![]() |
אוק סרב הפסיקה למכור חבילות לילדים כנסו לפרטים
שלום לכולם בזמן האחרון אוקסרב מכרה לילדים בני 12-15 חבילות איכסון רדיו ועוד כל דבר שהיה להם בעיה בפורום אתתר או כל מה שהיה להם שניגרם באשמתם הם האשימו אותי ואת השותפים שלי
בשל כך חברת אוקסרב הפסיקה למכור חבילות איכסון מירק רדיו וכל השאר לילדים מתחת לגיל 17 ואם התנהגות בוגרת שמבינים עניין במה שהם בונים אם זה פורום או אתר כמובן שאם יבוא אלי ילד בן 14-15 וירצה חבילה ואני יראה שההתנהגות שלו בוגרת ושהוא מבין עניין אני ימכור לו למרות שאין הרבה כאלה אז כל מי שרוצה לקנות משהו מחברת אוקסרב והוא מתחת לגיל 17 שלא יפנה אלינו תודה מראש צוות אוקסרב |
לא יעזור..
זה בגלל שאין להם ידע.. יש גם אנשים בני 20 שאין להם ידע.. זה לא משנה.. |
אמ..בהצלחה :qqb013: :qqb005:
|
ציטוט:
צעד טיפשי ביותר, שגובל באפליה. למעשה, אני בכלל לא בטוח שזה חוקי. והחלק המוזר הוא... בן כמה אתה? |
ממש שטות
רק אנשים בגילאי 12-15 קונים... ולפי דעתי 13 זה כבר לא ילד.. זה נער. |
בעיה שלך.. אנחנו לא מפסידים מי זה .. רק אתה מפסיד לקוחות .. תאמין לי אני בן 14 ויש לי ידע .. וגם אם קורא משהו חוץ מי נפילה ושאר דברים גדולים .. אני לא מאשים ביכלל שום חברת איחסון .. אוליי יש כאלה אנשים .. זה לא אומר שאתה צריך לירשום את זה פה .. זה רק יוריד לך לקוחות
|
אני לא יודע במה האשימו אותכם אבל היה בזמן האחרון מלא בעיות באמת
נראה צעד ממש טיפשי שאם ניקח שזאת חברה שקמה בשביל לעשות כסף הצע יגרום להפסד של הרבה לקוחות=הרבה כסף |
חחחח מה קרה???
הביקורות שלי ושל אחרים עליך הפילו אותך??? הפכת להיות בנק? הבדל גילאים? אני רואה בזה קריסה משמעותית שאתה מבין שהכול נכון אתה פשוט מבין שמבוגרים יותר לא ירשמו תגובות בפורומים, נערים כן. פשוט בושה. השטניות שלך מתגלה, תשלים עם זה. אין, Oxserv חברה לתחת. קריסה! |
אולי יש אנשים בני 22 שאין להם ידע אבל הם יודעים שהם אשמים ולא באים להאשים את בעל השרת ילדים קטנים בני 12-15 ישרת באים למנהל מקללים ותמיד חושבים שהם צודקים וזה לא אפליה יש עוד חברות שמנוהלות על ילדים בני 12-13 הם יכולים למכור לילדים בגיל שלהם ומי ששאל בן כמה אני אני בן 18 וחצי
|
ציטוט:
ואני אולי מפסיד מזה כמה לקוחות אבל זה שווה לי את זה בינתיים אני מרוויח ואני מכסה הכל יש לי כבר 3 שרתים פרטיים שלי שכיסיתי אותם ככה שגם אם אני יחליט לסגור תחברה הרווחתי 3 שרתים |
חחח סבבה בנק=\
הלוואי תיפלו אני יתפלל בשביל זה אסור להתפלל לרוע מותר להתפלל לצדק. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
טוב תקשיב, ילד קטן שמה ילד קטן.
השרת שלך נורא ואים וזה עובדה, לקוחות מתלוננים! החברה שלך לא חוקית אתה מבריח מהמס גם זו עובדה! אתה מתייחס ללקוחות שלך ברוע גם זו עובדה! והגיע הזמן שתתחיל לשים לזה פנים. ואל תחפש "דוגמאות" ודברים שאפשר לעשות. פשוט תתיחס יותר יפה ליום כיפור הבא תבקש סליחה ואולי נסלח על כל הדברים הרעים האלה. מה שבטוח אחסון אצלך לא שווה. |
ציטוט:
|
לא מדובר בדבר שאפשר לתבוע לכן אני לא תובע.
מדובר בשירות, אם אני קונה למשל אממממ ייעוץ מעו"ד ולא אהבתי את הייעוץ אני יכול לתבוע?? ככה גם פה בעניין משפטי ביקשתי שירות, השירות לא היה טוב, אני לא יכול לתבוע. אבל, אמרתי אין לי בעיה לתבוע אם אני יגלה שמתן ישתמש בניצול כוח או משהו שרק ייגרם לי סבל ולא חוקי אני ייתבע. למשל הוא כרגע מחזיק בדומיין שלי Freestyleradio.net אם בעוד חודשים הוא לא יעביר לי את הדומיין לחשבון או שהוא יינצל אותו לרעה לא כמו בן-אדם אני ייאלץ לתבוע אותו בבית דין לתביעות קטנות, ונראה מה הוא ירשום ומה הוא יגיד לשופט. |
קרא...
מחקו סליחה על הפעמיים.
זה קרה בטעות. מחקו. |
ציטוט:
והשרתים שלי חרא?? סבבה אז רשמת ביקורת נהנת?? סיפק אותך?? העברת לכולם את המסר?? יפה זהו אל תדבר על החברה שלי יותר אמרת מה שיש לך להגיד אמרתי מה שיש לי להגיד זהו אל תגיב יותר בבקשה תודה ויום טוב |
ציטוט:
יופי |
לדעתי מתן אתה צריך להרגע
הלקוחות לא אשמים בבעיות שהיו ואני אישית הייתי בחשבונות של לקוחות וראיתי שאין מסדים ואין כאלה דברים ושאי אפשר להתחבר לmysql ימים שלמים |
אני יגיד מה שאני רוצה לומר!
ואתה לא תעצור בדרכי! אני לא מרגיש מסופק ממה שעשיתי על פי מה שאתה עשית לי! אתה עבדת עליי בעיניים וכרגע אני מראה את הכול להמון קהילות ומקומות! הגיע הזמן שתגיד סליחה! וצודק אני לא אפריע עוד לאשכול הזה הבאתי מה שיש לי לומר. רק חסר לך שתעשה עוד משהו לי, כי אז כבר לא יהיה טוב לא לחברה אלא לך. עריכה: ד"א הצחקת אותי.. תכב תגיד שאתה מוכר רק לעסקים חחח |
אתה לא אמור להיות בצבא??
|
ציטוט:
באמת צעד קצת מטופש |
ציטוט:
מתן ....אתה לא אמור להיות בצבא ??:qqb010: |
זכור לי שהוא אמר שדחו לו אותו..
|
הצעד הזה לא ממש מקצועי. זה בעצם אפליה.
|
אם אתה לא רוצה שיבואו ילדים תעלה מחירים ותירא אך לא יבוא "ילדים", איך שאתה קורא לזה.
לפי דעתי צעד טפשי משולב בטיפשות. כי ללא ה"ילדים" האלו החברה שלך בכלל לא הייתה מתקיימת. הבוגרים יותר כבר מבינים שמחברה עם מחירים כאלו לא יצא כלום, לכן הם הולכים לחברות הגדולות. אני גם בטוח ב 100% ש-90% מאלו שכתובים לך בשורה בצד של הלקוחות הם ילדים, אפילו 99%. |
תיראה.
אני כימעט בטוח שאנשים רציניים לא יקנו מימך. וזה פשוט לא נכון לתת איכסון רק לפי גיליים. כי אני יכול ליהיות בן 10 אם התנהגות כמו של בנאדם בן 30 והפוך. ואם אין לך סבלנות להסביר ללקוח אז כניראה שאתה לא מתאים לתחום. |
הדבר הכי מטופש ששמעתי עליו בחיים..
רוב המשתמשים פה מתחת ל 17... בעיה שלך..מה אני אגיד |
אוי,
באמת.. תעשה לי טובה.. אבל, לבחירתך. |
ServPlace
תירגע כבר, סבבה,שמענו שהוא דפק אותך. ככה זה בחיים. אתה לא צריך מעכשיו לרוץ אחריו ו"להזהיר" אנשים אחרים. ולפותח האשכול, שמעתי הרבה ביקורות על החברה שלך אבל עד שאני לא אנסה אני לא אדע איך זה באמת. אבל הצעד שעשית עכשיו, אתה כנראה מטומטם. איזו החלטה ילדותית וטיפשה. בשוק ההוסטינג, שהוא שוק ממש קשה ומלא חברות רציניות לא מצליחות ונסגרות כל שבוע, אתה עושה החלטה כל כך טיפשה. טוב נו, בהצלחה. |
ציטוט:
ממתי יש מילה כזאת "מי" ? אם כבר התכוונת למשל ב"מי נפילה" ל"מנפילה" Menefila לא Mi Nefila אבל שיהיה. תשמע לי יש לקוחות, שפשוט מטרידים! יש לי לקוח שכל היום בICQ משגע אותי. מאחר בתשלום, שולח לי SPAM פשוט ילד קטן ! אנשים עובדים לא משחקים לא יכול להיות שילד בן 12 יקנה חבילת אכסון ויצפה שבשביל 20-30 שקל לחודש גם החברה תנהל לו את האתר. קרו מקרים מעולם. |
לדעתי, לא צעד חכם בכלל.
אבל, בהצלחה. :\ אגב, בן כמה אתה? :| |
ציטוט:
What Ever .. :qqb009: אוליי אתה יותר מבוגר מימני והשפה שלך יותר מכובדת ועשירה , אבל תאמין לי אתה לא יותר שווה מימני . איך שמכבדים אותך מכבדים גם אותי , וזה לא קשור לשום גיל . |
בס"ד
אתה עלול להפסיד מזה. אבל החלטה שלך. וזו חברה פרטית ככה שלא נראה לי שיש פה עניין של חוקיות זו לא חנות שמוכרת לחם. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
אבל לקחתי בחשבון שאני יפסיד כמות לקוחות מההחלטה הזאת אבל אני יכול להראות לך רוב הלקוחות שלי מעל גיל 16 בזמן האחרון רק התחילו לבוא אליי "ילדים" שלא מבינים כלום ומצפים ממני שאני יבנה להם תאתר שאם הם עושים בעיה בפורום שלהם שאני יסדר אותה וזה לא אחריותי אני מספק תשרת זה התפקיד שלי אם הייתי מפסיד לא הייתי עושה את זה יום טוב |
מוזר.. אבל בהצלחה..
רוב השוק הוא לילדים בגילהם האלה.. ואל תיהיה בטוח שאנשים יותר בוגרים ידעו יותר יש גם טמבלים גדולים |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:15. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ