![]() |
ביקורת נוספת על יאן מלזרטרק
מחוסר מקצועיות ואמינות, כנראה שגם הבן-אדם אוהב לסדר ילדים בני 14(על קצת המזלג).
את הסיפור שלנו שכבר ממושך ארבעה חודשים אתם ודאי מכירים. על הסיפור שדומיין שאמורים לרכוש אותו ביומיים, לא נרכש כבר שלושה חודשים. לפני כשבוע דיברתי איתו ואמרתי לו שיחזיר לי את הכסף - 70 ש"ח שהוא חייב לי. התקשרתי אליו הצפתי אותו בטלפונים כדי שלא יתחמק, בסוף הוא ענה ואמר "סתיו אני עסוק בסדר אני יחזיר לך תכסף נדבר בערב" מאותו ערב עברו כמה ימים שאני מתקשר אליו יום יום והפלאפון שלו פתוח אני מתקשר הוא סוגר תפלאפון או שפשוט מתעלם. אז לפני שאתם בכלל חושבים על לקנות ממנו ומכל חברה שלו(ג'טקום) משהו, כדי שתקראו את האשכולות שפתחתי. יאן תענה לי בטלפון ובפורום כמו גבר אתה צריך להגיד תודה שלא תבעתי אותך ממזמן על חוסר מקצועיות ואמינות. אבל עכשיו אתה גם לא מחזיר לי תכסף, אז חבל כי אתה תשלם הרבה יותר. |
טוב לשמוע,
אם אתה שואל אותי,אני גליתי ששרותי אינטרנט אין דבר כזה משהו אמין ובטוח, אולי אני קצה בורח מהנושא,אבל זה מתקשר. |
את האמת לא יודע,
גם אם תפרסם את זה בהוסטס,אז מה אתה חושב שזה יעשה רושם רע? זהו רק רושם רע, בכל מקרה מקווה שתסתדרו ביניכם. |
טוב לשמוע....
|
לא ממש מוכרת ...
לא שמעתי אליה בעבר, פעם ראשונה שאני שומע אליה, ועוד משהו רע. נקווה שיהיה בסדר. ירין. |
אוקיי,ד"א מה הכינוי שלו בפורום?אף פעם לא שמעתי עלייו..ד"א לתבוע על 70 ש"ח?מה יצא לך מזה באמת..הנסיעה לבית משפט תעלה לך יותר ^^
|
כולכם לא מכירים אותו כי בסה"כ אתם חדשים פה. הוסטס היה קם עוד לפני שלוש שנים אם אני לא טועה זאת הפעם הראשונה שנכנסתי אז לפני שלוש שנים בערך ויאן מלייזרטק היה אחד המובילים בשוק הוא גם ערך תחרויות גיימינג שלפי השמועות ברח עם הפרסים ממנה והוא אמר שיש לו חנות באשדוד וכל מיני דברים נוספים.
|
ציטוט:
|
תסלח לי שאני אומר לך את זה אבל אם אתה לא תובע אותו אתה אידיוט
אין לך מושג בכלל איזה נזק הוא עשה (ומי שלא מכיר את הפרטים שלא יגיב לי) |
מאז שאני פה בהוסטס הספקתי לראות 100 משתמשים שנידפקו מחברות אחסון,אחד מהם זה אני שנדפקתי מאנטר סרב,דפקו אותי ב 300 שקל,ולא ,לא תבעתי אותם,
בכל מקרה מאז שאני פה ראיתי 100 רשומים שרוצים לתבוע ולתבוע את שרתי האחסון שדפקו אותם, ועד עכשיו אפילו תביעה אחת לא יצאה לפועל, אז למה לדבר ולדבר? |
ציטוט:
תיתבע אותו וזהו!!! (מה שלא יקרה בעתיד הקרוב) |
ציטוט:
דווקא חברה טובה . לפני כמה חודשים שמעתי כמה וכמה ביקורות כאלה . אני זוכר את החברה הזאת לפני 3 שנים בערך .. |
מישהו יכול אולי לשלוח לינק לאתר החברה שלו ?לאף אחד כימעט אין מושג מיזה,אז למה הביקורות?
לפחות נדע עם מי להתעסק ועם מי לא |
למה אתם חושבים שהוא יתבע אותו? אני לא מבין..הפתיחת תיק תעלה לו יותר ממה שהוא קנה..פשוט תסתדר איתו ושיחזיר לך את הכסף
וolimpus,היו כאן כמה שתבעו.. או תאמין לי הכי טוב תגיד להורים שלך לדבר איתו.. |
כמובן
איש נהדר. |
כי לתבוע זה המון זמן ולא משקיעים הרבה כסף!
ומי אמר שיקבלו תתביעה שלכם בכלל כי זה תביעה על 300 שקל תהיו רצינים או 70 שקל בכלל בדיחה |
ציטוט:
והוא הטעות היחידה שהוא עשה זה שהוא לא תבע ממזמן אבל עדיף מאוחר מאשר מעולם לא ומי שחושב שזה "70" שקל טועה, חבל שאתם סתם מגיבים, תכירו ת'נושא קודם |
ציטוט:
מי שצריך היה לתבוע אותו באמת לא עשה את זה ופספס. אני זוכר שפורסם מכתב רשמי באינטרנט מ3Dv שהם הולכים להגיש תביעה כנגד יאן, איפה היא? בקיצר, שום תביעה ושום נעליים. אני מצטער לומר לך שאם אתה רוצה לקבל את מבוקשך תצטרך ליסוע לחנות שהוא עובד בה. |
ציטוט:
ואם למישהו יש בעיה עם דימה שלחו ה"פ אני אתן לכם את הכתובת של הבית שלו |טוויסט| |
ציטוט:
וברור שיפורסמו דברים כאלו ואחרים שבד"כ לא יתקיימו, ת'כלס זה תלוי בבנאדם |
לא דיברתי אליך, דיברתי על סתיו הלקוח שהתלונן.
איך אתה מעלה בדעתך שהוא אמור לתבוע את יאן על משהו שהוא לא עשה לו? |
התביעה תעלה לך יותר ממה שעולה לך הדומיין,
או מה שרצית לרכוש, בכל מקרה, אם מישהו יתבע אחד מבעלי חברות האחסון, באותו יום יהיה בהוסטס חגיגה, עד שיקום האיש, זה יהיה בעוד כמה דורות... |
ציטוט:
חוץ מזה אני יכול לתבוע אותו על כך שבגללו רכשו אנשים אחרים את הדומיין שלי,פיצויים הוצאות משפט וכדומה. Nforce - נכון אתה צודק מאוד וזה העניין. וזה אתר אישי שלו http://www.jetcom.co.il/ ויש לו תאתר של חברת ליזרטרק. אני חושב http://www.lazertekk.co.il |
ציטוט:
עכשיו הקטע הוא שה 70 ש"ח זה לא מה שחשוב, הבנאדם הרס לו את השם עסק שלו, נניח היו לו 1000 גולשים ביום שמכירים את האתר שלו לפי השם הזה, היום כבר אין לו וגם אם הוא ינסה להעלות את האתר בדומיין חדש, זה לא יהיה אותו אפקט ... אנשים פה בכלל לא מבינים מה זה שם של עסק ומוניטין ... הבעיה היחידה היא שהוא חיכה עם זה יותר מדי ואולי זה יהיה קצת בעייתי לתבוע אותו עכשיו אבל שוב, עדיף מאוחר על לעולם לא ... |
הרבה כאן מדברים שטויות..
בשביל מה המציאו את בית הדין לתביעות קטנות ? אומנם על 70 ש"ח לא תובעים בנאדם, אבל כאשר אתר קיים באוויר והשקיעו בו זמן תיכנות ומרץ רבים. בוודאי שאפשר להוציא סכום לא קטן. אם הדומיין כבר נרכש על ידי גורם שלישי שלא קשור אפשר לאלץ את יאן לסגור איתם עיסקה על רכישה מחודשת של הדומיין. בכל מקרה להרים טלפון לעורך דין ולהתייעץ איתו עדיין לא עולה כסף... אם הוא יחשוב שיש לך תיק תנסה .. מקסימום תפסיד 500 ש"ח ובמקרה הטוב תרוויח כמה אלפים ואת הדומיין. |
|כאן..שם|
ציטוט:
טוב אני אחשוב מה אני עושה אם הוא לא עונה לי תוך יומיים אני כבר השארתי לו אלף קללות במשיבון ואם הוא לא עונה אני אומר לאבא שלי, הוא ידבר עם אחותו שעובדת במשרד עורך-דין ונתייעץ עם אחי שמבין במחשבים ואז נפעל. אני יודע שאני יכול לדרוש ממנו לקנות מהם את הדומיין, אבל עד שכבר אמרתי אני אוותר לו רק שיחזיר תכסף, הוא לא מחזיר!!!!! שתבינו איזה אדם שפל. חשב תפס פראייר אין בעיות ואתם צודקים שהכניסות שלי נפלו בצורה דרסטית כי האתר עכשיו פועל בכתובת http://www.isr-football.drp.co.il של השרת איכסון. מה שעוד מעצבן שהוא האשים אותי ואמר לי שהוא לא יכל לחדש את הדומיין כי באתי אליו כבר אחרי שאי אפשר לחדש אותו. שקרן, אני התווכחתי איתו והסברתי לו שאני באתי אליו כמה ימים לפני שהאתר הפסיק לפעול בדומיין, וכידוע יש עוד איזה חודש לחדש את הדומיין. מה עוד שאני תופס אותו שקרן זה שהוא אמר שהוא הזמין והוא רק מחכה מחכה ואם לא הוא שולח להם אימייל לברר מה קורה. הוא אדם שקרן והוא ישלם על זה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:11. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ