדכון המערכת.. אני לא רוצה לדעת מה יהיה עם הנתונים שאתה שומר שם. בדר"כ שאתה קונה מערכת אתה רוצה לקבל גם תמיכה ושדרוג כשצריך. |
קודם כל ברוך הבא :)
עכשיו לחלק החשוב, אם אתה הולך לפתוח חנות עם מערכת מוכנה, תודיע לי מה הכתובת, אני אשמח לקבל את מספרי כרטיסי האשראי של הלקוחות שלך... :\ ASP וPHP שתיהן שפות התכנות של העשור האחרון, ASP לרוב בשימוש אצל החברות הגדולות וPHP אצל הלקוחות הפרטיים (שרתי הLINUX אשר איתם PHP עובד זולים יותר...). אין יותר מדי הבדל, רמת הביצוע דיי זהה. לכל אחד מהם יתרונות שמתקזזים בסוף. ASP.NET עולם אחר, שפות ה.NET הן קצה הטכנולוגיה של תקופה זו. |
ציטוט:
האתר שלך מאוכסן על השרתים שלנו, שם אין לך הגבלה על כמות המוצרים, הקטגוריות וכו' שאתה יכול להכניס. חיוב כ.א יכול לבצע רק עסק שמראה לנו את המסמכים הדרושים (החברות לא מאפשרות לכל אחד לחייב). Eye Soft, לא כ"כ מהר.... |
ציטוט:
אלעד ינאב :-D שים לב שהמערכת לא ניתנת להורדה ישירות, זאת אחת מהמערכות שנותנות לפתוח את האתר על השרת עצמו... אין לך את האפשרות לערוך את קוד המקור למשל.. |
ציטוט:
|
קוד:
עכשיו לחלק החשוב, אם אתה הולך לפתוח חנות עם מערכת מוכנה, תודיע לי מה הכתובת, אני אשמח לקבל את מספרי כרטיסי האשראי של הלקוחות שלך... :\ |
ציטוט:
אני לא מזלזל ! באתר רגיל זה אחלה וכי מומלץ למי שלא מעוניין להשקיע כסף, אבל כאשר אתה מסכן את הכסף של אנשים אחרים, זה חשוב מאוד להתרחק מקוד פתוח ! |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני חושב שאתה צריך לקרוא את התגובה שלי שוב חבוב :P |
כמה שאלות.
איך מתבצע בדיוק תהליך הרכישה ? נגיד שהרמתי אתר , מי כותב את המערכת של הרכישה באשראי ? זה הולך בדרגות \ רמות של אבטחה ? בטח יש תקן ? ואלה השירותים בתשלום שאתם ממליצים ? יש למישו עוד המלצות עם עוד שירותים ? |
ציטוט:
2. אצלנו, המערכת לרכישת בכ.א כבר קיימת ומוכנה, אנחנו נאפשר לך שימוש בה מיד לאחר הצגת מסמכי עוסק מורשה. 3. קצת קשה לכמת אבטחה. בכל אופן, אצלנו, כל הנתונים מאובטחים ב SSL 128 ביט. 4. לא משהו מאד מסודר, יש SSL, אבל זה לא מכסה את הכל. -מה שאמרתי תקף רק לגבי www.ios.st |
ציטוט:
4. אבטחת חנות אלקטרונית זה "קצת" יותר מ SSL ובין הייתר - חלוקת מספרי הכרטיס אשראי לשני חלקים והצפנה בנפרד ושמירה בשני DBים שונים (במידה וזה לא עובר סליקה מידיית) ואני חושב שצריך להיות מאגר רשום במשרד המשפטים. בדיקות אבטחה מחמירות לאתר למניעת XSS ו sql injections למיניהם ואם ה DB של המערכת הוא שיתופי עם עוד כמה עשרות משתמשים זה כבר צריך להדליק נורות אזהרה ללקוח. מה גם, אף אחד לא שש שהקוד מקור יהיה זמין לכולם ציטוט:
כמעט מסיים את החלק הזה במש"ב |קורץ| |
ציטוט:
כל השאר מבוצע אצלנו, בתוספת דברים נוספים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מישהו פה מתכנת ממש בקיא בOSCOMMERCE?
|
ציטוט:
מה אתה צריך? |
בדקתי ב E-SHOP , אמנם המערכת טובה , אבל יקרה לתחזוק.
למישהו יש המלצות על עוד מערכות \ אתרים ? |
ציטוט:
|
חעח הרבה יותר מ10 דולר, שלא נדבר על זה שיש עלות התקנה והכל, ואין ממש טעם בעלות תחזוקה כי ממילא הם לא "מתחזקים" את זה. צריך לעשות רק עלות התקנה.
|
ציטוט:
לדעתי זה כולל איחסון אצלהם, וגם עדכון חופשי של גרסאות, אם הם מעדכנים את המערכת (ואל תשכח שאם אתה נתקע בתפעול, הם אלה שאמורים לעזור לך) |
סליחה, היה לי בראש 50 שקל ולכן אמרתי 10$.
המחיר הוא בסביבות ה-50$. חודשי. מחירון LiveDNS שעליהם אני ממליץ בחום: 50$ שכירות חודשית 200$ התקנה חד פעמית. 90$ תשלום שנתי על SSL 128BIT. *התחייבות לחצי שנה על בסיס תשלום מראש. זה כולל כמובן אחסון הקבצים, תחזוקה וכו'. זה יוצא לך לכל שנה כולל הכל - 890$. |
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:24. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ