![]() |
עיצוב חדש | הוסט | טרי | חדש | מושקע :]
אנטיזכןןןן אנטיזכן........
הוסט....טרי....חדש.....מושקע....מושך......עסקי אנטיזכןןןןןןןן.... והנה העיצוב: http://img518.imageshack.us/img518/4...ate4vr38yq.jpg עזבו תי אני ממש עייף, הצעות אתם יודעים איפה ^^|שריף| ** תודה למר סיבוני שתמך בי ברגעים קשים |
אמרתי לך כבר!
מ-ה-מ-ם! מ-ד-ה-י-ם! ש-י-ה-י-ה ל-ך ב-ה-צ-ל-ח-ה! אחלה עיצוב נירקה! בהצלחה במכירה! אגב עשיתה את האיש למעלה נכה,ביטוח לאומי יטביעו אותך בדוש! סתם תקן את זה.. |
אהבתי יפה מאוד אבל האיש למעלה לא נראה קשורלאפשהו
|
פשש...
כל הכבוד.. מזמן לא ראיתי עיצוב הוסט כראוי- אין לי הערות או ביקורות. בהצלחה במכירה אחי |
חחח סבבה, האיש לא בעייה לשינוי :] - מצטער על העוגמת נפש ממנו...
תודה על התגובות |
עיצוב יפה.
הערה קטנה: איפה שהלוגו הכפתורים, נסה לעשות את זה כמו כפתורים ולא כמו ציור _- _- _- מקווה שהבנת, בסך הכל עיצוב יפה ומקצועי. |
נחמד , אני לא ממש אוהב את הסגנון שלך . =\
אגב , הבאר קצת ריקני . |
עיצוב נחמד מאוד!
|
וואוו!!
יפה מאוד!! בהצלחה. |
ניר תעשה לי עיצוב! :D
שהראת לי את הלוגו לא חשבתי לעצמי שתגיע לכזאת רמה!!! :D קבל ח"ח ;) עריכה: יש משהו אחד שמצאתי שהוא לא טוב בעיצוב: הסלוגן [: |
וואלה אהבתי =]
מקצועי ונקי, שיהיה בהצלחה! |
איזה עיצוב מדהים! אתה מעצב יפה מאוד!
|
תודות רבות.
|
רק סיבוני עזר??
מה עם חטואל? }-] |
יפה מאוד, עם תיכנות נכון אפשר להרים אתר מעולה!!
|
עיצוב פצצה, מישהו רציני שיקנה אותו יהיה שמח;-)
|
=] תודה רבה
|
פשששש ניר עיצוב סוסס
|
איך הגעתם למהמם ולוואו? סך הכל עיצוב נחמד, צבעים מתאימים, נקי, מסודר.
דיי בסדר... אין פה שוס גדול. |
עיצוב יפה מאוד !!
אהבתי את הסיגנון ואת המקצועיות שלו . ירין . |
חמוד מאוד.
שנה פונט. |
תודה רבה, mlnn איש ודעתו
|
ציטוט:
עיצוב בהחלט יפה ונעים לעין אבל באמת שאני לא מבין למה יש צורך להפריז בתיאורים שכאלו. זה כבר יותר נשמע כמו התחנפות מאשר דעה על העיצוב. |
במידה וגם היו התחנפויות, יש פה יחס שווה לכולם, חבל להספים פה, ה.פ אם אתה צריך משהו
ושוב תודה על התגובות. לא כועס |
אישית , זה לא הטעם שלי
אבל כללית...רואים שזה מקצועי ורואים שעשה את זה מישהו עם ידע בתחום העיצוב |
אהבתי את העיצוב מאוד - האיש הזה לא קשור !
|
תודה רבה בן ותודה רבה אבירם, האיש יוחלף ללקוח המאושר =]
|
סוף סוף ,
הפתעת אותי לטובה עיצוב רציני מאוד 500 ש"ח זה מחיר סימלי |
יצא מדהים!
רק החלק הכתום בצד ולמעלה תהפוך אותו לכחול.... זה יהיה יותר יפה לדעתי... נ.ב. אומרים "אלטיזאכן"! לא "אנטיזכן"... |
עיצוב יפה אחי...בהצלחה במכירה!
|
נחמד מאוד!
|
עיצוב חמוד, בנתיים נראה לי מבין הטובים שלך.
בחירת צבעים טובה ונעימה לעין. את התוכן עצמו אהבתי מאד (למרות שהקטע הזה עם החבילות כבר חרוש רצחח) את הבאר לא כל כך אהבתי: הלוגו עצמו נראה קצת מנותק מהסגנון של העיצוב, והחלק של בחר שפה בעל צורה יותר מדי חדה. צד שמאל, ובעיקר התחברות לקוחות לפאנל קצת יבש. |
עיצוב נחמד מאוד.
תנסה לשפר את התמונות שנמצאות על הקופסאות התמונות חזקות מדיי תנסה להחליש אותן קצת שיתאימו לקופסא |
אוקיי תודה על ההצעות =]
|
יפה מאוד,
קצת מפריעים לי הכפתורים והשפות אבל באמת כל השאר מצויין. קבל ח"ח על הלוגו בעיקר. |
ציטוט:
הוא צודק. והעיצוב תותח, ממש יפה, אל תמכור מתחת ל- 400. |
אתה מוחר את העיצוב ???
אם כן אז כמה?? |
אסור לציין פה מחירים, בפרטי גבר.
טעות שלי עיצוב הבא אני מבטיח לרשום אלטיזכן הזה.. |
מוכר**
אלטיזאכן** <-- הערות שיפור --> העיצוב נחמד - אבל כמו שאר העיצובים שוב יש פה משהו שתוקע את העיצוב. בבאר הלוגו חובבני שכזה, החבילות - אתה לא חושב שזה נטחן דיי מזמן :| ? הטבלאות דווקא יצאו אחלה.. בצד שמאל תעבוד על כל החלק הזה. <-- סוף הערות שיפור --> (מושפע מ Html חח ) |
חח טמבלון [:
העיצוב בהחלט נראה מקצועי... הלוגו נראה סביר.. האיש שם לא קשור בשום צורה חח הגוף נראה באמת מעולה.. בקטע של החבילות יכלת להשקיע טיפה יותר.. ^^ סך הכל נראה אחלה אחי.. אני מאמין שתמכור אותו [: |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:07. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ