![]() |
לא מרגיז אתכם? "דווח"
ראיתי שבזמן האחרון יש תופעה בהוסטס של "שטינקריות"
אני רואה שכל טעות קטנה של משתמש אנשים חייבים לדווח זה נראה כאילו הם מתחנפים אל ההנהלה כאילו למה אתם מדווחים? כדי שאותו משתמש שבטעות פתח אשכול במקום לא נכון יקבל אזהרה וזה יכול אפילו להעיף אותו אפשר לדעתי לדווך אם מקללים אותך או פוגעים בך אבל בישביל סתם לנעול יש מנהלים לכל פורום ויש פקחים ויש מנהלים ראשים אני רואה שאפילו יש בפורום הזהז מנהל אחד שניהיה מנהל רק בגלל שהוא היה תמיד תמיד מדווח אבל כמנהל הוא לא עושה עבודה טובה בכלל (הוא לא עושה כלום) ואני גם לא אוהב לציין שמות אני לא כזה אתם אולי חושבים כמוני?|Rolleyes| |
הם רוצים פשוט לשמור על החוקים סלבה,
הם לא באים לפגוע, חבר שלי עילם מדווח הרבה, אבל הוא עושה בשביל לשמור על החוקים ושיהיה לגולשים יותר כיף לגלוש בפורום הזה, לפעמים זה מעצבן, אבל אין מה לעשות! |
מאוד.. |כועס| מי שעושה משהו לא נכון בטעות ישר דיווח.. פשוט מעצבן השטינקריות הזאת.. אם צריך אז לדווח אבל על כל שטות קטנה :S?..
|
כל אחד עושה למען החוויה העצמית שלו בפורום...
|
אבל לא צריך לעשות את זה
הם לא באמת עושים את זה "לטובת הפורום" אני חושב שצריך לדווח לא על טעויות \צריך לדווח על משהו שקשור אליך ולא לדחוף תאף לכל מקום |
סלביק מצטער, דווח.
חח, זה מרגיז אבל יש הסיבה (או התירוץ, איך שתרצה) לדווחים האלה וזה סדר בפורום. אני אישית לא מבין למה אדם צריך לדווח משהו שלא קשור אליו וזאת טעות קטנה(הודעה לא בפורום המתאים וכ'ו). |
ציטוט:
אם מדווחים אז מדווחים בגלל משהו שקשור אליך |
אף אחד מפה לא רוצה לראות את האיימיל שלי ... 440 הודעות רק מ-HOSTS .
חרפנו אותי ... כאילו אני לא רואה את זה . אני לא נגד זה .. אבל באמת אם אפשר רק במקרים דחופים ולא על כל דבר שאני יראה ממילא !!! |
סתם ילדים קטנים ומעצבנים =/
לך תבין.. |
אמ..
הדיווחים הם דבר חשוב,במינון הנכון :) על כל פיפס - לא צריך לדווח. אבל אכן,אם אתם שמים לב לתופעה אשר חוזרת אצל המשתמש - כמובן שתדווחו! כעיקרון,עבירה על החוקים = עבירה על החוקים. לכן,כל מי שמדווח - זה בסדר גמור. אבל לנסות להבדיל בין נושא שצריך לדווח עליו ובין נושא שאפשר גם בלי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כן אתה, ועוד משהו (עידן צרור). עליכם דברים באשכול קחו לצומת ליבכם. ד"א - זתה זה מדווח על כל פיפס ואם הייתי משועמם הייתי מוצא את כל ההודעות שלך אבל אני לא. עוש משהו - אתם לא חייבים לכתוב "דווח" כל פעם שאתם מדווחים!!! סתם להקפיץ את המונה?!?!?! __ אני איתך סלביק!, פשוט מעצבן! |
אני דווחתי איזה 4 פעמים כל הזמן שלי בהוסטס,
אבל אני לא ידווח יותר רק בגלל המנהלים חחחח,אני אישית יודע מזה לקבל כל היום כמות של מיילים,יש לי פורום שלא נזכיר את שמו,וזה מאוד מעצבן לקבל כל כך הרבה מיילים, לכן הסיבה העיקרית שאני לא ידווח יותר היא רק בגלל כל הספאם שנוצר במיילים,ולא בגלל שאתה רשמת תהודעה הזו,כי באמת?כולנו מנסים לעזור ולקדם את הוסטס למצב שהוא יהיה מעולה ולא לעלות את מונה כמו שחלק פה אומרים |
זה מאוד מציק,
אני ברוך ה' לא עובר על החוקים, אבל יש כאלו שכן, אבל זו לא העבודה של המשתמשים להיות משתפי"ם! |
ציטוט:
אני פשוט לא מתייחס אליך,אם לא שמת לב. אני מבקש ממך יפה לא להגיב לתגובות שלי אם אתה יכול. תודה רבה, יונתן. |
אין מה לעשות , הם חושבים שכך הם יהיו מנהלים או משהו .. נו טוב לך תבין אותם ..
|
ציטוט:
(הוא יכול לרשום בתיאור .. אבל אף אחד לא רושם) ככה שאם באמת זאת הסיבה ... אתם יכולים להפסיק :-/ |
בהנה תרדו מיזה מה הכפת לכם מי מדווח ומי לא אני לא מבין ,לאף שאפשר לדחוף את האף אתם דוחפים?
אנשים רוצים לעזור,אנשים רוצים לעלות תמונה הודעות,לפחות הם מוצאים דרך נכונה לעשות את זה ,ולא כמוכם ,כמו עכשיו על ידי הפתיחה של ההודעה הזאת עשיתם מספיק ספאם,כאילו מה הכאב שלכם בזה שאנשים רוצים לעזור? לחלאס רדו מיזה לפעמים באמת אפשר לחשוב שיש פה גנון של ילדים בני 15 ומטה, די כבר |
ציטוט:
רגע? במידה ואני יצחק עלייך בדווח ואכתוב עלייך שטויות ? אז לא תדעו מי עשה זאת ? |
ציטוט:
ואני לא נטפל אלייך, פשוט אמרתי לך שכל האשכול הזה פונה אלייך ולעידן, אם עדיין לא שמתם לב! ד"א - כל מה שאמרו פה, חנפנים, לקקנים, מעצבנים וכדו'.. - נכון! נ.ב - רק שלא תפנה למנהל ותדווח לו עליי מה שאמרתי לך, כמו עידן צרור. |דמעות| |
האשכול הפך לזירת קרב... Moderators Vs. Users 8-)
|
ציטוט:
דווקא כן ... תנסה ותראה :) |
ציטוט:
|
כל מיש עושה את זה עושה בשביל שיקמו אותו מי צריך את זה
אבל לפעמיים זה עוזר שיש דיווח לפעמים שולחים כאן הודעות לא קשורות.... |
זה לא עניין של לוגים, ברגע שאנו מקבלים את הדיווח אנו רואים מי המדווח וקישור לפרופיל שלו...
אני דווקא בעד דיווחים שדורשים טיפול, ככה זה מפנה את תצומת ליבנו...! ותאמין לי שזה ממש לא קשור לחנפנות להנהלה... אם אתה מתנהג יפה בין אם אתה מדווח ובין אם לא ההנהלה שמה לב. כמובן שדיווחים עוזרים ומתקבלים בברכות ובתודה מצד ההנהלה אל המשתמשים :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
עשית מזה קייטנה.. |
ציטוט:
|
אני מאד שמח שנמאס לך.
בעצם, שהעלה לי הרעיון זה מה שרציתי - שימאס לך. שימאס לו ולך שאתם עוברים על החוקים. אני לא חושב שאף אחד ואף אחד צוות לא צריך לקרוע את התחת שלו (תסלח לי על המילה) בגלל מספר אנשים ש'עוברים על החוקים' בצורה הכי ישירה - וואלה? לא ידעת? יש לך הכל היום למראות עיניך (חוקים, הסברים..ה כ ו ל). שאתה נרשם אתה ממש חותם חוזה, שקראת את התנאים ואתה מסכים להם - מה לא ברור בזה? לא יודע איפה לפרסם? לא ישבנו 3 שעות ויותר כדי להסביר איפה ואיך הפורום עובד. מצטער, אני לא רואה איפה נמאס לך, החוקים והכול פה מאד ברורים, חבר צוות..כמו שהורגלתם לא צריך לשבת וכול היום לבדוק הודעות. מלבד זאת שהוא משתמש והוא רוצה גם להנות, אני לא חושב שהוא צריך לסרוק את כול הפורום. ולכן הדיווח מגיע גם אל האדמין, והמנהלים האחרים (והמפקחים). נמאס לך? קרא את החוקים ופעם אחת איפה לפרסם, אני מבטיח לך שתדע הכול, ולא ידווחו עלייך (ומה שגם, על דברים קטנים לא מקבלים אזהרה). אגב, את הביקורות על המשתמשים בפורום כדאי שתשמרו לעצמכם, אתם לא יודעים להעביר אותה..ואני לא חושב שלעידן או יונתן מגיע יחס כזה, שכן הם עושים זאת רק למען הפורום. אלי. |
אף אחד לא דיווח עלי
לי אישית נמאס אמרתי ממשתמשים שבמקום לומר לאותו משתמש שזה לא הפורום הנכון שולחים מדווחים למנהלים על כל פיפס |
ציטוט:
דיברתי בכלליות. תסתכלו רגע לצד שכול ה3 שנים הללו (או שנה וחצי הללו) למנהלים היה נמאס ולא בצדק, הם היו עובדים ועומלים - אז פתחנו דרך שלמשתמשים שאכפת להם, שיעזרו לנו נגד האלו שעושים הרבה ברדאק. מבחינתי? אני רואה את זה כצעד חיוני למערכת, לא יתכן שבמשך שנה וחצי משתמשים יעשו פה חגיגה, זוהי נורמה לא נכונה - אני מצטער, אבל אני בטוח שאם תסתכל רגע על הצד ההפוך, תבין שהמנהלים או הצוות לא בא לרעת הפורום או לרעת חבר בפורום. הוא בא לטובת הפורום שנתן לו משהו, אבל הוא רוצה להמשיך לקרוא - הוא לא רוצה רק לעבוד ולעבוד ולהיות עובד כל היום. לגיטימי שימאס למספר אנשים על הדיווח, אבל אם הוא לא היה - הכח היה בידי משתמשים שבאו לעשות פה טרור, או יותר נכון, הרבה משתמשים היו מושעים. הינה לכם אופציות חיוניות, הסברים וחוקים איפה שלא תרצו - גם לא לקחת את החוק ליידיים כי זה עובר ליידיים ולטיפול שלנו. איפה רע? איפה באמת מעצבן אותכם? כולנו זוכרים מה היה פה לפני חצי שנה, ט ר ו ר. משתמש היום מודע לכך שהוא 'חתום' על החוקים, והוא מודע לכך שהוא לא יכול להירשם שוב. משתמש מודע לזה שאנחנו מטפלים - והוא לא לוקח את החוק ליידיים, וככה אין פה מריבות בין המשתמשים. הנושא הובהר מבחינתי, או יותר נכון, מיוצר הפרויקט 'משתמשים בואו ועזרו לנו', אני מקווה שכול אחד לקח מפה חלק טוב, ושמחתי שפתחת את הדיון, קיבלתם גם חופש ביטוי ותשובות, שכדאי שתחשבו רגע..איפה זה חיוני ומה ההיתרונות והחסרונות של זה (אני בדקתי, ולפי דעתי יש יותר יתרון שכם יהיו מדווחים). אלי. |
ציטוט:
אני רוצה אותה!!! :-0 חח מוכר אותה בeBay... ;P נראה לי בכלל דני לקח את הכפפה איתו |winky| |
טוב האשכול הזה פוגע באחד מערכי הפורום!
הדיווחים הם עבודה שראויה לשבח אפילו שמדווחים על כל פיפס, כל עוד זה לא מפריע לנו זה לא אמור להפריע לך ובמידה וזה מפריע לך שלח מייל לאלון ב-: forums@shev.com ושם תוכל למצוא מענה מהיר! ולגביי אותו אחד שאמר שעשיתי מזה קייטנה, איך בדיוק? המשתמשים אשר מדווחים רוצים קהילה איכותית ובעזרת הדיווחים ועוד כמה גורמים אנו עושים קהילה כזאת... בהתחלה השארתי את הנושא פתוח כדי לראות לאן הוא הולך... אבל הוא לא הולך לכיוונים הרצויים - נעול. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:57. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ