![]() |
תמונת מצב
היי!
באתי להודיע שבMSN נראה שהתוצאות מתחילות להסתדר, מס' מתחרים כבר נמצאים שם, רובם בעמוד הראשון. לינק ישיר לחיפוש: http://search.msn.com/results.aspx?q...Mozilla-search |
נחמד נחמד, אבל התחרות היא בגוגל להזכירך...
|
ציטוט:
אך MSN יוכל להראות לנו פחות או יותר את מה שגוגל עוד לא ראה. אני מודע לכך שיכולים להיות הבדלים בין גוגל וMSN ולינק זה ניתן רק כדי להראות שהאתרים שבנינו מתאנדקסים להם לאט לאט ברחבי העולם |
תשאיר קרדיט של המעצב על העיצוב הזה. חבל שתקבל תביעה בסוף :-/
|
ציטוט:
באחת העיצובים הוא אפילו מביא אי-(אמממ,דאגה?) ואף אומר לנו שלא אכפת לו אם נעשה הון ממירת עיצוביו. חח. תתחבר למסנגר נביא לך הוכחות |
גם בגוגל התוצאות מתחילות להסתדר, 2 האתרים הראשונים הם אתרים של התחרות.
רק חבל שהם לא שלי :). |
יפה יפה,
התוצאות מתחילות להסתדר טיפה :) |
אדון HamuZ,
לפי השיטה שאני רואה שאתה מקדם את האתר אתה צריך לשכוח מגוגל, גוגל ישים אותך בעמודים האחרונים של התוצאות לעומת זאת MSN ישים אותך במקום הראשון. ולמה? אתר עשית החלפת קישורים עם אתרים שנקראים "שכונה רעה" גוגל רואה בזה בעיה וMSN מתייחס לזה כעוד קישור, אל תקצר דרכים על ידי החלפת קישורים אוטמטית אתה תראה איך בקרוב גוגל יעניש אותך, MSN הוא מנוע חיפוש חלש לכן אחת השיטות לקידום אתר שם זה פשוט על ידי השגת מירב הלינקים שאפשר. |
יש גם בגוגל.
ומה הבעייה בהחלפת קישורים עם אתר שנקרא "שכונה" רעה. יש משמעות לתוכן האתרים? |
ציטוט:
שאנו לא שולטים על הקישורים שניתנים לאתרנו. אם אכן קישור כזה, משכונה רגע היה מזיק, כל החברות היו יוצרות אתר "שכונה רעה" ואז מקשרות למתחרות, לא כך? |
ציטוט:
אתה גם מקשר לאותם אתרים, האתרים האלה שותלים אצלך באתר קישורים לאתרים שמקשרים בעצם אלייך. |
ציטוט:
הלינקים שלי לא מקשרים לשכונות רעות. אודה לך אם תשלח לי בפרטי קישורים שאתה חושב שמקשרים ל"שכונות רעות" |
אז שאני אבין, אתם מגדירים את Hostscoil כשכונה? :)
עיצוב יפה, אהבתי מאוד (Hamuz). |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יש לי שאלה, החלטתי גם אני להעלות בשביל הכיף והניסיון לקדם אתר בפעם הראשונה. אז יש לי לפרסם את ה"אני משתתף ב" וכו' וכו', אני חייב לפרסם בדיוק את הטקסט הנ"ל?
|
לא נראה לי שאתה חייב
כי תראה זה מקום ראשון בגוגל אם עושים חיפוש - http://www.uf-il.net/ |
ציטוט:
אבל הוא ערך את הדף... תכנס לקישור שמופיע שם, ותראה את האתר שהיה בכתובת הזאת שהבאת לפני שהוא ערך את האתר.. בקיצור, גוגל אינדקסו את האתר ואז הוא ערך... =\ |
ציטוט:
הוא החליף תכתובת ל- hosts.uf-il.net נכון? אם כבר מחליף, אז למה לא לשם המלא? >_< |
זה דומיין שהיה רשום בעבר, לפני תחילת התחרות ולכן גם הוא קיבל PR כלשהו.(1 במקרה הזה).
מה שהוא עשה זה לא ממש טוב, גוגל לא אוהב שהדף מורכב ממילה אחת, שהיא בעצם גם לינק. אל תשכחו שזה שהתוצאה הראשונה בגוגל מובילה לדף שבו יש קישור ישיר לאתר שלו לתחרות, זה לא אומר שהוא נחשב למקום הראשון. |
ציטוט:
ובכלל התחרות הזו ממש ממש יפה ואני שמח שיזמתם אותה! |קורץ| רק חבל שהחוקים ממש דלילים ולא מכסים את כל המגרעות שיש. |Rolleyes| בטח לי יהיה קשה להתאנדקס בגלל שהדומיין של האתר שלי לא מאונדקס עדיין. B-) |
|
יפה, תוצאות מסודרות אה...
|
זה לא חופשי?
|
סופסוף האתר שלי נכנס לגוגל :).
מקום אחרון בעמוד ראשון אבל גם משהו :D. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:27. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ